• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Embriyolarıma çok güveniyorduk her iki seferde de.yaşım da genç.başka bi problem mi var acaba bilmiyorum.kafayı yemek üzereyiz.
Canım takma kafana ya. yarınımızı n garantisi yokken üzülme hayayımızı yaşarız biz de napalım. Inşallah yüce Rabbim nasip edecek bir gün Tevekkel Allah diyelim. Sabırlar diliyorum canım benim

Canım takma kafana ya. yarınımızı n garantisi yokken üzülme hayayımızı yaşarız biz de napalım. Inşallah yüce Rabbim nasip edecek bir gün Tevekkel Allah diyelim. Sabırlar diliyorum canım benim
Canım nerelerdesin napıyosun bende de hiç belirti yok beklemedeyim ve umutsuzum hatta bazen hiç çocuğum olmayacak hissine kapılıp mahvoluyorum ne zor işimiz:(

Canım nerelerdesin napıyosun bende de hiç belirti yok beklemedeyim ve umutsuzum hatta bazen hiç çocuğum olmayacak hissine kapılıp mahvoluyorum ne zor işimiz:KK43:
Canım Allahım sabır versin napalım ki yapacak bişe yok :( dua edip kalbimizi ferah tutup sabredelim. 9 mayıs test günüm sen ne zaman test günün

Canım Allahım sabır versin napalım ki yapacak bişe yok :KK43: dua edip kalbimizi ferah tutup sabredelim. 9 mayıs test günüm sen ne zaman test günün
Bana 10 mayıs dedi ama pazara geliyo o gün 11 mayıs yaptır dedi ama ben de 9 mayısta yapıcam çünkü pazartesi işyerindeyim ilk negatifimi öyle almıştım aynısını yaşamamak için 9 u iyidir ;)

Bana 10 mayıs dedi ama pazara geliyo o gün 11 mayıs yaptır dedi ama ben de 9 mayısta yapıcam çünkü pazartesi işyerindeyim ilk negatifimi öyle almıştım aynısını yaşamamak için 9 u iyidir :KK66:
Birlikte öğrenecez demek ki cnm sabah saat 9 gibi giderim :D o güne kadar da test mest yapmicam tevekkel Allah sıpa anasını istiyorsa tutunur sıkı sıkı ;)

kızlar bende suan ıgne tedavısının 2.gunumdeyım eğer bu sefer teerslık cıkmaz da opu olursam benımde haftaya bellı olucak mayıs ayını bende cok sevıyorm umarım ugur getırır
Amin canım inşallah hepimiz Mayıs ayı bitmeden mutlu haberlerimizi veririz birbirimize. İnşallah bu defa olumlu sonuçlanır tedavin yumilerin gelişir buyur inşallah

Cook sevindim cnm hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin ins. Belirtin varmiydi hic paylasirmisin bizlerle
saol cnm ben bütün adet belirtilerimi yaşadım hatta olur gibi oldum ama olmadım adet belirtilerine takıllmayın gerçekten çünkü adeti çok ağrılı geçirdiğim için bunu en iyi bn bilirim her şey olacğına varıyor.

kızlar ANKARA ÜNV. CEBECİ de tüp bebek yaptıran varmı aranızda? benm ilk tüp denemem ve burda yaptırdım belki birbirimize yardımcı oluruz diye soruyorum

selam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
biraz endişeli biraz sevinçli ama olmayacak diye çok üzülüyorum...
kasık ağrılarım var. ilaçlardan dolayı göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara.. sende durumlar nasıl...
Benim ole cok kasik agrim filan yok goguslerimde ilaclardan heralde bende merak ediyorum ne olcak kesin tutunmadi bebisim bana diye cok uzuluyorum

Back