Canım çok haklısın hiç de demem yani dışardan demesi kolay diye, özellikle yazıyorum sizlerin fikirlerini soruyorum sonuçta bende hatalı olabilirim bunu farkdemeyebilirim diye, barışıcam canım konuşucam olan bize oluyor herkes ettiğiyle kalıyor, çok haklısın
aaa tabi kızlar veriyim beyefendi evde karısına öküzdrü dışarda bayanlara kırırlır!!! Sinir eder yani insanı, kv mi çok seviyorum ne yalan söylüyüm kadın haketmiyor bu adamın hiç bir yaptığını, başkası olsa belki sevinir ama kendi anneme yapılmış gibi üzülüyorum
hatanı anlamışsın ya dediğin gibi çoğu kişi rahatsız olmuş dile getirmiş, benim açımdan sorun yok canım oku da yazda, farkına varıp özür dilediğin için teşekkür ederim:)
ah canım Rabbim şifa versin annene, sıkıntılı bir hastalık görmüştüm yaşayan birinde inşaallah çabucak iyileşir
canım ama erken konuşmuş bence doktorun, neden döndükten sonra sıkıntı olsun son gün dönen bile var hatta doğum anından çok deneyimli iyi ebeler elleriyle bebekleri döndürüyorlar araştırabilirsin doğum anında yani, başka bir doktor danış bence
barışıcam canım sağol haklısınız kimse için yuvamı huzursuz etmeye değmez boşuna üzülüyoruz karı koca
ay sorma canım cins işte bende dün duyunca artık patladım iyice zaten ohhh sefam olsun:)
yatılmaz canım artık yataklarımız bile batıyor bize
canım bilgim yok maalesef
ayy canım ya bende iki çcuklu olucam arada yaz yaşadıklarını yani benim doğuma kadar:) beni neler bekliyor göreyim, normal doğumun avantajını yaşıyorsun şu an iki çocuğunada tek bakabilirsin, bana mecbur biri yardım edecek, oğlumun özellikle wc işi için biri lazım
canım bence git hastaneye nst ye girersin rahat edersin, açılma var mı diye bakmak isterlerse izin verme erken daha
aynen sefam olsun düşmanlarım çatlasın
şimdi kocacığım nerde derse orda olsun hiiiççç önemli değil