2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

Ben hamile Olduğum için çok sık acıkıyorum ama sabahları nesfit yiyorum sütü bol bi kase bu saatlerde tost ince dilim Peynirli akşamları Değişiyor ama ekmek az Yemeğe çalışıyorum fakat karnımın her büyüdüğünü hissettiğim sabah kilomun artmış Olduğunu görüyorum

Gunaydin o kadar azimli basladim ki rejime ama bi yere gidince rejim falan kalmiyor:KK43:
Kv gile geldik dun aksam 2 gun burda kalicaz ben yemek yedim tokum desende gece 10 da 1 dilim böregi zorla yedirdiler rejimdeyim de diyemiyorum sonra laf ederler arkamdan sütüm tamamen bitti cunku benim dogumdan beri rejim yaptin ondan bitti diye laf uydururlar alakasi yok halbuki rejime yeni basladim
Kesinlikle aynı fikirdeyim ben de birine gidince rejim filan kalmiyo mecburen kilomu verememe sebebimin büyük nedenlerinden biri yoksa oburlugumdan değil :KK47:

Ben de bu sabah kızlarla kahvaltidaydim ne yediğimi bile bilmiyorum o kadar çok yedim sohbet muhabbet şu da güzelmiş derken :KK51: Biz bu sayfada zayiflayalim derken şunu yedim bunu yedim diyerek daha çok kilo alcaz he :KK48:

Kesinlikle aynı fikirdeyim ben de birine gidince rejim filan kalmiyo mecburen kilomu verememe sebebimin büyük nedenlerinden biri yoksa oburlugumdan değil :KK47:

Ben de bu sabah kızlarla kahvaltidaydim ne yediğimi bile bilmiyorum o kadar çok yedim sohbet muhabbet şu da güzelmiş derken :KK51: Biz bu sayfada zayiflayalim derken şunu yedim bunu yedim diyerek daha çok kilo alcaz he :KK48:
Hahahaaa kesinlikle
Canimiz cekcek dur bak patates yrmis bende yiyim derken bi bakmisiz suanki kilomuzu aramayalim birde :KK53:

Merhaba kizlar
Ben memleketteydin bugun geldim
Yarin hemen basliyorum
Yarin sanirim piknige gidecez :KK43: ekmek yemicem
Sabahta hemen gidip kepekli ekmegimi alacagim.

Sabah patates kızartması yedim Allah affetsin :)
ayyy hepimi izi affetsin:KK43:

:-) sorma bende misafirlige gıttım herşey karıştı

Hahahaaa kesinlikle
Canimiz cekcek dur bak patates yrmis bende yiyim derken bi bakmisiz suanki kilomuzu aramayalim birde :KK53:
:-) çok güldüm bende bugün çok fenaydım ama ısvece başlıyorum pazartesı 13 gün yapcam:KK66:

bah eve dun geldigimiz ve evde kahvaltilik olmadigi icin yarim muz yedim
Oglen
Tek yumurtali menemen 2 dilim ekmek
Aksam
Piknige gidecez kofte yapilacak. 6 yane kofte yerim ekmeksiz.
2lt su icecem birde insallah

Selam çıtır anne adayları gazı verdim ortada yokum:) gelmek istiyorum ama yok fırsatım yok diyet yok spor yok, dün eşim asla diyet yapmıycaksın dedi, daha asabi oluyormuşum:) ama ben kararlıyım sadece şu yoğunluğun geçmesini bekliyorum, bugün kreş işi falan var, abs diyeti var onu araştırıyorum:) gelicem aranıza bekleyin beni:)

Dun mangala gidemedik yesil fasulye yaptim
Yanina 3 kasik bulgur pilavi yedim, ekmek yemedim.

Bugun sabah
6 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek, domates, yesil cay
Ara
Sutsuz sekersiz kahve 2 buskuvi
Oglen
Yesil fasulye, 2 kasik bulgur pilavi
Ara
1 kase yogurt
Aksam
-----------(henuz planlamadim)
Ara
5 findik

Herhalde en çok ben kilo aldım :KK61:boyum 165 başlangıç kilom 43, şimdi 53 kilo oldum, hamilelik sonrası 47 kiloya düşmem lazım çok şişman hissediyorum kendimi alışık değilim böyle olmaya çok mutsuzm herkes çok yakıştı diyor ama kendimi çok kilolu görüyorum, hiçbir kıayfet yakışmıyor zaten kıyafetim de yok üstüme olan

X