• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

yok kanamam falan hiç olmadı sadece göğüslerimde hassasiyet ve kasık ağrılarım oldu ve hala da var. adet ağrısı gibi

Kızlarr dayanamadım test yaptırdım akşam şimdi sonuç geldi 19,51 transferin 9.günü 5.gün emriyosu transfer edildi, erken olduğu için başka bir yerde yaptırdım testi yarın doktoruma yollayacağım tahlil sonucu, bu değer nasıl biraz netten bakındım ama emin olamadım bilenler yardımcı olsun ne olurrrrr

Hayırlı uğurlu olsun seninle aynıydık sanırım:-)
Ben cesaret edemiyorum hiçbir belirtim yok sabah adet sancım vardı yoğun şekilde. Umudu kestim artık sanki
Insallah devami gelir insan korkuyor. Hazir degilsen gününden önce Test yapma canim yaniltici olabiliyor. Ümidini yitirme hicbir zaman. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

icin rahatlar mi bilmiyorum ama benim ablam da tup bebek yapti on gun sonra bakti ikizdi ilk basta degeri 350 civari cikti isine yarar mi bilmem ama bence on gun bekle ki icin rahat git...

Kızlarr dayanamadım test yaptırdım akşam şimdi sonuç geldi 19,51 transferin 9.günü 5.gün emriyosu transfer edildi, erken olduğu için başka bir yerde yaptırdım testi yarın doktoruma yollayacağım tahlil sonucu, bu değer nasıl biraz netten bakındım ama emin olamadım bilenler yardımcı olsun ne olurrrrr
Hadi hayırlı olsun canım

Arkadaşlar siz bu transferden sonraki 12 günlük süreçte yemeklerinizi falan yapıyormusun? Yada ufak tefek işlerinizi

canım sana 6 mayıs gününü doktor mu verdi?

Evet canım transfer kağıdında yazıyor 6 mayıs test gününüz diye.

inşallah canım, benim de 3.gün 3 embriyo transferi yapıldı.
test günüm 12.gün cumartesi acaba 10.gün yapsam çıkar mı merak ediyorum

Canım erken olabilir.. çıkmazsa moralin bozulur.. Bence bekle bekle biraz daha..

bence belirti arama bunu hepimiz yaptık ama öyle olmuyor bence

Aramıcam diyorum ama öyle olmuyor.. İnsan duramıyor işte.. Biliyorum ki belirtisi olmayan bir sürü hamle var.. Rabbimden hayırlısı.. Şunun şurasında beklemem gereken bir yarınım kaldı.. Sonra zaten test günü olacak.. Allahım yardım etsin..

Transferden sonraki ilk günlerdeki lekelenmelerden sonra ben hep pozitif yasadim canim. Tutunurken oluyo. Insallah pozitif sonucu görüceksin.

inşallah dediğin gibi olur canım.. pıhtı gibi geldi bende.. Birde pembelik oluştu akıntıda.. Sadece iki kere oldu.. İnşallah tutunma belirtisidir..

Back