- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
kızlar bügün kan verdım dayanamadım ve 7. gün sonuç 44 hamileyimmmm :) :)
Maaşallah canımmmm gözün aydınnn Rabbim bizede nasip etsinnnnnnn :)) kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?? Belirtiler var mıydı canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bügün kan verdım dayanamadım ve 7. gün sonuç 44 hamileyimmmm :) :)
kesinlikle yapma hic kalma hatta bu on gun cok onemli dikkat et ufak tefek isler de yapma ablaminda tup bebekti ondan biliyorum. cok gecmis olsunArkadaşlar siz bu transferden sonraki 12 günlük süreçte yemeklerinizi falan yapıyormusun? Yada ufak tefek işlerinizi
Hayırlı olsun canım Rabbim gönlünce Öpüp koklamayı nasip etsin inşallahkızlar bügün kan verdım dayanamadım ve 7. gün sonuç 44 hamileyimmmm :) :)
Teşekkür ederim... Benim 5 . Günüm bugün acaba yavaş yavaş Kalkıp işlerimi yapsam mı diye düşündüm ama kalkmayım o zaman canımkesinlikle yapma hic kalma hatta bu on gun cok onemli dikkat et ufak tefek isler de yapma ablaminda tup bebekti ondan biliyorum. cok gecmis olsun
Kimseye karismak istemem canim ben normal hayatimi yasiyorum. Ise gidiyorum, araba kullaniyorum yemek bulasik hersey yapiyorum. Ama bence önemli olan icin nasil rahat edecekse öyle davranmak. Sonra cünkü insan pismanlik duyup keske öyle yapmasaydim tutardi diyor.Arkadaşlar siz bu transferden sonraki 12 günlük süreçte yemeklerinizi falan yapıyormusun? Yada ufak tefek işlerinizi
rica ederim bosver isleri falan bebegin tutsun da sonra hallolur islerin dikkat et kendine cok zor bir surec ama sabirla bekle bebeginiTeşekkür ederim... Benim 5 . Günüm bugün acaba yavaş yavaş Kalkıp işlerimi yapsam mı diye düşündüm ama kalkmayım o zaman canım
Bende cok yatmadim, 3-4 gun yattimKimseye karismak istemem canim ben normal hayatimi yasiyorum. Ise gidiyorum, araba kullaniyorum yemek bulasik hersey yapiyorum. Ama bence önemli olan icin nasil rahat edecekse öyle davranmak. Sonra cünkü insan pismanlik duyup keske öyle yapmasaydim tutardi diyor.
Kimseye karismak istemem canim ben normal hayatimi yasiyorum. Ise gidiyorum, araba kullaniyorum yemek bulasik hersey yapiyorum. Ama bence önemli olan icin nasil rahat edecekse öyle davranmak. Sonra cünkü insan pismanlik duyup keske öyle yapmasaydim tutardi diyor.
Canim iyi yapmissin, gezmekte lazim kendini yormadan, bende oyle bir leke olmadi, sonucum pozitif , herkeste olmuyor.Selam arkadaslar
Benım de transferimin 8. gunu Bugun yemek falan yaptım dısarıda biraz gezdim yurudum Yani cok bunaldım Evde sureklı kendımı dinliyorum ve bu foruma takılıp hamıle kalanlarla ortak nokta arıyorum
Şimdi bişey sorucam Ben de hiç lekelenme yada kanama falan olmadı Bu tutunma lekelenmesi dedikleri her hamılelikte oluyor mu acaba?
Canim iyi yapmissin, gezmekte lazim kendini yormadan, bende oyle bir leke olmadi, sonucum pozitif , herkeste olmuyor.
Canim iyi yapmissin, gezmekte lazim kendini yormadan, bende oyle bir leke olmadi, sonucum pozitif , herkeste olmuyor.
hayir hayatim her hemilelikte olmuyor benim ablam da tup bebek yapmis lekelenmeler olunca korktu neden lekelenme oluyor diye ama dr korkma tutunma lekelenmeleridir bazi hastalarda oluyor dedi. seninde tutmustur insallah icine hic kusku düşmesin lekelenme gormedim tutmamistir deme insallah tutmusturSelam arkadaslar
Benım de transferimin 8. gunu Bugun yemek falan yaptım dısarıda biraz gezdim yurudum Yani cok bunaldım Evde sureklı kendımı dinliyorum ve bu foruma takılıp hamıle kalanlarla ortak nokta arıyorum
Şimdi bişey sorucam Ben de hiç lekelenme yada kanama falan olmadı Bu tutunma lekelenmesi dedikleri her hamılelikte oluyor mu acaba?
hayir hayatim her hemilelikte olmuyor benim ablam da tup bebek yapmis lekelenmeler olunca korktu neden lekelenme oluyor diye ama dr korkma tutunma lekelenmeleridir bazi hastalarda oluyor dedi. seninde tutmustur insallah icine hic kusku düşmesin lekelenme gormedim tutmamistir deme insallah tutmustur
İlk gun biraz adet agrisi gibi oldu, diger gunler hic birsey 7. Gunu sistim ben , ama herkeste olmuyormus, belirti yok aslinda, kullandigimiz ilaclardan. Ben idrar testine cesaret edememistim, cunku guvenilir olmuyor, ama sen bilirsin tabi:)Canım sende belirtiler nelerdi.. merak ediyorummmmmm da bu iki gün geçmez bana
Cok sevındım hayırlı olsun bebişin inşallah :)
Bu son gunler gercekten cok zor gecıyor Yarın herkesten gızlı bı ıdrar testı yapayım dıyorum Eşim sakın yapma dıyor ama süreklı bı kendını dınleme hallerı var ya Vallahi yoruldum Yanı bı belırtısi olsa bu işin ama yok yok yokkkkk!!! Herkeste aynı kasık agrısı aynı bel agrısı meme şişliği (
kesinlikle bus surec cok zor. allah yardimciniz olsun dikkat et sirt ustu kalkmamaya calis.İnşallah canım yaaa :) Koskoca tup bebek tedavısı zor gelmedı de bu transfer sonrası beklemek meger en zor kısmıymıs onu da ogrenmıs oldum :)
Canım sen kalkmayın yatın vs diyorsun da bütün doktorların ortak dediği kendinizi fazla yormadan normal hayata dönün. Acaba senin doktor mu böyle söyledi sürekli yayatacaksın diye merak ettim.kesinlikle bus surec cok zor. allah yardimciniz olsun dikkat et sirt ustu kalkmamaya calis.
Doktora danismakta fayda var canim.Merhaba arkadaslar bir sorum olcakti
1 buçuk saat önce kan parçası gibi bisey geldi bende ama hic kanamam yok şimdiye kadar. bugün 12 günüm doktora 2 gün var acaba yarin arasam mi doktorumu