2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Arkadaslar hangi günler yazıyorsunuz bi liste yapsanız nasıl olur, bide diyet demesek suna sağlıklı beslenme diyelim.. abur cuburlari çıkarın tabaklarinizi küçultun, sofraya aç oturmayin tokta kalkmayin, bakın nasıl gidiyor kilolar :) özellikle şekerli gıdalar vücut atmiyom göbekle kalcaya yerleşiyor :)

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Kibrit kutusu peynir
Biraz cecil peynir
Yarim domates
4-5 biberiye tursusu
1 orta dilim ekmek
1 bardak sut

Ara ogun
2 kuru incir
2 ceviz

Ara
Kendi yaptigim yogurtlu meyveli dondurma kalorisi cok az

Aksam
Sebze corbasi
Taze fasulye
1 ince ekmek

Ara
Meyve 1 porsiyon

Esim yokken yemek yemiyorum oglen yemegi yerine ara ogun koydum.. 2 litre su icecegin hergun..
İşte bu menu sana kilo verdirir akabinde hiç birşey yapmasan sadece yürüyüş yapsan bile

Merhaba ocak 2015 anneleri,ben de allah nasip ederse ocak 2016 annesi olacağım, şimdilik kilom iyi gidiyor ama siz tecrübelilere sormak istediğim son uç ay kaç kilo aldınız merak ediyorum

bende dikkat ediyorum yediklerime ama annemlere gelince olmuyor işte :)

koşu bandı aldık kocamla zayıflayacağız inşallah :KK70: koşu bandım gelsin daha da dikkat edicem düzenli yürücem ve daha da dikkat edicemmm :) seneye yaza fit giricem inşallah :KK70:

Arkadaslar hangi günler yazıyorsunuz bi liste yapsanız nasıl olur, bide diyet demesek suna sağlıklı beslenme diyelim.. abur cuburlari çıkarın tabaklarinizi küçultun, sofraya aç oturmayin tokta kalkmayin, bakın nasıl gidiyor kilolar :) özellikle şekerli gıdalar vücut atmiyom göbekle kalcaya yerleşiyor :)
Nasi yani tok oturup acmi kalkcaz nası olcak o iş :KK70:

İçte onu becersem benden ala sı yok ben zaten abur cubur yemiyorum benim tek sorunum ekmek:KK43:

İçte onu becersem benden ala sı yok ben zaten abur cubur yemiyorum benim tek sorunum ekmek:KK43:
Zaten milletin kkafasına dolamislar ekmek diye, ben bi sabah yerim, bizde akşam yemeği 4 gibi yenir eşim tekrar ise gittiği için sabah 10 da kahvaltı yaparız akşam 4 te akşam yemeği ara öğün yapıyorum 3 kere aralarda erken yatıyoruz okul olduğu için.. Eğer ki öğle akşam yemeklerinden pilav makarna gibi çeşit yoksa ekmeği 1 2 dilim yiyebilirsin.. kasma kendini diyet değil öyle düşün seve seve yemek ye... abur cubur hariç

Merhaba ocak 2015 anneleri,ben de allah nasip ederse ocak 2016 annesi olacağım, şimdilik kilom iyi gidiyor ama siz tecrübelilere sormak istediğim son uç ay kaç kilo aldınız merak ediyorum
Ben toplamda 8 kilo aldım, zaten son 3 ay önemli son 3 ayda 4 kilo aldım.. bebeğe en faydalisi protein zaten et süt yoğurt yumurta sebze meyve ceviz falan ye..

Masallah canim
Bende 63 leri gorecekmiyim :mad:
Benim ilk hedef 65
Bu hafta ilk haftam ve 900 gr vererek 68.7 oldum
İnsallah bu hizla devam eder
5 kilo eksilsem benden 5 kiloluk.bir yag bidonu ciksa ne guzel olur
İnşallah canim verebiliriz kilolari sende guzel menu hazirliyosun dikkat ediyosun pes etmeyelim yeter:KK66:

Herkese merhaba güzel ve çıtır anneler:)

Ben de Katılıyorum aranıza bugün başladım sayenizde.

Ilk ve son kaçamağım Havuç belbeni oldu:) 86.6 ile başlıyorum malesef:KK43:
Doğumdan 66 ile çıktım ama emzirme sevdasına bu kadar kilo aldım yemeden sütüm olmadı hiç:KK43: artık ek gıdaya başladığıma göre verebilirim. Günde 30-40 dk yürüyüş yapsam 3 lt su 2 fincan Yeşilçay oh mis yeter:)

Bir de leslie başlangıç vardı onu bilen yapam var mi? Onu da yapmaya çalışayım inş

Doğumdan 66 ile çıktım ama emzirme sevdasına bu kadar kilo aldım yemeden sütüm olmadı hiç:KK43: artık ek gıdaya başladığıma göre verebilirim. Günde 30-40 dk yürüyüş yapsam 3 lt su 2 fincan Yeşilçay oh mis yeter:)

Bir de leslie başlangıç vardı onu bilen yapam var mi? Onu da yapmaya çalışayım inş
Hoşgeldin canım. Inşallah istediğimiz kiloya ulasiriz. Leslie yi bilmiyorum ama ben yürüyüş yada spor yapmıyorum. Arkadasimin gittiği diyetisyen spor önermiyor yağlar kas olur kalır diyor. Arkadasim sporsuz 20 kilo verdi. Sanırım spor icin fırsat bulamıyorum diye kolayıma geldi benimde. Böyle devam ediyorum.

Yulaf ezmesini yoğurt süt ile karıştı ara öğün olarak kuru Kayısı tarçın yaban Mersin'i katabilirsin..
Ara ogun olarak mi tuketeyim kahvalti yerine mi tuketsem bilemedim kahvaltida recel falan gorunce dayanamiyorum azcikda olsa yiyorum sadece yulaf yersem gormemis olurum receli falan

Ben spor yapamiyorum canim ya sadece rejim

Hoşgeldin canım. Inşallah istediğimiz kiloya ulasiriz. Leslie yi bilmiyorum ama ben yürüyüş yada spor yapmıyorum. Arkadasimin gittiği diyetisyen spor önermiyor yağlar kas olur kalır diyor. Arkadasim sporsuz 20 kilo verdi. Sanırım spor icin fırsat bulamıyorum diye kolayıma geldi benimde. Böyle devam ediyorum.

Ağır kardiyo çalışırsak dediği doğru ama hareket anlamında yürüyüş yararlı olur kilo vermesine. Ben yürüyüş ile desteklenmesine inanıyorum sağlık açısından he ama yapamıycam o ayrı:) o Yüzden şu an seninki de cazip geldi queencim inş bizim kilolar da gider bizi yormadan :)

Ara ogun olarak mi tuketeyim kahvalti yerine mi tuketsem bilemedim kahvaltida recel falan gorunce dayanamiyorum azcikda olsa yiyorum sadece yulaf yersem gormemis olurum receli falan
Canım şöyle yap muz vs yaban Mersin yulaf ezmesi süt kahvaltı gibi yap doyurucu olur hem de ben yurtdışındayken öyle yapıyordum sanırım artık emzirmiyprsun ama süt de artırıyor yulaf

Ara öğün olarak da yoğurda süte tarçınla kuru üzümle katabilirsin geç acıktırıyor böyle olunca..

X