- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
canım doktorun her şey normal bebek ırsi olarak iri diycek çünkü sende şeker meker yok maşallah
Sağol cnm inşallah allahım bütün hastalara yardım etsinÇok geçmiş olsun canım , Rabbim biran önce şifasını versin inşallah
Çok Sağol cnm amiin.yakın canım rabbimin izniyle senin doğumun
bebeğinin karnında geçirdiği son anları huzurla doya doya yaşa
zira bu günleri çook özlicez
amaan ben gittim salı günü hiç bişi anlamadım kilosunu bile bilmiyorum öyle ölçtü iyi dedi 2 dk anca sürmüştür gönderdi dr
seninde günün az kalmış canım
rabbim sen nelere kadirsin
rabbim acil şifalar versin canım inş
Allah kolaylık versin yaa, az kaldı inşallah, Ayetel kürsi, Nas Felak, ve ardından Araf suresi 54. ayeti oku canım, Peygamberimiz Hz. Fatıma nın dogumunda öyle yapmış.. Bebişinle konuş az kaldığını kavuşmak üzere oldugunuzu anlat, belki elini cabuk tutar :)) ve bizede dua et lütfen..Hurmadan ne kadar yesem ?????
Bı sayısı yok herlade..
Kızlar elim ayagım co halsız...
Biraz canım sıkkın.. Niye gitti bu sancı.. Adet sancım dewam esiyo ama dün sabah ki gibi bi sancı gelse 10. Sunda dogurursum...tasıyamıyprum kendiimi..
Karnım öne egiliyo sanki..
Neyse yürğyüse devam artık..
Hurmaya devam...
Dr dedıkı pazara kadar olduda olmassa pazartesi muhakkak gel dedi.. Suni sancımı vericek...
Allahım hayırlısı ile bebegimi bi kucagıma alsaydım..
evet bende okumuştum onu, anne sütünden önce biraz agzına vermek iyiymiş bebişler için, hastane cantasına koymak lazımmaz kaldı canm sabret
benim hurma almam lazım bebişin ağzına dürülüyormuş doğunca sürerim bari umutmam inş cumartesi alırım yazıyım kenara
Çok Sağol cnm evet uzak olunca daha tedirgin oluyo insanCanim besigin rengi gayet hoş hic dusunme onu.esinlede artik yavaş yavaş baris.EE doğuma az kaldi yoksa doğum anindami barisicaksindemekki özür dileyemiyo pişman ama onunda özür dileme sekli bu.benim esimde ozur dilemeyi beceremez ama sirnasir hemen.herkesin yapisi farkli bunu sen daha iyi bilirsin.
Kp ne gelince Allah onu bildiği gibi yapsin ya o ne demektir ya kişinin memesinden ona ne terbiyesiz ya.yani namazinda niyazinda diyorsun ama böyle şeylerin ayip ona dusmemesi gerektiğini bilmiyomu tövbe Estağfurullah yaz kizdim heeee Allah vere sana karismiyo gerci Allahtan karismadi ama neyseeDemek kaynananda Peygamber sabri varmis.Uyuz adam
Geçmiş olsun canim.Allahim şifa versin inşallah.uzakta olmak çok kotu bisey ya.benimde en çok korktugum seydir bu durum.birine bisey olması ve Gidememek yanlarinda olamamak Ayy Allah hepimizin ailesini korusun insAllah
@eflalim iste bende onuda diycektim burda konusuluyo alttan bakma cati muaynesi filan erken dogumu getirir iyi degil diye ama ben almanyada yasiyorum doktora kontrola ne zamn gitsem alttanda bakiyo o cati muaynesinide yapiyo. Simdi hastaneye gidincede eminim önce alttan bakicaklar sonra karnima hic istemiyorum ama redde edemiyorum o yüzden doktorlardan sogudum..
Çok Sağol cnm hepinize teşekkür ederim iyiki varsınızAllah sifa versin annene en kisa zamanda, boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor...
babyfort: 38512586 .!.:kızlar benim dr çatı muanesinden hiiç bahsetmeditelefonunu verdi bir sorun olursa ara hemen dedi
yoksa bir hafta sonra gel dedi
inş böyle gider muaneyide doğum zamnı yapar
ben hiiiiç istemiyorum çatı muanesi dr erkek çok rahatsız olurum ben
ama doğum anı yapacak bişi yokona hazırım
Çok Sağol cnm inşallah .Allah sifa versin annene en kisa zamanda, boyle zamanlarda uzakta olmak cok zor...
Evet cnm ya çok sıkıntılı üstelik çok sağol.Canım çok haklısın hiç de demem yani dışardan demesi kolay diye, özellikle yazıyorum sizlerin fikirlerini soruyorum sonuçta bende hatalı olabilirim bunu farkdemeyebilirim diye, barışıcam canım konuşucam olan bize oluyor herkes ettiğiyle kalıyor, çok haklısın
aaa tabi kızlar veriyim beyefendi evde karısına öküzdrü dışarda bayanlara kırırlır!!! Sinir eder yani insanı, kv mi çok seviyorum ne yalan söylüyüm kadın haketmiyor bu adamın hiç bir yaptığını, başkası olsa belki sevinir ama kendi anneme yapılmış gibi üzülüyorum
hatanı anlamışsın ya dediğin gibi çoğu kişi rahatsız olmuş dile getirmiş, benim açımdan sorun yok canım oku da yazda, farkına varıp özür dilediğin için teşekkür ederim:)
ah canım Rabbim şifa versin annene, sıkıntılı bir hastalık görmüştüm yaşayan birinde inşaallah çabucak iyileşir
canım ama erken konuşmuş bence doktorun, neden döndükten sonra sıkıntı olsun son gün dönen bile var hatta doğum anından çok deneyimli iyi ebeler elleriyle bebekleri döndürüyorlar araştırabilirsin doğum anında yani, başka bir doktor danış bence
barışıcam canım sağol haklısınız kimse için yuvamı huzursuz etmeye değmez boşuna üzülüyoruz karı koca
ay sorma canım cins işte bende dün duyunca artık patladım iyice zaten ohhh sefam olsun:)
yatılmaz canım artık yataklarımız bile batıyor bize
canım bilgim yok maalesef
ayy canım ya bende iki çcuklu olucam arada yaz yaşadıklarını yani benim doğuma kadar:) beni neler bekliyor göreyim, normal doğumun avantajını yaşıyorsun şu an iki çocuğunada tek bakabilirsin, bana mecbur biri yardım edecek, oğlumun özellikle wc işi için biri lazım
canım bence git hastaneye nst ye girersin rahat edersin, açılma var mı diye bakmak isterlerse izin verme erken daha
aynen sefam olsun düşmanlarım çatlasınşimdi kocacığım nerde derse orda olsun hiiiççç önemli değil
Dimi canim ya ne gicik bisi sirf alttan bakacaklar diye düsünüyorum gitsem mi gitmesemmi diye ama hala hafif hafif agri var bana yol göründü galiba insallah bisi yokturAynı dertten muzdaribiz arkadaşım, lüzumlu lüzumsuz her muayenede alttan bakıyorlar, bende doktorumun cihazına pek güvenmemiştim o yüzden bide hastanede görünmek istedim, sırf alttan bakacaklar gıcık olcam diye hastaneye gitmeye çekiniyorum
Ayni bende biseler oluyor ama anlamıyorum nedir bu diye,tas gibi oluyor kicini basini bi yerlere dayiyo tas kesiliyo karnim resmenya kızlar bu kasılmalar nasıl bir şey ? ilk hamileliğim ve ben nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum :))
Sizin bebisler zayifsa benim kizim ciliz demekkiBenimde ilk hamileligim canim yinede doktorumun dedigini yazayim doktora karnım taş gibi oluyor kasıklarım agrımaya baslıyor dedim oda kısa süreli oluyorsa yalancı kasılmalardır dedi demekki kasılma öyle birsey
Benimkindn iyiymis canim bebisin masallah benim 34 de 2200 dü zaten zayıf dedi dr..ama arkadasin bebegi 1 haftadir küvezde solunum sıkıntısı varmış iri bebek gelisimi tamam dedi aldı da o zaman niye küvezde bu bebek o benim kafamı karıstırdı.
Ohh valla bizde rahatladik en azından senin kadar.simdi sefasini sur canim.catlasin kp de.Az önce kv geldi perde asmak için, dün akşam eşimle babası konuşmuş duramamış bizim bay burnunu her şeye sokan kp! Dr işini sormuş eşimde özeldekini araştırdım kimse iyi demiyor normal doğum yapmıyor doğru düzgün, normal doğum olan birini evine gönderip iki gün sıkıntıya sokup sezaryan yapmış falan sonra ameliyat dikişinede iyi demiyorlar demiş, devlette ki erkek dr u demiş devlette olursa ona olacak demiş, ohhhhhh içimin yağları eridi kızlar babasına kapak olsun hadi konuşsun bakalım çatlasın şimditabi bana niye demiyor oğlun bunları diye sinirlendim hemen babasına demiş ya bundan sonra neresi derse orda olsun doğum o adam karışamayacak ya çok rahatladım
Anam yandik desene ben bol bol uyuyayim simdidenUykusuz her gece yorgun ölesıye ..... Anam n eguzel uyurdum uyuyuu n kızlar
Hayirlisi olsun insallah, eger gidersen bizide haberdR et :)Dimi canim ya ne gicik bisi sirf alttan bakacaklar diye düsünüyorum gitsem mi gitmesemmi diye ama hala hafif hafif agri var bana yol göründü galiba insallah bisi yoktur
evde doğduysa nerden bilinecek ki ilk kontrole gidene kadar kilo almıştır benim eşim filan da evde doğmuşlar annesi bilmiyor kilolarnı ben hastanede doğmuşum 3300 51cm doğmuşumCnm bnm ağzın bal yesin Allah razı olsun eşimde bende evde doğmuşuz her ne kadar kv eşimin 4 kilo doğduğunu söylesede nerden bilecek diyorum ama belkide babasına çekmiştir diye düşünüyorum.
babyforwe güle güle kullan canım güzel görünüyor...
kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hani diyordum gecen kv ile kp geldiler bize kaldılar diye
misafir banyosunun duş kabinine bebegim için aldığım küvet kova ve maşrapayı koymuştum
kp abdest almış duş kabininde ama nasıl aldı göremediğim için bilmiyorum
onlar gittikten sonra bi baktım küvet kova maşrapa hepsi ıslanmış
acaba onların içine mi abdest aldı bu adam diye düşünüyorum kara kara o günden beri
tiksindiğimden de bir türlü girip onları yıkamak gelmedi içimden
çamaşır suyuyla köpüklü köpüklü ıslatıp bi yarım saat bekletiym sonra ova ova yıkıym diyorum
ama bu çamaşır suyu biliyorsunuz ne kadar durulansada bi miktar yine kalıyo kullanılan yüzeyde
ee bebek doğunca o çamaşır suyu bebegimin tenine temas etsin istemiyorum
çamaşır suyu kullanmadan yıkıym diyorum mikrobu kırılmaz öylede ve ben hayatta bebegime o şekilde kullanmak istemem küvet takımını
o takımı komplece atıp yeni bi küvet takımı almak bile geçiyor aklımdan
ne yapacagım bilemedimmmm