• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi

Arkadaşlar benim transferin 11. Günü sonuç 5.53 su 13.günü 22.9 bugün 18. Gunm değerin 155 benim gibi olan varmı aramızda değerin hic artmamis ikiye değil mi
Nasıl yani artmış işte cnm. Problem mi var doktor un ne diyor ki

Anlamadim canim, ikiye katlamis degerlerin , hesabi 2 gunde bir 2 ye katlayacak sekilde yapmiyormuusun?

Ben de negatif e hazırladım hatta herkese de söyledim. Hatta merkezde kan verirken negatif görün bakın dicem sonra da ben demiştim dicem :KK70: ama yine de çok üzülecem olumsuz olursa çünkü hala içimde bir yerde bir tek umudum var o da Allahtan beklediğim....
cnm öyle dme Allahın gücüne gider gün doğmadan neler doğar hayırlısı olsun

Merhaba herkese,
bugün 10. günüm sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum.. kasık ağrılarım transferden beri hep var. ara ara bıçak saplanıyor gibi hissediyorum. ve artık bel ağrısı da yapıyor ara ara... inş. bebişe işarettir. idrar testi yapacağım ama direniyorum yapmamak için sonuç negatif çıkar diye yapamıyorum....
bende pozitifi gördüm bel ağrım var

Back