Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel gidiyorsun sonucunu merak ediyorum:)Sabah
2 silim ekmek, kahvaltilik sos, peynir, yesil cay
Ara
10 findik, 1 kahve
Oglen
1 yumurtali salata, 1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Aksam
Karnibahar yemegi, 1 bardak ayran, 2 dilim ekmek
o 5cm öle bi fark ediyor kii tatlımanaaaaam İskender mi bayılırım kız kanıma girdin:) aylar oldu yemeyeli hatta yıllar olabilir:) menü de iyi yinede:)
canım tatlı krizine hurma ya da keçi boynuzu öneririm:) hurmayı tek rakam olarak ye ama mesela 1-3-5 gibi çift rakam olunca kan şekerini yükseltiyormuş bilimsel olarak kanıtlanmış, peygaber efendimizde öyle yaparmış
olmazzz geri alırsın verdiğin kiloları koruman lazım gel sen yamacımıza:)
aferin sana iyi yapmışsın eritmiştirsin yediklerini
olmaaaaazzz lütfen böyle tavsiyeler vermeyelim ev çikolata kaynıyor:) diyet yaptığımı öğrenen kocam sabotaj düzenlemeye çalışıyor:)
duymuştum canım bunu sende işe yararsa bende yapıyım:)
olsun canım ben de yiyorum ara öğün yapıyorum yani yoksa midem kazınır sabaha kadar emiyor benim ki
yok canım ne boyu bende 1,60 ım
güzel olmuş
hımmm neyse olur arada izin günü:)
menün güzel canım:)
güzel olmuş:)
canım sende boylusun hadi bakalım çıtır olma zamanı:)
Regl etkili kesinlikle meyveyi düzenli yiyince baskilaniyor bi de gece yatmadan tarçınlı süt içince o da iyi geliyor tatlı isteğine sütlaç gibi oluyoKızlar canım çok tatlı çekince meyve yiyerek mi dengeleyim çok seker krizi gelo yor bu ara akil verin tatlı kurabiye geciyo gÖZümden ama yemiuorum son 3 gündür regl oldum ondan mip
denicem canım saolRegl etkili kesinlikle meyveyi düzenli yiyince baskilaniyor bi de gece yatmadan tarçınlı süt içince o da iyi geliyor tatlı isteğine sütlaç gibi oluyo
Canim.gunluk tartilma.yaniltici olurBu arada dün ki saçma menüme rağmen 400 gr vermişim:)
gel canim gelDafiduck olsun kovma beni formumu koruyayim iyu b oluyor bana burasi