• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar benimde bugün 7.gün ve çok sabırsızlanıyorum benim 5.gün embiryosu bende yapmak istiyorum ama çokta korkuyorum ya çıkmazsa diye :(

Kızlar benimde bugün 7.gün ve çok sabırsızlanıyorum benim 5.gün embiryosu bende yapmak istiyorum ama çokta korkuyorum ya çıkmazsa diye :KK43:
cnm korkunun bi faydası yok canını sıkma umarım bebişin tutunmuştur inşallah.

Bugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?

Bugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?
5. gün transferi ise 10. gün belli olur derler. idrar testi yaptın mı cnm

Kızlar benimde bugün 7.gün ve çok sabırsızlanıyorum benim 5.gün embiryosu bende yapmak istiyorum ama çokta korkuyorum ya çıkmazsa diye :KK43:
Canım bence zamanında yapmalısın ben öyle yapıcam kesin sonuç için

5. Gun embriyosu ise cikar, ben 9. Gun bakmistim.

Evet 5. Gun embriyosu transfer edildi bana o zaman bir gun daha sabredeyim yarin kan testi yaptirayim Allahim çok heyecanli bir süreç :)
Benimde 5. Gün 8 gün pozitifi gördüm ama herkeste aynı olmayabilir. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.

Back