2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım doktorun her şey normal bebek ırsi olarak iri diycek çünkü sende şeker meker yok maşallah

Cnm bnm ağzın bal yesin Allah razı olsun eşimde bende evde doğmuşuz her ne kadar kv eşimin 4 kilo doğduğunu söylesede nerden bilecek diyorum ama belkide babasına çekmiştir diye düşünüyorum.

Çok Sağol cnm amiin.

Allah kolaylık versin yaa, az kaldı inşallah, Ayetel kürsi, Nas Felak, ve ardından Araf suresi 54. ayeti oku canım, Peygamberimiz Hz. Fatıma nın dogumunda öyle yapmış.. Bebişinle konuş az kaldığını kavuşmak üzere oldugunuzu anlat, belki elini cabuk tutar :)) ve bizede dua et lütfen..

Kızlar ya bu filmler senelerce bizi kandırmış, kadın arabada hastaneye zor yetişir filan , gerçekte hiçte öyle değil

Çok Sağol cnm evet uzak olunca daha tedirgin oluyo insan

Aynı dertten muzdaribiz arkadaşım, lüzumlu lüzumsuz her muayenede alttan bakıyorlar , bende doktorumun cihazına pek güvenmemiştim o yüzden bide hastanede görünmek istedim, sırf alttan bakacaklar gıcık olcam diye hastaneye gitmeye çekiniyorum

Doktor bana ağrılar başlayınca çatı kontrolü yapacağını söyledi. O zaman olabiliyormış

babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...

kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını

o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm

Evet cnm ya çok sıkıntılı üstelik çok sağol.

Dimi canim ya ne gicik bisi sirf alttan bakacaklar diye düsünüyorum gitsem mi gitmesemmi diye ama hala hafif hafif agri var bana yol göründü galiba insallah bisi yoktur

ya kızlar bu kasılmalar nasıl bir şey ? ilk hamileliğim ve ben nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum :))
Ayni bende biseler oluyor ama anlamıyorum nedir bu diye,tas gibi oluyor kicini basini bi yerlere dayiyo tas kesiliyo karnim resmen ama kasiklarima agrida beraberinde girmiyor sanirim kasilma bu oluyor.
Sizin bebisler zayifsa benim kizim ciliz demekki . Maşallah masallah . biz 34+3 te 1970 di yani.Sizinkiler normal yani
Ohh valla bizde rahatladik en azından senin kadar.simdi sefasini sur canim.catlasin kp de.

Uykusuz her gece yorgun ölesıye ..... Anam n eguzel uyurdum uyuyuu n kızlar
Anam yandik desene ben bol bol uyuyayim simdiden

Kizlar ya benim hesabimdan sürekli niye cikis yapiyo ya sorun bi bendemi var.iki dakika alinti yapip cvplayana kadar elli sefer cikis yapti kendi kendine

Cnm bnm ağzın bal yesin Allah razı olsun eşimde bende evde doğmuşuz her ne kadar kv eşimin 4 kilo doğduğunu söylesede nerden bilecek diyorum ama belkide babasına çekmiştir diye düşünüyorum.
evde doğduysa nerden bilinecek ki ilk kontrole gidene kadar kilo almıştır benim eşim filan da evde doğmuşlar annesi bilmiyor kilolarnı ben hastanede doğmuşum 3300 51cm doğmuşum ama sende şeker filan yok sadece bebek ırsi olarak iri olabilir yani

kızlar sanırım bu sancı ve-veya kasılmalar kişiden kişiye oluş şekli ve süresi farklılık gösteriyor benim de arada poposunu filan dayıyor ama acı hissetmiyorum geçenlerde de gece bi sancıyla uyandım böyle sol kasğımdan bacağıma vuruyor filan o baya uzunca bi süre sürdü ve sonra bitti acaba yalancı sancı mı filan diye düşündüm sonra dedim ki amaaaaaaaaaaannnnn bu sanırım idrar yolu enf. sonra idrar tahlili verdim değilmiş bi de bana arada makattan bi sancı giriyor yerşmden hopluyorum resmen

ayyy yapma saçmalama allah aşkınaa
bende sıfır aldım ama çamaşır suyuyla çok koymadan az bir kaç damla silip öyle durulucam bol bol durula bence,gir küvete hem kendin sonrada yıkanırsın,daha doğurmadan yaptıkları batıyor,doğurup birde evde dolaşmaları na sanırım hepten tahammül edemiycez,zaten file almadınmı bebeğine,küvete teni değimicekki
o fileyi makınaya atıp yıka işte yeter tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…