- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Yani yok ama işte embriyo kalitesi yazıyor fotosu var tutarsa inşallah bebeğinin ilk fotosu hatıra diye saklarsinunutmş olabilrler o kdr yoğnlaR Kİ ben de olmasınn bi faydası var mı istesem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yok ama işte embriyo kalitesi yazıyor fotosu var tutarsa inşallah bebeğinin ilk fotosu hatıra diye saklarsinunutmş olabilrler o kdr yoğnlaR Kİ ben de olmasınn bi faydası var mı istesem mi
Stres yaptigin surece tedavin geriler, sakin ol canim,Allah hakkinda hayirlidi ne ise onu versin.ilk denemede negatifi görünce kendimi yeniden kurmaya başladım sanırım başladı benim stresle savaşım
Benimde ilk denemem yaşımda 28:) aynı şekilde 3.gün ebriyosuydu. 24nisanda transferim oldu 6 mayıs yani bu çarşamba sonucum belli olucak. doğru söylüyosun estrofemin yan etkileri olabilir bnm ayrıca dün birden alnımda sivilcelenme oldu halada geçmedi sivilce de demiyeyimde minik minik kabarcıklar. Artık vücut tepki veriyor sanırım hayırlısı diyelim ama nedense olmayacak gibi geliyor. daha öncede 3 defa aşılama negatif sonuçlandı. Buda öyle olacak gibi nediim hayırlsıı
Insallah pozitifi goruruz heyecandan olucem zamn gecmiyorbende sivilcelenme olmadı o yüzden bir fikrim yok. ama kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları olduğundan her türlü etki edebiliyorlar.. umarım çarşamba günü güzel haberler alırız. bende 2 aşılama yaptım ikisi de negatifti. buda öyle olmasın lütfen....
o99999oo00o99
Insallah pozitifi goruruz heyecandan olucem zamn gecmiyor
slm siden sen hamilelik için bi tedavin varmı yoksa hamiş misin .))))))))Stres yaptigin surece tedavin geriler, sakin ol canim,Allah hakkinda hayirlidi ne ise onu versin.
Bugun 10. günüm sabah idrarda cikti ama hala inanamiyorum insallah devami gelirBugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?
bekle yarın sabah yaptr canmBugun 10. günüm sabah idrarda cikti ama hala inanamiyorum insallah devami gelir
Hamileyim daha yeni :)) 14 unde Allah nasip ederse kalp atisi icin dra gidecegim.slm siden sen hamilelik için bi tedavin varmı yoksa hamiş misin .))))))))
tüp bebiş miydi :)))anlat kız bı kendını:)))Hamileyim daha yeni :)) 14 unde Allah nasip ederse kalp atisi icin dra gidecegim.
Transferden sonraki ilk günlerdeki lekelenmelerden sonra ben hep pozitif yasadim canim. Tutunurken oluyo. Insallah pozitif sonucu görüceksin.Kızlar merhaba.. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorummmmmmm.. Benim transferimin 7. günü bugün. Transferimin 2. günü ve 3. günü adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. 2. günü pıhtı gibi minik bir kahverengilik farkettim.. 4. günü de pembelik çok az vardı.. Göğüslerim ağrıyor ama hormon iğnelerinden olabilir diye düşünüyorum bunu.. bazen adet olacakmışım hissine kapılıyorum ama çok sürmüyor.. belim ağrıyor ama yatmaktanda olabilir tabi bu
Çok zor beklemek 2 gün sonra kan testi yapılacak ve sanki bişiler hissetmiyorum bu günlerde ben.. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ama çok kısa sürüyor.. sanki belirti değil gibi bunlar.. Belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız... 6 mayısta kan testi vercem ama dayanamıyorummmm
e hamılelık takvımı yapsana bacım:)))Hamileyim daha yeni :)) 14 unde Allah nasip ederse kalp atisi icin dra gidecegim.
Evet kullanıyorum aaaa demek ki o yapıyormuş valla onu kullanmakta çok zor canım yaaaCanım progestan fitil kullanıyorsanız o yapıyor baş agrisinu
Yurtdisindayim malesef yaptiramiyorum gününden önce persembeye kadar bekleyecegim mecburbekle yarın sabah yaptr canm
Ilk denememdi, 14 yumurta toplanti , 2 si transfer edildi, 8 tanesi donduruldu, bakalim hayirlisi))))tüp bebiş miydi :)))anlat kız bı kendını:)))
Cok erken daha kalp atisini duyayimda hayirlisiyla.e hamılelık takvımı yapsana bacım:)))
cnmmm ne güzelll:))hayırlısı olsunIlk denememdi, 14 yumurta toplanti , 2 si transfer edildi, 8 tanesi donduruldu, bakalim hayirlisi))))
Canim benim duyarsin insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin bir bakmissin büyüyor hizla gözlerinin önünde. Biz sevinmeye bile korkuyoruz di mi canim ya.Cok erken daha kalp atisini duyayimda hayirlisiyla.