- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 6 saat hiç hareket gelmezse sorun var demektir yoksa bi problem yokturSabah doktora gideceğim zaten ama akşamdan beri takıntı yaptım o yüzden sormak istedim. Bu güne kadar çok fark etmemiştim, bugün durup düşününce son günlerde seyreldiğini fark ettim. Çok şükür arada ben buradayım diyor ama yine de bilemedim. Sabah nasıl olacak bakalım, zaten uyku yok.
Gün verdiler sezeryan oldu@rappunzel doğum mu yaptı ne zaman sancılandı normal mi sezaryan mı kaçırmışım ben
Aynen henuz dogum yapmayan az kisi kaldik sabah erken randevum. Haber vericem ben de merakla
Okuyorum her gun artik. Sonrasinda da bi zayiflama topigi acmali :)
Sabah doktora gideceğim zaten ama akşamdan beri takıntı yaptım o yüzden sormak istedim. Bu güne kadar çok fark etmemiştim, bugün durup düşününce son günlerde seyreldiğini fark ettim. Çok şükür arada ben buradayım diyor ama yine de bilemedim. Sabah nasıl olacak bakalım, zaten uyku yok.
Gözün Aydın canım. Aynı şeyleri bebek için bende hissediyorum. İnşallah sağlıkla atlatalım son günlerimizi.Gunaydin.... Annem geliyor bugun hemen dogurmaliyim Bebek hareketlerinden bahsedilmis artik derin uyuyolar sanirim bazen uzunca sure hissetmiyorum sonra bir basliyor deprem yaratiyor icimde, tuhaflik oldugunu dusundugunuz anda hastaneye gidin canlar, son gunleri de saglicakla atlatsak bari...
Günaydınlar. Dün akşam aynı durumdaydım canım. Normalde benimki topuklarını diretmiyordu ama dün hem topuk hem de hareketleri esnasında vajinamda baskı hareketlenme ve çizilme gibi acılar oldu bacaklarımı iki yana açıp oturmak zorunda kaldım. Çıkacak sandım bi ara:))Cok hareketli su an hanim
ama hareketleri aci veriyo su an bana
Ayy heyecanlandım, hayırlı kolay bir doğumun olsun inşallah, detayları yaz buraya...Kızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Allah yardımcın olsun hadi bakalım ne olacakKızlar az once uyurken birden nişanim geldi ve hemn ardından suyum geldi . Ben hastaneye gidiyorum .
Nasip valla ne yaptıkları belli değil hanımlarınGünaydınlar. Dün akşam aynı durumdaydım canım. Normalde benimki topuklarını diretmiyordu ama dün hem topuk hem de hareketleri esnasında vajinamda baskı hareketlenme ve çizilme gibi acılar oldu bacaklarımı iki yana açıp oturmak zorunda kaldım. Çıkacak sandım bi ara:))
Deneyimim yok canım ama yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu, spinal+epidural, kombine yöntem olarak geçiyor, ameliyat sonrası ağrı kesicileri kataterden veriyorlar ve çok rahat geçtiğini söylemişti. Gittiğin hastanede uygulanıyorsa sor bence.Kizlar oldu ki gittim açılmam hala 0 dedi mecbur sezeryan yapılacak durumda olursam spinal mi olayım? Onu hiç düşünmediğim için
Himm bakalım ne diyecek 40+6 oluyo Pazartesi günü 41leri bekler miyiz acabaDeneyimim yok canım ama yakın zamanda arkadaşım sezaryen oldu, spinal+epidural, kombine yöntem olarak geçiyor, ameliyat sonrası ağrı kesicileri kataterden veriyorlar ve çok rahat geçtiğini söylemişti. Gittiğin hastanede uygulanıyorsa sor bence.