- 22 Nisan 2011
- 497
- 950
Kac kiloki sezeryani onerdi cnm? Bu arada hakkinda hayirlisi olsun insallah
Canim 4 kg simdi maasallah. Haftaya biraz daha buyur zorlairsin dedi. Hayirlisi iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kiloki sezeryani onerdi cnm? Bu arada hakkinda hayirlisi olsun insallah
Maşallah canim nazar degmesinbizde daha yeni 3 kilo olmusuzCanim 4 kg simdi maasallah. Haftaya biraz daha buyur zorlairsin dedi. Hayirlisi iste
Masallahh,evet birde senin gunune daha nerdeyse 8 gun var o gune kdr 4300 bile olabilir,o yuZden bu karar alinmis olmaliCanim 4 kg simdi maasallah. Haftaya biraz daha buyur zorlairsin dedi. Hayirlisi iste
Tabikidee bennn Gobek yine yukarlarda,kasiklarda inanilmaz baski devamm,adet agrisi gibi,baska bi isaret yok,birde dune kadr cilgin gibi hic durmayan oglum bugun biraz daha uslu hindi gibi kabarip iniyorrKızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Allah Allah ben gün aşırı nst oluyorum sorun bende miGerek yok dedi yuzde 20 yanilma payi var zaten dedi.
Hoşgeldin aramıza...Bugün itibariyle 40 haftayı doldurduk, uzatmalara geçtik. Ben internetten 18 Ocak olarak hesaplamıştım ama doktor hep 17 Ocak diyordu. Sabah gittik, ilk kez nts ye girdim, açılma falan kontrol etmedi. Hala normal doğum pozisyonunda dedi. Aşağı inmiş mi diye sordum. Inmesi ya da inmemesi sancın olmadıkça hiç birşey ifade etmez dedi. Şu an için suyu, hareketi vs normal olduğu için uzatmaları oynamaya karar verdik. Hala doğmamış olursa Salı günü de gideceğiz. En fazla Cuma gününe kadar bekleriz, doğmazsa suni sancı vererek doğuma alacağız dedi. Nasıl olacak bilmiyorum. Artı dönemi yaşamak daha stresliymiş. Eğer endişen varsa beklemek zorunda değilsin diye kararı bana bıraktı ama hiçbir belirti olmadan suni sancı da işe yaramayacaktır. Salı gününe kadar kendi isteğiyle gelir inşallah...
bende normali beklemedeyim cnm ufak sancı ve kasılmalar dışındabelirti yok amaKızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Günü geçenler listesi yapacam bende en başta ben tabiki
Tipatip ayni konusmayi bana crs gunu dr um yapmisti,hakkimizda hayirlisi olsun artik,simdide yok dun ck hareketliydi bugun niye az hareketli diye takar oldum,gercekten hamilelik cok zor bir surecmis,su 9 ay yasadigim stres sikinti yok iyimi yok soylemi yok kipirdadimi omrumden omur gitti o yuzden yuzduk yuzduk kuyruguna geldik imkanlari zorlansninda faydasi yok,su saatten sonra ne hic birimiz hastanemizi nede dr umuzu degistiremeyiz mecbur onlar nederse guvenmk zorundayiz,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallahBugün itibariyle 40 haftayı doldurduk, uzatmalara geçtik. Ben internetten 18 Ocak olarak hesaplamıştım ama doktor hep 17 Ocak diyordu. Sabah gittik, ilk kez nts ye girdim, açılma falan kontrol etmedi. Hala normal doğum pozisyonunda dedi. Aşağı inmiş mi diye sordum. Inmesi ya da inmemesi sancın olmadıkça hiç birşey ifade etmez dedi. Şu an için suyu, hareketi vs normal olduğu için uzatmaları oynamaya karar verdik. Hala doğmamış olursa Salı günü de gideceğiz. En fazla Cuma gününe kadar bekleriz, doğmazsa suni sancı vererek doğuma alacağız dedi. Nasıl olacak bilmiyorum. Artı dönemi yaşamak daha stresliymiş. Eğer endişen varsa beklemek zorunda değilsin diye kararı bana bıraktı ama hiçbir belirti olmadan suni sancı da işe yaramayacaktır. Salı gününe kadar kendi isteğiyle gelir inşallah...
Burdaaaa :))Kızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Hindi gibi hahaha :))Tabikidee bennn Gobek yine yukarlarda,kasiklarda inanilmaz baski devamm,adet agrisi gibi,baska bi isaret yok,birde dune kadr cilgin gibi hic durmayan oglum bugun biraz daha uslu hindi gibi kabarip iniyorr
BeeeennnKızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Allah yardımcın olsun canım. Her şey zamanla düzene girecektir. Annelik sabır işi gerçekten.Kızlar 15 Ocak ta sezeryanla doğumum gerçekleşti agrilarim çok fazla sütüm başta gelmedi bebek emsin diye çok ugrastik şimdi göğün uçları m yer yer morardi çok ağrıyor göğsümde de süt var bugün hem bebeğin emmeyi canımı acıtıyor hem de emmiyor uzun süre süt bırakıyor gogüle rim taş gibi çok ağrıyor şimdi doktor garmaston adlı bir krem verdi şimdi sürdüm bakalım iyi gelecek mi ? Birde ultrasonda 3700 olan bebek 3100 olarak doğru böyle sürprizlere hazırlıklı olun moral bozmak istemem ama suan günler çok zor geçiyor hamileliğin zorlukların arar oldum bir iki hafta sonra sıkıntılar geçer inşallah çok giremiyorum telefonu elime alamıyorum yaaa
Evet sabır Yarabbim tam annelere. Süt işini bir halletsek benden iyisi yok.Allah yardımcın olsun canım. Her şey zamanla düzene girecektir. Annelik sabır işi gerçekten.