- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
peki kanaman falan var mı?Ben sanırım hesapi her gün ikiye katlicak diye hesapliyorum bilmiyorum o yüzden içime su serptiniz çok tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kanaman falan var mı?Ben sanırım hesapi her gün ikiye katlicak diye hesapliyorum bilmiyorum o yüzden içime su serptiniz çok tesekkur ederim
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan.................
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan................beklemede
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..................27 nisan
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.................07 mayis
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide
wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup................?........................tedavide
aynen cnm bir şey çıkmasında :) ilkinde dış gebelik geçirdiğim için korkuyorumDogru soyluyorsun canim Allah sanada nasip etsin, gec olsun güç olmasin.
bel ağrısı bende de var cnm kanamanda doktora dseydin bi aksilik olmasın belki düşük tehlikesi olabilrKızlar merhaba.. Bir konuda yardımlarınızı bekliyorummmmmmm.. Benim transferimin 7. günü bugün. Transferimin 2. günü ve 3. günü adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. 2. günü pıhtı gibi minik bir kahverengilik farkettim.. 4. günü de pembelik çok az vardı.. Göğüslerim ağrıyor ama hormon iğnelerinden olabilir diye düşünüyorum bunu.. bazen adet olacakmışım hissine kapılıyorum ama çok sürmüyor.. belim ağrıyor ama yatmaktanda olabilir tabi bu
Çok zor beklemek 2 gün sonra kan testi yapılacak ve sanki bişiler hissetmiyorum bu günlerde ben.. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ama çok kısa sürüyor.. sanki belirti değil gibi bunlar.. Belirtileriniz nelerdi paylaşırmısınız... 6 mayısta kan testi vercem ama dayanamıyorummmm
Benim de akıntım çok varhmmm aynen canim demek ki normal seyler bunlar..
progestan fitil falan kulannıyorsan oda yapar cnm akıntıyıBenim de akıntım çok var
bel ağrısı bende de var cnm kanamanda doktora dseydin bi aksilik olmasın belki düşük tehlikesi olabilr
kaçıncı günün cnm?Kanama gibi değildi canım ama söyledimm kan gibi gelmediği sürece sorun yok dedi.. Jel kullanmaya devam ediyorum.. Zaten devam etmedi de pembelik gibi şeyler.. Nasıl geçicek bu günler.. Rabbim yardım etsin..
kaçıncı günün cnm?
Sana verilrn Transfer kagidinda yazıyor canım ona bakbana kimse yuumurta kalitesi aaa filan demedi bu doktorlar sormadan neden hiçbir şey demiyo ben anlamıyorum.ilk defa duyuyorum bunu
hadi hayırlısı az kalmışBugün yedinci günüm canım.. 9. günde kan testi yapalım dediler.. çarşamba günü gidicem teste..
Canım progestan fitil kullanıyorsanız o yapıyor baş agrisinuArkadaşlar size bişey soracağım benim transferim 2 gün önce oldu fakat bende çok ciddi baş ağrısı oluyor onun ağrısından uyuyamayacak kadar hiç aranızda böyle bir sey yaşayanınız var mı doktor bana 2-3 gün dinlen dedi acaba sürekli yatmak mı yapıyor
hadi hayırlısı az kalmış
Yok canım hic kanamam yok sadece transferin 9.günü pembe bi leke geldi o kadarpeki kanaman falan var mı?
Dün başladım fitile ama estrofem de yapıyo sanırım çünkü 1 haftadır falan varprogestan fitil falan kulannıyorsan oda yapar cnm akıntıyı