- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
Benim bebiş dönerse normal olcak :)evet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebiş dönerse normal olcak :)evet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
Hayirlisi olsun canimmEvet kzlar sabah randevumuz vardi. Nst fln girmedim alttan muayeneye de olmadim. Bebis kocaman kg olmus haftaya kdr daha da artar normal dogum seni yorar dedi benim cNim doktorum ki basindan beri beni normale yonlendiriodu guveniorum sana die. Persembe gunu sezaryenle dogum yapicam rabbimin yardimiyla. Darisi sizlerin basina
Aramızda da bir gün varmış. Hadi bakalım hayırlısı. 10:20 de randevum. Hemen yazıcam epiciğnize :)))Benim de pazartesi kontrol var bakalım ne dicek doktorlarımız ve nst de ne çıkçak.
Bende varim
Ben ben beeeen
Ben varimKızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Ben paketin tamamını koydum canım yerim vardı diye. Zaten hastanede de veriyolarmış. 12 yeter bence. Doğumhaneye gidecek kıyafetleri de bir keseye koymuştum. İki tane de o keseye koydum.Kızlar doğum çantamı göZden geçirdim de kaç tane bebek bezi koydunuz? Ben 12 tane koydum ama yeterli mi?
Benim paket sığmadı canım. İyi yapmışsın. Ben de bavulun en üstüne koydum hemşireye verilecekleri. Hayırlısı bakalım.Ben paketin tamamını koydum canım yerim vardı diye. Zaten hastanede de veriyolarmış. 12 yeter bence. Doğumhaneye gidecek kıyafetleri de bir keseye koymuştum. İki tane de o keseye koydum.
Haberlerimizi yarın paylaşırız inşallah canım.Aramızda da bir gün varmış. Hadi bakalım hayırlısı. 10:20 de randevum. Hemen yazıcam epiciğnize :)))
Hareket azalması sanırım yer darlığından kaynaklanıyor. Bana doktorun söylediği günde 10 kez hareket etmesi lazım en az. Ediyorsa sorun yok diyor. Son birkaç güne kadar hareketleri çok şiddetli hissediyordum, karnıma birşey koysam yere düşürtürdü o derece, son günlerde daha ufak hareketleri ve daha seyrek. Bunda bir sorun yokmuş. Nst sırasında 2 kez hareketini hissettim, sonuçta çıkınca bu hareketler iyi dedi. Bir arkadaş rüyasında eşime doğum ne zaman diye soruyormuş, o da pazar ya da Pazartesi diye yanıt vermiş. Hadi inşallah dedim anlatınca :)Tipatip ayni konusmayi bana crs gunu dr um yapmisti,hakkimizda hayirlisi olsun artik,simdide yok dun ck hareketliydi bugun niye az hareketli diye takar oldum,gercekten hamilelik cok zor bir surecmis,su 9 ay yasadigim stres sikinti yok iyimi yok soylemi yok kipirdadimi omrumden omur gitti o yuzden yuzduk yuzduk kuyruguna geldik imkanlari zorlansninda faydasi yok,su saatten sonra ne hic birimiz hastanemizi nede dr umuzu degistiremeyiz mecbur onlar nederse guvenmk zorundayiz,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Dogum yapan anneler
Acilll yardım !!!
topuk kanı kaç kere alınıyor yaaaa. Taburcu olmadan önce hastane de aldılar çocuk doktoru perşembe günü yine alınacak dedi offf yaaa çok kötü ilk topuk kani alınırken ben anne oldum dedim anne olduğumu ilk o zaman anladım bir daha dayanamam sağlık ocağı hastanede almazlar sa biz alırız alırlarsa topuk kani almayız demişlerdi hastanede 2 kere diyo yaaaa bilgisi olan var mı yaptıran var mı ?[/QUOTEtopuk kanı kaç kere alınıyor yaaaa. Taburcu olmadan önce hastane de aldılar çocuk doktoru perşembe günü yine alınacak dedi offf yaaa çok kötü ilk topuk kani alınırken ben anne oldum dedim anne olduğumu ilk o zaman anladım bir daha dayanamam sağlık ocağı hastanede almazlar sa biz alırız alırlarsa topuk kani almayız demişlerdi hastantopuk kanı kaç kere alınıyor yaaaa. Taburcu olmadan önce hastane de aldılar çocuk doktoru perşembe günü yine alınacak dedi offf yaaa çok kötü ilk topuk kani alınırken ben anne oldum dedim anne olduğumu ilk o zaman anladım bir daha dayanamam sağlık ocağı hastanede almazlar sa biz alırız alırlarsa topuk kani almayız demişlerdi hastanede 2 kere diyo yaaaa bilgisi olan var mı yaptıran var mı ?[/QUOTEtopuk kanı kaç kere alınıyor yaaaa. Taburcu olmadan önce hastane de aldılar çocuk doktoru perşembe günü yine alınacak dedi offf yaaa çok kötü ilk topuk kani alınırken ben anne oldum dedim anne olduğumu ilk o zaman anladım bir daha dayanamam sağlık ocağı hastanede almazlar sa biz alırız alırlarsa topuk kani almayız demişlerdi hastaned
Bnmde pzt çatı muayenem var yarın da kv geliyor.. çok heyecanlıyımAramızda da bir gün varmış. Hadi bakalım hayırlısı. 10:20 de randevum. Hemen yazıcam epiciğnize :)))
Bu son günler geçmiyor valla
Ben Şubat annelerindeyim ama Ocak annesi olucam
Bir hafta önce nişanım geldi ama kızım hala gelmedi
Gelesi de yok zaten
Sizde durumlar nedir
Şubat annelerinde bile bir sürü doğuran oldu
Burda doğurmayan kalmamıştır sanırım nerdeyse
Henuz dogum yapmayanlRi ekliorsaniz ben de varim ama persembe dogum var allahin izniyle
Yazsın bakayim günü geçenler tabi benden başka çıkarsa 
Kızlar doğum çantamı göZden geçirdim de kaç tane bebek bezi koydunuz? Ben 12 tane koydum ama yeterli mi?
Evet canım gerekirse alınır yine.olmaz mı hiç liste yapıyoruz senide ekletelim istersen
normal bekleyenleri yazıyoruz canım ama senide yazıp yanına gününü ekleyebilirim istersem
takvim bile kalmadı tabikide bennnnn
canım ben 10 tane koydum gerekirse alırlar diye düşündüm
Ben bekliyorum. Bugün hava güzeldi sahilde yürüdüm bol bol. Ama çok yorulmuşum evde iki saat uyudum. :)Kızlar normali bekleyen kaç kişi kaldık herkes el kaldırsın bakimm :))
Ne kadar az kalmışızevet işte el kaldıranlar başka varsa yada gözümden kaçan varsa yazsın lütfen
sevil yigit 33
fairytale0713
Dafiduck
minione
ozlmsd
xyzwoman
aslianne
AngelHeart
raindrop26
M mnskc
Meraklii perşembe doğum var
S summela
zafergul
F fatvolege
yok mu arttıran
çok aşırı yürüme canımBen bekliyorum. Bugün hava güzeldi sahilde yürüdüm bol bol. Ama çok yorulmuşum evde iki saat uyudum. :)