- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
kaçıncı gündesin cnm. benim 5. günüm bende de belirti yok. gazım var bitek. gaz doğuracamneden bi belirti yok ben de yahuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı gündesin cnm. benim 5. günüm bende de belirti yok. gazım var bitek. gaz doğuracamneden bi belirti yok ben de yahuuu
transfer edildiği günü saymazsak bugün 6. günümkaçıncı gündesin cnm. benim 5. günüm bende de belirti yok. gazım var bitek. gaz doğuracam
benden 1 gün önce olmuşsun cnm aynı zamanlada öğrenicez inşallah. hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bebemizi alalım kucamızatransfer edildiği günü saymazsak bugün 6. günüm
test yapmamak için zor duruyorum galiba ama çok da korkuyorumbenden 1 gün önce olmuşsun cnm aynı zamanlada öğrenicez inşallah. hayırlısıyla Rabbim nasip etsin bebemizi alalım kucamıza
kaçıncı denemen bu. Allahım korktuğumuzla yüzleştirmesin cnm. inşallah tutunmuştur yavvuşlar :)test yapmamak için zor duruyorum galiba ama çok da korkuyorum
ilk canım :)kaçıncı denemen bu. Allahım korktuğumuzla yüzleştirmesin cnm. inşallah tutunmuştur yavvuşlar :)
Canım inşallah bebiştirrrr :) sonucunu bekliozzz kendine hakim olma kabiliyetine de hayrannn kaldım
canım, aslında 10. günde de çıkar diyorlar, benim 12.gün cumartesi ama perşembe yapmayı düşünüyorum beninan çok sabırsızlanıyorum. bir an önce çarşamba olsa da güzel bir haber alsam...
5. Gun embriyosuysa 10. Gun cikar zaten.canım, aslında 10. günde de çıkar diyorlar, benim 12.gün cumartesi ama perşembe yapmayı düşünüyorum ben
cnm korkunun bi faydası yok canını sıkma umarım bebişin tutunmuştur inşallah.Kızlar benimde bugün 7.gün ve çok sabırsızlanıyorum benim 5.gün embiryosu bende yapmak istiyorum ama çokta korkuyorum ya çıkmazsa diye
5. gün transferi ise 10. gün belli olur derler. idrar testi yaptın mı cnmBugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?
Canım bence zamanında yapmalısın ben öyle yapıcam kesin sonuç içinBugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?
5. Gun embriyosu ise cikar, ben 9. Gun bakmistim.Bugun transfer sonrasi 9. Gunum geçmiyor zaman geçmiyorrrr :) test yapmak için çok erken değil mi, eşim de çok heyecanli bugun kan versen diyor ama ben erken daha yaniltir şimdi dedim, ne dersiniz?
5. gün transferi ise 10. gün belli olur derler. idrar testi yaptın mı cnm
Benimde 5. Gün 8 gün pozitifi gördüm ama herkeste aynı olmayabilir. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.Evet 5. Gun embriyosu transfer edildi bana o zaman bir gun daha sabredeyim yarin kan testi yaptirayim Allahim çok heyecanli bir süreç :)
benim 3.gün embriyosu, 10.gün çıkar mı acaba?5. Gun embriyosuysa 10. Gun cikar zaten.