ayyyyy hem çok heyecanlandım hemde çok duygulandım sabah sabah allah yardımcın olur inşallahKızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy hem çok heyecanlandım hemde çok duygulandım sabah sabah allah yardımcın olur inşallahKızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
evet ya herkes bişey olmuyo diyo bize ne oluyoay inşallah cikmaz sancin da pazartesi gidersin daha günün var zaten niye erkenden sezaryene aliyor
Hayirli olsun canim:)
Canim ayni benim gibi olmussun bende herkesinki kolay olunca bende bi sorun var diye suphelenmi
Ne güzel jel biraz kayganlastiriyodur tabi cok zor olmuyodur
Evet canim oyle gercekten herkesin ağrı esigi farklı jel sürüyomus ya insallah acımaz seninki
ohh nihayet pınar çok sevindim,hayırlı doğumun olsun inşallah.Kızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Aaaa cokkk sevindim pinarcim senin adina inşallah hayırlıhaberlerle yavrun kucagonda rahat bi dogum yapmisolarak yazarsin bizeKızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Neden nst yapmadi kiEvet kzlar sabah randevumuz vardi. Nst fln girmedim alttan muayeneye de olmadim. Bebis kocaman kg olmus haftaya kdr daha da artar normal dogum seni yorar dedi benim cNim doktorum ki basindan beri beni normale yonlendiriodu guveniorum sana die. Persembe gunu sezaryenle dogum yapicam rabbimin yardimiyla. Darisi sizlerin basina
Hayırlısi olsun canım insallah sag salim kavusursunuzDr kontrolünden geldim
Pazartesi sabah 9 da genel anestezi ile sezeryan inşallah.
Öğlene ancak kendime gelir bebeği gorurum
Saglikli sihhatli kucagima alirim insallah
Kızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Evet kzlar sabah randevumuz vardi. Nst fln girmedim alttan muayeneye de olmadim. Bebis kocaman kg olmus haftaya kdr daha da artar normal dogum seni yorar dedi benim cNim doktorum ki basindan beri beni normale yonlendiriodu guveniorum sana die. Persembe gunu sezaryenle dogum yapicam rabbimin yardimiyla. Darisi sizlerin basina
Dr kontrolünden geldim
Pazartesi sabah 9 da genel anestezi ile sezeryan inşallah.
Öğlene ancak kendime gelir bebeği gorurum
Saglikli sihhatli kucagima alirim insallah
kac olmus kılosuEvet kzlar sabah randevumuz vardi. Nst fln girmedim alttan muayeneye de olmadim. Bebis kocaman kg olmus haftaya kdr daha da artar normal dogum seni yorar dedi benim cNim doktorum ki basindan beri beni normale yonlendiriodu guveniorum sana die. Persembe gunu sezaryenle dogum yapicam rabbimin yardimiyla. Darisi sizlerin basina
Kac kiloki sezeryani onerdi cnm? Bu arada hakkinda hayirlisi olsun insallahEvet kzlar sabah randevumuz vardi. Nst fln girmedim alttan muayeneye de olmadim. Bebis kocaman kg olmus haftaya kdr daha da artar normal dogum seni yorar dedi benim cNim doktorum ki basindan beri beni normale yonlendiriodu guveniorum sana die. Persembe gunu sezaryenle dogum yapicam rabbimin yardimiyla. Darisi sizlerin basina
Kızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Neden nst yapmadi ki
Heyyy Bende varımmKızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))