• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

B
:anneadayı::KK46::nazar:Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................:KK43:

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................:KK43:

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................:anneadayı::KK46::nazar:

oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................:anneadayı::KK46::nazar:

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................:anneadayı::KK46::nazar:

ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................:anneadayı::KK46::nazar:

supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................:KK43:
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................:anneadayı::KK46::nazar:

zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................:anneadayı::KK46::nazar:

janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede

yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan................beklemede

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..................27 nisan

zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.................07 mayis

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide

wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide

ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup................?........................tedavide

[/QUOTE]
Ni de ekle kuzucum yaa çok umudum yok ama yaş 29 2. Deneme 8mayis transfer anka tüp bebek

Kızlar merhaba.. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorummmmmmm.. Benim transferimin 7. günü bugün. Transferimin 2. günü ve 3. günü adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. 2. günü pıhtı gibi minik bir kahverengilik farkettim.. 4. günü de pembelik çok az vardı.. Göğüslerim ağrıyor ama hormon iğnelerinden olabilir diye düşünüyorum bunu.. bazen adet olacakmışım hissine kapılıyorum ama çok sürmüyor.. belim ağrıyor ama yatmaktanda olabilir tabi bu :-):-)

Çok zor beklemek 2 gün sonra kan testi yapılacak ve sanki bişiler hissetmiyorum bu günlerde ben.. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ama çok kısa sürüyor.. sanki belirti değil gibi bunlar.. Belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız... 6 mayısta kan testi vercem ama dayanamıyorummmm :KK17::KK17:

Bu arada 27 nisan da transferim yapıldı.. 28 yaşındayımmm.. memorial şişli tüp bebek merkezinde yapıldı ve bu ilk denememiz kızlar..

Kızlar merhaba.. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorummmmmmm.. Benim transferimin 7. günü bugün. Transferimin 2. günü ve 3. günü adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. 2. günü pıhtı gibi minik bir kahverengilik farkettim.. 4. günü de pembelik çok az vardı.. Göğüslerim ağrıyor ama hormon iğnelerinden olabilir diye düşünüyorum bunu.. bazen adet olacakmışım hissine kapılıyorum ama çok sürmüyor.. belim ağrıyor ama yatmaktanda olabilir tabi bu :-):-)

Çok zor beklemek 2 gün sonra kan testi yapılacak ve sanki bişiler hissetmiyorum bu günlerde ben.. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ama çok kısa sürüyor.. sanki belirti değil gibi bunlar.. Belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız... 6 mayısta kan testi vercem ama dayanamıyorummmm :KK17::KK17:
bel ağrısı bende de var cnm kanamanda doktora dseydin bi aksilik olmasın belki düşük tehlikesi olabilr

Yeni
bir kadını 3 günlük tatilde ne mutlu eder? gezmek, bol bol alışveriş yapmak, tatile çıkmak.. peki beni? hafta sonu histeroskopi oldum o kadar mutlu ve heyecanlıydım ki.. evladıma bir adım daha yaklaştım sanki.. allahım en tez zamanda herkesin yüzünü güldür inş.

bel ağrısı bende de var cnm kanamanda doktora dseydin bi aksilik olmasın belki düşük tehlikesi olabilr

Kanama gibi değildi canım ama söyledimm kan gibi gelmediği sürece sorun yok dedi.. Jel kullanmaya devam ediyorum.. Zaten devam etmedi de pembelik gibi şeyler.. Nasıl geçicek bu günler.. Rabbim yardım etsin..

Arkadaşlar size bişey soracağım benim transferim 2 gün önce oldu fakat bende çok ciddi baş ağrısı oluyor onun ağrısından uyuyamayacak kadar hiç aranızda böyle bir sey yaşayanınız var mı doktor bana 2-3 gün dinlen dedi acaba sürekli yatmak mı yapıyor
Canım progestan fitil kullanıyorsanız o yapıyor baş agrisinu

hadi hayırlısı az kalmış

evet canım.. ama çok tedirginim.. bizim erkek infertilitesiydi.. embriyo kalitemiz iyiydi 5. gün transferi yapıldı ama tuttu mu tutmadı mı diye kafayı yemek üzereyim.. benim tahlillerim iyiydi.. umutluydu dr.lar ama ben belirti hissetmiyorum moralim bozuluyor.. :KK51:

Merhabalar arkadaşlar hamile olan arkadaşları tebrik ederim negatif alanlar a Allah bol sabır versin sonuç günü bekleyenler inşallah bebisleriniz sizinledir pozitifleri görürsünüz. Ve benim gibi transfer günü bekleyenler inşallah transfer kolay geçer ve tutunur bebeklerimiz. Benim cuma günü transfer im var yümilerde bi problem çıkmazsa inşallah

arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere ,cuma günü yumurtalarım toplandı hala kahverengi lekelenmeler oluyor kasıklarım çok ağrıyor ilk denemem test günüme 3 gün kala adet günümde hastalanmıştım negatif sonuç
Çarşamba transferim olacak 9.gün adet günüm oluyor adet günümle alakası var mıdır? transferimin adetime yakın olması negatif olmasını etkiliyor mu cevap verirseniz çok sevinirim.

Back