• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

inş. tutunacak canım hiç moralini bozma. bende aynı durumdayım sürekli tutunmadı tutunmicak diye düşünüyorum... ama sonra kendimi sıkmamaya çalışıyorum sakin olmaya çalışıyorum.... artık hayırlısı günler de geçmiyor.

acaba p.tesi test yapsam çıkar mı... iğnelerim p.tesi bitiyor. tekrar almam gerekiyor. eğer sonucum negatifse boşuna yapmım iğnelerimi zaten psikolojim bozuldu iğnelerden... :110:
Canim benim erkenden test yapip kendini uzme ignelerini tabiki al doktor bittikten sonra al demedimi sana zaten carsamba gunun test tarihin gununu bekle tabiki bende erkenden yapsam mi diyorum ama cok duydum bu sayfa da erkenden yapip da uzuluneni ama sonradan poztif olanini sikma canini insallah tutunacak bebislerimiz hersey allahtan yiyecek ekmekleri olursa bizimle olacak rabbim ol desin yeterki.. Erkenden test yapmayalim derim gunumuzu bekleyelim zor ama herseyin basi sabir sakin yapma test erkenden !!

selam arkadaslar kasiklarda batma disinda oda hafif hic belirti yok test gununu beklemek acayip zor allahim hepimize yardim etsin

Ben progesteron iğnesini vurulmadım. Üstüne yarım saat korkudan ağladım. Yani transferden önce stres tavan yaptı. Yatağa alındıktan 5 dk sonra lavaboya gittim sonra eve geldim başka olaylar oldu kendimi şiddetli bir tartışmanın içinde buldum. Durumumu bile bile bazı kişiler telefonda Afedersiniz eşşek gibi bağıra bağıra yırttı kendisini ve içim titredi benim de. Hiç huzur falan yok yani senin anlayacağın. Dün rahattım ama sürekli bir stres olacak korkusu var. sonuç olarak ne heyecan bıraktılar ne huzur. Bu şartlar altında bebişim tutunamaz
Bende transferden sonra hemen ayagi kaltim, evde ve yolda esimle kavga ettik, evde bagira bagir agladim. sinir krizi gecirdim bir nevi, ilk gunum boyle gecmisti. Sonuc pozitif cikti, sakin umudunuzu yitirmeyin.

Bende transferden sonra hemen ayagi kaltim, evde ve yolda esimle kavga ettik, evde bagira bagir agladim. sinir krizi gecirdim bir nevi, ilk gunum boyle gecmisti. Sonuc pozitif cikti, sakin umudunuzu yitirmeyin.
Bunu okumak beni biraz rahatlattı desem ayıp olır mu cnm. Çünkü aynen ben de eşimle kavga ettim. inşallah pozitif olur cnm sonuç. Olmazsa da şaşırmam ama

Bunu okumak beni biraz rahatlattı desem ayıp olır mu cnm. Çünkü aynen ben de eşimle kavga ettim. inşallah pozitif olur cnm sonuç. Olmazsa da şaşırmam ama
Canim rahatladiysan ne mutlu bana,, hic ayip olmaz:) yani kaderimizde varsa o istemesende olacak, ne kendini ne icindeki o melegi mutsuz etme canim:)

Kızlar aklıma bir soru takıldı. 4aaa embriyosu acaba transferden kaç gün sonra tutunma aşamasına gelir? . 5. Gün transfer oldum.

evet kizlar cok şükür rabbime.. 13. gun degerim 102.6 .. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. hepinize dua edicem insallah en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz..
Hayirlisi olsun tatlim rabbim insallah kucagina almayi nasip eder.. Bisey sorabilirmiyim cnm belirtilerin nelerdi

Ben progesteron iğnesini vurulmadım. Üstüne yarım saat korkudan ağladım. Yani transferden önce stres tavan yaptı. Yatağa alındıktan 5 dk sonra lavaboya gittim sonra eve geldim başka olaylar oldu kendimi şiddetli bir tartışmanın içinde buldum. Durumumu bile bile bazı kişiler telefonda Afedersiniz eşşek gibi bağıra bağıra yırttı kendisini ve içim titredi benim de. Hiç huzur falan yok yani senin anlayacağın. Dün rahattım ama sürekli bir stres olacak korkusu var. sonuç olarak ne heyecan bıraktılar ne huzur. Bu şartlar altında bebişim tutunamaz
Öyle düsünme canim. Sen sadece bebegine odaklan insallah pozitif olur da bütün sikintilarini giderir.

Hayirlisi olsun tatlim rabbim insallah kucagina almayi nasip eder.. Bisey sorabilirmiyim cnm belirtilerin nelerdi
oncelikle hepinize ayri ayri tesekkur ederim.. herkes de ayni olur mu bilemem ama bende inanilmaz bi asabiyet vardi.. bir oncekin dede ayni seyi yasamistim..goguslerde agri uyku hali ve adet agrisi gibi bi agri himm bide bel agrisi.. ama bunlar belirtimi bilmiyorum :)

Back