• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Benimde ilk denemem yaşımda 28:) aynı şekilde 3.gün ebriyosuydu. 24nisanda transferim oldu 6 mayıs yani bu çarşamba sonucum belli olucak. doğru söylüyosun estrofemin yan etkileri olabilir bnm ayrıca dün birden alnımda sivilcelenme oldu halada geçmedi sivilce de demiyeyimde minik minik kabarcıklar. Artık vücut tepki veriyor sanırım hayırlısı diyelim ama nedense olmayacak gibi geliyor. daha öncede 3 defa aşılama negatif sonuçlandı. Buda öyle olacak gibi nediim hayırlsıı

bende sivilcelenme olmadı o yüzden bir fikrim yok. ama kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları olduğundan her türlü etki edebiliyorlar.. umarım çarşamba günü güzel haberler alırız. bende 2 aşılama yaptım ikisi de negatifti. buda öyle olmasın lütfen.... :KK61:

C
[QUOmelekerhan, post: 40803421, member: 471755"]hayır canım benim 4.denemem ilki negatifti 2. kimyasal gebelik 3.denemem de kese oluştu kanamam başladı kalp atışı yoktu 7.haftada kürtaj oldum yeni tedavi yumurtalıklarım toplandı çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla[/QUOTE]
Canim benim ne çok şey yasamissin. Ben 1 düşük 3 aşılama 1 negatif tüp bebekten sonra bile çoook yoruldum Allah kolaylik versin yüzünü bu defa guldursun inşallah. 2 gun arayla transfer olcaz Beraber gün sayıca o zaman seninle

o99999oo00o99
bende sivilcelenme olmadı o yüzden bir fikrim yok. ama kullandığımız ilaçlar hormon ilaçları olduğundan her türlü etki edebiliyorlar.. umarım çarşamba günü güzel haberler alırız. bende 2 aşılama yaptım ikisi de negatifti. buda öyle olmasın lütfen.... :KK61:
Insallah pozitifi goruruz heyecandan olucem zamn gecmiyor:110:

Kızlar merhaba.. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorummmmmmm.. Benim transferimin 7. günü bugün. Transferimin 2. günü ve 3. günü adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. 2. günü pıhtı gibi minik bir kahverengilik farkettim.. 4. günü de pembelik çok az vardı.. Göğüslerim ağrıyor ama hormon iğnelerinden olabilir diye düşünüyorum bunu.. bazen adet olacakmışım hissine kapılıyorum ama çok sürmüyor.. belim ağrıyor ama yatmaktanda olabilir tabi bu :-):-)

Çok zor beklemek 2 gün sonra kan testi yapılacak ve sanki bişiler hissetmiyorum bu günlerde ben.. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ama çok kısa sürüyor.. sanki belirti değil gibi bunlar.. Belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız... 6 mayısta kan testi vercem ama dayanamıyorummmm :KK17::KK17:
Transferden sonraki ilk günlerdeki lekelenmelerden sonra ben hep pozitif yasadim canim. Tutunurken oluyo. Insallah pozitif sonucu görüceksin.

Back