• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canim benim duyarsin insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin bir bakmissin büyüyor hizla gözlerinin önünde. Biz sevinmeye bile korkuyoruz di mi canim ya.
Insallah , Allah hepimize nasip etsin, korkuyoruz cnm korkuyoruz,bu tedirginlik hic bitmiyor. Seninde Allah kucagini yavrunla doldursun insallah.

transferin olduğu ilk günden beri sürekli açım. ve anormal derecede limon erik yiyorum bendeki tek belirti de bunlar hhehehhehehe :D

Stres yaptigin surece tedavin geriler, sakin ol canim,Allah hakkinda hayirlidi ne ise onu versin.

İnşeallah canım hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı da çok fazla okuyamadım senin durumun nedir tedavide misin? işteyim arada okumaya çalışıyorum canım

İnşeallah canım hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almayı da çok fazla okuyamadım senin durumun nedir tedavide misin? işteyim arada okumaya çalışıyorum canım
Hamileyim canim , ilk denemeydi, cok erken daha bbakalim 14 dr a gidicem

kızlarrrr herkese slm şuan işteyim sizlerri takip ediyorum bende 9 mayısda bebişi veya bebişleri görmeye gidecem günler geçmiyorrr bu arada çalışıyorum acaba bir zararı olurmu diye de korkmuyor değilim :(((

ya kızlar biraz erken olacak ama aranızda hiç istanbul doğum fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan oldumu ? :D

Selam kixlar 9. Gunum bugun idrarda test yaptim dayanamadim bugun negatif cikti:-:-)-'(

yaptın mı... ama daha erken değil mi.. idrar testi yanılta biliyor sen bozma moralini. belki kanda çıkar.
benimde 10. günüm direniyorum yapmamak için... bende negatifi görürüm diye yapamıyorum....

yaptın mı... ama daha erken değil mi.. idrar testi yanılta biliyor sen bozma moralini. belki kanda çıkar.
benimde 10. günüm direniyorum yapmamak için... bende negatifi görürüm diye yapamıyorum....
Evet yaptim dayanamadim bilmiyorum artik ne olacak beklemek zor olsaydi cikar die tahmin ediyorum kiminin 9. Gunde cikmis

Back