- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
gozunaydin sekerimmmm sağlıcakla kucaginada almak nasip olsunKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
darisi butun anne olmak isteyenlerin basina olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozunaydin sekerimmmm sağlıcakla kucaginada almak nasip olsunKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
aklina kotu syler getirme canim bekle bakalim asiri kanaman devam ederse dr una ara sorbu sefer doktorumda ılac protokulumde degıstı cnm gonal f basladım koldan vuruluyor dun ılk vuruldm bugun kanamam arttı hyret ıcındeyım ınsallah bu kanamalar ıcerdekı yumurta rezervlerınden alıp goturmez cnm ılk defa adetımın 3.gunu adet göruyorm saskınlıgım bundan :) bu arda kızkardesımın elınde tedavısınden kalan gonal f menagon falan vardı sagolsn onları göndderdı bana doktorda gonal f dıyınce bır oh cektım ama kardesımın gonderdıgı sadece4 gun kullanımlık olsn 4 gunde bıle en az 500 tl gıderdı ona ugur getırdı o ıgnelr ınsallh banada sans getırır
Adet sancisi gibimi canim, o bende de oluyo ama ya, sikma canini normal seyler bunlar.Gece uykumdan uyanıyorum kaşık ağrısından
inşallah cnmaklina kotu syler getirme canim bekle bakalim asiri kanaman devam ederse dr una ara sor
saolsun kardesindende insallh seninde tedavin güzel sonuçlanır
Bıçak saplaniyor gibi geceleri düz yatamıyorum bacaklarımı toplayarak daha rahat uyuyorum..bol bol su mu içmemiz lazım dinlenmek mi lazım mis??bunun için ayrıca ilaç filan kullaniyormusun pekiAdet sancisi gibimi canim, o bende de oluyo ama ya, sikma canini normal seyler bunlar.
Ben elimden geldigi kadar istirahat ediyorum canim, ilac kullanacak kadar agri olmadi bende, sen hic dr a sordunmu bunu ?Bıçak saplaniyor gibi geceleri düz yatamıyorum bacaklarımı toplayarak daha rahat uyuyorum..bol bol su mu içmemiz lazım dinlenmek mi lazım mis??bunun için ayrıca ilaç filan kullaniyormusun peki
Söyledim telefonda ama ne bilim lekelenme yüzünden onemsemediler yada gözden mi kaçırdılar acabaBen elimden geldigi kadar istirahat ediyorum canim, ilac kullanacak kadar agri olmadi bende, sen hic dr a sordunmu bunu ?
Istersen sor yine, cok agrim var de.Söyledim telefonda ama ne bilim lekelenme yüzünden onemsemediler yada gözden mi kaçırdılar acaba
Istersen sor yine, cok agrim var de.
Peki simdi agrin var mi sadece gecelerimi , hay Allah ya uzuldum, onemli birsey olmasada rahatsiz eder seni
Ağrı var gaz var..şişkinlik var karnım 3 aylık gibi :)Peki simdi agrin var mi sadece gecelerimi , hay Allah ya uzuldum, onemli birsey olmasada rahatsiz eder seni
Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versinAğrı var gaz var..şişkinlik var karnım 3 aylık gibi :)
Canim hakkinda hayirlisi olsun, Allahim bizden iyi bilir en iyisini canim.Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Hayırlısı canım..zamanı varmış demekki bebisinin..inşallah sağlıklı bebeğine tez vakitte kavuşursun..Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Yinede erken değilmi canm 12. günde yapılması gerekmiyomu testin keşke bekleseydin biraz daha. hayırlısı olsun diyelim bu çok zor bir süreç birbirimizden başka bizi kimse anlayamaz bizimde kaderimiz böyleymiş sabredeceğiz...Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Canım sakın üzme kendini en kısa zamanda kavuşursun inş bebişineKızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Aminnn inşşş canımSelam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)