- 17 Şubat 2015
- 2.400
- 1.520
- 83
3. Gun embriyosu icin 9. Gun cok cok erken.idrar testi yaniltir ve kafa karistirirzNegatif canim cikmadi belirtim filan dayok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Gun embriyosu icin 9. Gun cok cok erken.idrar testi yaniltir ve kafa karistirirzNegatif canim cikmadi belirtim filan dayok
Insallah oledir canim insallah dedigin gibi olur3. Gun embriyosu icin 9. Gun cok cok erken.idrar testi yaniltir ve kafa karistirirz
Canim bu forumun ilk sayfasinda liste var orada yaziyor sorularinin cevabiHamile kalan hanimlar ne olur bizlerle paylasin embriyo sayiniz yasiniz kacinci deneme ne belirtiler yasadiniz ...vs cok soru sordum biliyorum :))
Amin canim, istanbuldayim ben , dis gebelik gecirmistim, bir tupum yok, esimdede sorun yok canim ama cocugumuz olmadi, bizde tup deneyelim dedik.
Leke gelmişti kanama değil kendiliğinden gitmiş diiğne falan yaptılar mı peki kendiliğinden mi kesildi
Bende doğuştan yarım rahimliyim Tüpte bir sıkıntı yok ama bi taraf hiç yok. Şuan hamileyim ve korkuyorum Bebeğime bişey olacak diye.tüp bebek deneyenler arasımda tüpleri kapalı olan var mı ?
ne zaman oldu cnm senin transfer?Kızlar doktor haftaya çarşamba gel keseye bakalım dedi
bana da oldu o ya iştahım hala çok açık doymuyorumtransferin olduğu ilk günden beri sürekli açım. ve anormal derecede limon erik yiyorum bendeki tek belirti de bunlar hhehehhehehe
Rabbim sizlerde nasip etsin 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dondurulmuslarla oldu belirti aramayın ben hep adet sancısı çektim ilaçlardan dolayı goguslerim hassasiyet olusmustuHamile kalan hanimlar ne olur bizlerle paylasin embriyo sayiniz yasiniz kacinci deneme ne belirtiler yasadiniz ...vs cok soru sordum biliyorum :))
Canım kaliteleri neydi pekiRabbim sizlerde nasip etsin 5. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı dondurulmuslarla oldu belirti aramayın ben hep adet sancısı çektim ilaçlardan dolayı goguslerim hassasiyet olusmustu
Hayırlı uğurlu olsun seninle aynıydık sanırımBugun 10. günüm sabah idrarda cikti ama hala inanamiyorum insallah devami gelir
yani hamile misin cnm?Kızlar bugün 10.Günüm ve kan test sonucum 5,50 çıktı şoktayım ve çok kötü durumdayım
evet cnm düşük ama dur bakalım kanama falan oldumu hiç ben ilknde snn gibi oldum ama kanama falanda oldu dış gebelik geçrdmDoktorum değer düşük 2 gün sonra yeniden yap sonuç iyi diyemem dedi