Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tüplerim yok canım geçen sene eylülde alındı tekrarlayan dış gebelikler yüzündentüp bebek deneyenler arasımda tüpleri kapalı olan var mı ?
yani geç tutunma olablr hayırlısı olsun cnmyok kanamam falan hiç olmadı sadece göğüslerimde hassasiyet ve kasık ağrılarım oldu ve hala da var. adet ağrısı gibi
inşallah öyledir canımyani geç tutunma olablr hayırlısı olsun cnm
yani hamile misin cnm?
canım üzülmek için erken bence 2 sonra katlanması önemli olan inş kat kat artar değerin canımKızlar bugün 10.Günüm ve kan test sonucum 5,50 çıktı şoktayım ve çok kötü durumdayım
keşke ama ümidimi yitirdim, yine de Rabbim büyükcanım üzülmek için erken bence 2 sonra katlanması önemli olan inş kat kat artar değerin canım
3. gün embriyosu canimcanım kaçıncı gün embrysou idi?
Benim tüplerim kapali canimtüp bebek deneyenler arasımda tüpleri kapalı olan var mı ?
Insallah devami gelir insan korkuyor. Hazir degilsen gününden önce Test yapma canim yaniltici olabiliyor. Ümidini yitirme hicbir zaman. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Hayırlı uğurlu olsun seninle aynıydık sanırım
Ben cesaret edemiyorum hiçbir belirtim yok sabah adet sancım vardı yoğun şekilde. Umudu kestim artık sanki
Blast diCanım kaliteleri neydi peki
Hadi hayırlı olsun canımKızlarr dayanamadım test yaptırdım akşam şimdi sonuç geldi 19,51 transferin 9.günü 5.gün emriyosu transfer edildi, erken olduğu için başka bir yerde yaptırdım testi yarın doktoruma yollayacağım tahlil sonucu, bu değer nasıl biraz netten bakındım ama emin olamadım bilenler yardımcı olsun ne olurrrrr
ne zaman oldu cnm senin transfer?[/QUOTE 13 nisanda cnm
Cnm hamilesin inşallah :) darısı bizlere hayırlı olsun :)Hadi hayırlı olsun canım
hayirli olur insallah ama cok dikkat etmen lazim fazla hareket etmemeyee dikkat et saglikci oldugum icin azda olsa bilgim var dikkat etmeye caliskızlar bügün kan verdım dayanamadım ve 7. gün sonuç 44 hamileyimmmm :) :)
canım sana 6 mayıs gününü doktor mu verdi?
inşallah canım, benim de 3.gün 3 embriyo transferi yapıldı.
test günüm 12.gün cumartesi acaba 10.gün yapsam çıkar mı merak ediyorum
bence belirti arama bunu hepimiz yaptık ama öyle olmuyor bence
Transferden sonraki ilk günlerdeki lekelenmelerden sonra ben hep pozitif yasadim canim. Tutunurken oluyo. Insallah pozitif sonucu görüceksin.