2015 ocak anneleri çıtır oluyor :-)

anaaaaam İskender mi bayılırım kız kanıma girdin:) aylar oldu yemeyeli hatta yıllar olabilir:) menü de iyi yinede:)

canım tatlı krizine hurma ya da keçi boynuzu öneririm:) hurmayı tek rakam olarak ye ama mesela 1-3-5 gibi çift rakam olunca kan şekerini yükseltiyormuş bilimsel olarak kanıtlanmış, peygaber efendimizde öyle yaparmış

olmazzz geri alırsın verdiğin kiloları koruman lazım gel sen yamacımıza:)

aferin sana iyi yapmışsın eritmiştirsin yediklerini

olmaaaaazzz lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim ev çikolata kaynıyor:) diyet yaptığımı öğrenen kocam sabotaj düzenlemeye çalışıyor:)

duymuştum canım bunu sende işe yararsa bende yapıyım:)

olsun canım ben de yiyorum ara öğün yapıyorum yani yoksa midem kazınır sabaha kadar emiyor benim ki

yok canım ne boyu bende 1,60 ım

güzel olmuş

hımmm neyse olur arada izin günü:)

menün güzel canım:)

güzel olmuş:)

canım sende boylusun hadi bakalım çıtır olma zamanı:)
o 5cm öle bi fark ediyor kii tatlım

Kızlar canım çok tatlı çekince meyve yiyerek mi dengeleyim çok seker krizi gelo yor bu ara akil verin tatlı kurabiye geciyo gÖZümden ama yemiuorum son 3 gündür regl oldum ondan mi:KK61::KK70:p:KK9:
Regl etkili kesinlikle meyveyi düzenli yiyince baskilaniyor bi de gece yatmadan tarçınlı süt içince o da iyi geliyor tatlı isteğine sütlaç gibi oluyo :p

Benim menü hep aynı

KAHVALTI : 2 Dilim tb ekmeği, 1.5 dilim Light peynir ( canım başka bişi istemedi)

ARA :120 gr şeftali

ÖĞLE : Salata mercimek ve kara buğdaylı kahvaltıda yarım dilim peynir hakkımı da buna kattım bi de dayanamayıp biraz nar ekşisi kattım

ARA: 8 çiğ badem

1 fincan sütlü türk kahvesi ( bunu diyetisyen vermedi suyla yapınca acıkıyorum sütle yapıyorum ben de iki gündür tok tutuyor niyeyse)

Bende başlayım artık menü yazmaya yüzüm var mı bilemedim gerçi :KK17: kahvaltı çeyrek tost peynirli, şekersiz çay; öğlen 1 simit, kk peynir şekersiz çay; akşam fırın hamsi, salata,şekersiz çay.. akşam şimdilik bu kadar inş bi delilik yapmam :KK49: suyu unuttum bide 3 litre su

Regl etkili kesinlikle meyveyi düzenli yiyince baskilaniyor bi de gece yatmadan tarçınlı süt içince o da iyi geliyor tatlı isteğine sütlaç gibi oluyo :p
denicem canım saol :KK66:

Ara: bı avuç leblebı 5 fıstık
Öğle: 1kase tarhan çorbası
1 kase bamya yemegı 1 dılım ekmek

Ara altınbaşak diyet bıskuvı

Yeni diyet listem
Bir oncekini 12,gun uyguladim
Bunu da 12,gun uygulayacagim
Metabolizmanin hizlanmasi icin degisiklikler
Uzun cizgiler veya anlamina grliyor, uygulayacak arladas varsa hepsini yemesin :KK53:
IMG_20150919_174454.jpg

ben bugün çarşıya çıkmıştım geldimde açlıktan ölüyordum amabenim bıcır bana bişi yedirtmedi yarım açma bikaç çatal peynir yedim bi de yarım çay içtim sonrada o uyuunca üşendim evin işlerini yapmak daha mantıklı geldi işe koyuldum akşamda kuzenler geldi kahvaltı sofrası istediler kahvaltı hazırladım iki dilim ekmek bi kk peynir 6 7 yeşil zetin acuka biraz bi talı kaşığı kadar bi tane salçalı minik poğaça yedim 3 fincan çay içtim sporda bol yürüyüş alışveriş sayesinde :KK48:bide ev temizliği

Sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
az kaşar peyniri
az beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim kek
ŞEKERSİZ çay

ara: 1 kase üzüm

öğlen :
6 yemek kaşığı pirinç pilav ı :KK43:
Patlıcanlı Kıymalı yemek
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt

ara: yemedim

akşam :
6 yemek kaşığı pirinç pilavı
yeşil fasulye yemeği

ara:
2 dilim kek ce kuruyemiş şekersiz çay

Çok Üzgünüm çok yedim :KK43:
Yarına pilav ve kek olmayacak ara öğünler atlanmayacak

iyi geceler :KK43:

Slm kizlar bayram dolayisiyla sehir disindan misafirler geldi benim rejim alt ust oldu tek yaptigim yatmadan once limonlu yogurt...insallah bayram sonu tekrar duzene sokucam

X