2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar... Dogum yapan arkadaslarımı tebrik ederim.. Rabbim analı babalı büyütsün..
Biz 8. Günümüzdeyiz.. Gaz mesaimiz basladı.. GAZamız mubarek olsun..
Hhihihi...
Kızlar sütüm yetmiyor benim oglana.. Sürekli bişiler yiyip içmem gerekiyo..özel bildiginiz corba karısım falan varsa tavsiyelernizi bekliyorum.. Hast lactamiş verdiler.. İçiyorum.. Hipp in süt arttırıcısını aldım..kayısıüzüm komp yaptım.. Ay su suyu 3 lt ye cıkarsam birde co iyi olucak..
Gögsüm catladı sag gögsüm yarıldı resmen.. Lansınoh kullanıyorum.. Bu sefer işe yarıyo sanki daha rahatım ama yarılan gögsüm cok acıyo.. Acıların hatunu oldum resmen...iki cocuklu anne olmak zor imiş:)))
Ama güzel:)) inş bu aıkıntılı günlerde geçicek:KK66:)
Bazen isyanlarda gibiyim.. Sonra şükrediyorum.. Evlatlarım saglıklı ben öle.. Bunlarda olcak.. İçcen yicen sütüm artcak.. Gerekırse sabaha kadar gaz cıkarcaz:))))))
Nedek anammm malum söz:))
ANNELİK KOLYY DEGİLL
Allah kolaylık versin Mervecim, incir kaynatıp suyunu içmeyi dene...
 
slm canlarim yarin sabah 10 da sezeryan dogumum olucak nasip olursa lutfen benim ve bebegim icin dua edin suan cok heycanliyim nasil uyucam bilmiyorum bu gece evet ta 39+3 te evladimi kucagima alicam insallah.rabbimden tek dilegim sag saglim saglikli bir sekilde kollarima almak evladimi.spinal anestezi ile olucak dogumum dogumdan sonraki agrilar cok korkutuyor ama insallah bu 9 ay nasil gectiyse hepside gecicek ...
lutfen dua edin benim ve bebegim icin opuyorum hepinizi bidahaki sefere oglum emre ile yazicam insallah size :KK68:
Canım benim hayırlı uğurlu olsun simdiden tebrik ederim cok özledik seni
 
Kizlar @CYLNTSDMR arkadaşımızin dün 3 cm açılması vardı, hast gitti suni sanci vermişler 7 cm kadar açılana kadar dayanmış ama sonra iyice kötü olmuş. Sezaryene almışlar. Şu an cok iyi değilmiş :KK43: yazacak kadar iyi değilim kızlar dua edebilirler mi dedi. Bi de bebek nefes alırken zorlaniyomus, Dr akciğer filmi istemiş. Ins sonuclar iyi cikar. Dua edelim de bir an önce sagliklarina kavussunlar :KK43:
Ahhh canım yaaaaa Allah yardimcisi olsun
 
Sa canlarım.. Nasılsınız bakalım..
Ocak anneleri artık pıt pıt doguruyo..
İlk acılısı ben yaptım.:KK66:)
Bu gece haftamız dolucak..
Dün dr kontrole gittik.. Şükür hersey yolunda...
Bnm dikiş üstünden bantta alındı.. Ewe gelir gelmez baktım cok kötü bi görüntü beklerken kursunkalemle çizilmiş ince bir çizgîgörünce cooook sevndim..
Şükürler olsun artık ayaklandım.. Yawas yawas işlerimi yapabiliyorum...
Rabbim herkese hayırlısıyla güzel dogumlar nasip etsin... Fırsat buldukca yazıcam..
Ben spinal sezeryandan genel olarak cok öemnun kaldım..şükürler olsun rabbime..
Oyuy oglum bi tatlı teyzelerı... Küççücük agzı var.. Bi güzel kokuyo...
;( boynunda isilik cıktı napcam bilmiyorum ya....;(
Canı acırmı yawrumum acaba...
Şu anda oglum uykuda kızımda abaküsle oyun oynuyo.... Ohhhhhhhhhh.....
Maşallah canim rahat geçiyor gibi günler nr güzel
 
selamlar hemen yazıp çıkıcam geçmişe henüz bakamıyorum unun süre bakamayabilirim, oğlum mememi emmiyor sütümü sağıp şırıngayla vermek zorundayım o yüzden hiç zamanım yok, pazartesi 10.30 da oldu spinal sezaryan dr servise bidirmeyi unuttuğu için doğumum o saate kaldı neyse.. sıkıntısız bir doğum oldu sadece tansiyonum düştü ameliyat anında onuda halletiler, oğlum çın çın ağlamasıyla inletti orayı:) tıpkı abisi ona benziyor :) 3350 gr 50 cm doğdu daha çok bekliyorduk ama neyse sağlığı yerinde:) böbreği için henüz bakılmadı özelde ki dr biraz büyüsün dedi ama biz devlette ki oğlumun dr una götürücez birde araştırma hastanesinde çocuk nefrolojisine inşaallah

kakasını çişini yaptığı için sıkıntı olmadığı düşüyorlar, saat başı beslememe rağmen dr dün sinir etti aç kalmış cvs diye tabi ki sonra yanıldığı ortaya çıktı!

eşim her zaman ki gibi lohusa :) ben her zaman ki gibi güçlü olmak zorunda kaldım her şeye yetişen süper kadın süper anne modundayım

ameliyat sonrası en büyüm korkum ayağa kalkma anıydı işin açığı ama o kadar rahat oldu ki hayret ettim, çok rahat kalktım desteksiz dolaşabildim, akşama gazımı çıkarabildim, yaptığım hoşaf sağolsun:) süreki ağrı kesici yaptılar zaten ve gerçeketn çok rahat bir sezaryan oldu maşaallah diyeyim kendime:) hemşireler çok güzel igilendi, özelde olması çok doğru bir kararmış, dr un eli dedikleri gibi ağır değilmiş çokta rahatım şu an

oğlum kesinlikle mememi tutmuyor şırıngayla mama verdik önce sonra ikinci gün sütümü sağmaya başladım iyi ki pompam varmış damla damla derken şimdi çoğalmaya başladı hamdolsun inşaallah daha da çoğalır oğlum da memei tutar, tembel çıktı emmek için uğraşmak istemiyor, ilk günden gaz olmaz diyen ben büyük yanlış biliyormuşum tam bir gazman :)

uykusuz ve de çok yorgunum şimdi sütümü sağıp hazır etmem lazım, iyi ki kv falan var yoksa ben yanmıştım, ebbeğimin her türlü ihtiyacını ben ve eşim gideriyoruz, babannesi evi süpürüp silip oğlumla ilgileniyor

şimdilik böyle, herkesi çok merak ediyorum inşaallah geçmişi okuyacak zamanımda olur, doğum yapan var mı bilmiyorum

herkese dua ettim doğum yapacak olanlara bebek bekleyenlere
Allah yardimcin olsun tatlim.insallah emer zamanla cok dua ettik senin için :)
 
Kızlar süt pompası aldınız mı. , konu komşusu yada kendi kullanan memnun kalanlar marka olarak soylerse çok sevinirim

Kullananlar ameda önerdi canım onu aldım. Aventide özellikle hiç işe yaramadığını söylediler. Göğüs kalkanı düşünürsende aventinki sertmiş uyurken kullanılmıyormuş. Onun içinde madela önerdiler.
 
Ben philips avent elektrikli aldım canım, genelde memnun kalmış insanlar, bakalım kullanıp görcez.
Ne kdr a aldın cnm tek mi çift mi.
Aventin biberon u uyumku olması ve süt veriş ritmini taklit etmesi beni de ona yönlendiriyor.
Yanliz Madela ve ameda yı da çok tavsiye etmişler.. bilemedim
 
Canım annişler... Kk sız yapamıyorum galıba..:KK48: Dogurdum vucudum rahatladım allahıma şükürler olsun. Bebişimle ben çook iyiyiz.. 3520 gr 52 cm dogdu kızım.. Suan yanımda pusetinde uyuyor.. Doğum yapanlar, rabbim analı babalı buyutsun yavrularımızı.. Yapacak olanlarda rabbim bi avazda kurtarsın insallah.. :KK68:
Tebrik ederim canım maşallah ne güzel doğmuş :))))
 
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Doktor doğum şekline karar verelim dedi kafam çok ama çoook karışık. Çatı muayenesi oldum, çok gergin girmiştim muayeneye kasıldım biraz zor baktı, tam anlayamadım ama müsait gibi dedi ama bu şekilde doğumda da kasarsan çok zor olur senin için dedi. Pazartesiye kadar düşüneceğiz doğum şeklini, hep ters dönsün normal pozisyonunu alsın diye dua ettim. Şimdi bebek normal pozisyonunda, suyum iyi , normal için benim kasılmam harici bi engel yok kafam çok karıştı ne yapacağım ben kızlar :KK43:
Valla bende korkuyorum kasarsam kendimi ne olacak diyr
 
Kullananlar ameda önerdi canım onu aldım. Aventide özellikle hiç işe yaramadığını söylediler. Göğüs kalkanı düşünürsende aventinki sertmiş uyurken kullanılmıyormuş. Onun içinde madela önerdiler.
Göğüs kalkanı ztn en fazla 40 dk takın diyor. Süt kanalları na bası yaptığı için. Gece yatarken kullanılmaz yani.
Aventi bi arkadaşım kullanmış memnundum dedi.
Ameda ve mandela yı baska bi arkadaşım kullanmış oda onu tavsiye etti.
Lansinoh u da kardeşim kullandı oda ondan memnun.

Nasıl karar vericem bilemedim:KK64:
 
Henüz tecrübem yok mutlaka normal doğum kolay değildir ama hem anne hem bebek için en doğalı olduğu için kesinlikle normal doğumdan yanayım. Bugüne kadar milyarlarca normal doğum nasıl gerçekleştiyse bından sonrakilerde öyle olacaktır. Zorunlu bir durum olur, doktorlar sezeryana yönlendirir o ayrı tabi. Ama ben sezeryandan daha çok korkuyorum açıkçası, neticede ameliyat. Anesteziden ayılırken kendi ağrılarımı mı düşüneyim bebeğin memeyi tutmasını mı, gelen ziyaretçileri mi? Tabi normal doğumun ne kadar zor olacağını bilmediğimden şu an için konuşmak kolay geliyor olabilir bana ama bir de işin dini boyutu var ki doğum yapan kadın tüm günahlarından arınmış oluyor, bu nedenle doğum üzerine ölen şehit mertebesinde sayılıyor. Günahlarımdan arınmak için Allah bana böyle bir fırsat sunmuş daha ne isterim :) En hayırlı doğum şekli ne ise hepimiz için öylesi nasip olsun tabi.
Tum dediklerine harfien katılıyorum canım
 
@hihami canim benim bebek gecen haftaya kadar tersti dondu mu bilmiyorum ama.normalden çok korkuyorum
Kasim alinirken bile aglayan biriyim aci eşiğim çok düşük
Bir bahane olsa.da sezeryan olsam diyorum hep icimden
Bende onu diyordum.koltuk altım alınırken yapma yaa diyoum :) bitirdin beni.diyorum.kuafore artık sürekli gidince arkadaş oluyosun yaaa bitmedin bak.burda karsimdasin diyordu
evlendikten sonra uzun bi süre problem yasayan biri olarak korkuyorum vajinismus olmadim ama hep ağrılı yaşadım 9 ay
 
@babyforwe nerelerde sesi çıkmıyor sanki
bu arada arkadaşlar pzt eflalimle beraber doğum yapacak olan buğdaytanesi arkadaşımızın cmt gecesi aniden suyu gelince apar topar sezeryanı alınmış hemen,çok yazamadı haliyle ama aşırı su kaybettiği için epilepsi krizi geçirmiş ve başka bir hastaneye sevk edilmiş,3 gün gözleri açık fakat bilinci yerinde olmadan yatmış :KK43: dün sanırım kendine geliyor,dediğim gibi çok detaylı yazışamadık ama inşallah oğlunun sağlığı yerinde,ne zmn taburcu olurum bilmiyorum yazmış,dua edelim kızlar arkadaşımızada biran önce toparlanıp evine dönsün inşallah :KK43: yawrusuna kavuşsunnn cnmmm yaaa,dualarımız seninlee @bugdaytanesi82
Ayyy tüh ya Güle oynaya gidiyordu canim cok gecmis olsun dileklerimizi ilet
 
Ne kdr a aldın cnm tek mi çift mi.
Aventin biberon u uyumku olması ve süt veriş ritmini taklit etmesi beni de ona yönlendiriyor.
Yanliz Madela ve ameda yı da çok tavsiye etmişler.. bilemedim
Tekli benimki, 210tl ye aldim n11den, fiyat olarak uygun geldi ameda ve madela daha pahali sanirim, memnun kalirim ins.
 
@Mrv5534 sık sık ye canım süt için dereotu ye... Rezene cayi hem gaza hem süt artırıyor.. Su çok önemli ..bulgur pilavı dene.. Biz gazdan uyuyamıyoruz gaz ilacı aldıracak cumartesi günü ise yatarsa ismini paylasırım... Öptüm
 
Ablam Eniştem de erzurum da görev yapıyorlar.
Ablam 2.5 ay önce orada doğum yapti yanindaydim.
Ablam ebe olduğu inin kendi devlet hastanesinde normal doğum yaptı.
Bizde maraş elbistan ilçesindeyiz burada renkli ultrason yok orada girmek istedim ama özel o kadar kalabalikti ki giremedim.
Bende onu diyordum.koltuk altım alınırken yapma yaa diyoum :) bitirdin beni.diyorum.kuafore artık sürekli gidince arkadaş oluyosun yaaa bitmedin bak.burda karsimdasin diyordu
evlendikten sonra uzun bi süre problem yasayan biri olarak korkuyorum vajinismus olmadim ama hep ağrılı yaşadım 9 ay
Bende vajinusmus ta var :KK43:
Olumsuz herşey var :KK43:
 
X