• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

bu sefer doktorumda ılac protokulumde degıstı cnm gonal f basladım koldan vuruluyor dun ılk vuruldm bugun kanamam arttı hyret ıcındeyım ınsallah bu kanamalar ıcerdekı yumurta rezervlerınden alıp goturmez cnm ılk defa adetımın 3.gunu adet göruyorm saskınlıgım bundan :) bu arda kızkardesımın elınde tedavısınden kalan gonal f menagon falan vardı sagolsn onları göndderdı bana doktorda gonal f dıyınce bır oh cektım ama kardesımın gonderdıgı sadece4 gun kullanımlık olsn 4 gunde bıle en az 500 tl gıderdı ona ugur getırdı o ıgnelr ınsallh banada sans getırır
aklina kotu syler getirme canim bekle bakalim asiri kanaman devam ederse dr una ara sor
saolsun kardesindende insallh seninde tedavin güzel sonuçlanır

Adet sancisi gibimi canim, o bende de oluyo ama ya, sikma canini normal seyler bunlar.
Bıçak saplaniyor gibi geceleri düz yatamıyorum bacaklarımı toplayarak daha rahat uyuyorum..bol bol su mu içmemiz lazım dinlenmek mi lazım mis??bunun için ayrıca ilaç filan kullaniyormusun peki

kızlar kım pozıtıf sonucu aldı.kaç kişi hamıle kaldı yazarmısınızzzzzzzzzz

Bıçak saplaniyor gibi geceleri düz yatamıyorum bacaklarımı toplayarak daha rahat uyuyorum..bol bol su mu içmemiz lazım dinlenmek mi lazım mis??bunun için ayrıca ilaç filan kullaniyormusun peki
Ben elimden geldigi kadar istirahat ediyorum canim, ilac kullanacak kadar agri olmadi bende, sen hic dr a sordunmu bunu ?

kızlar bisoru soracam martta kürtaj oldum..sonra hıstereskopi oldum doktor temız dedı...mayısda transfer yapıcam acaba erken mı 2.ci adetımde yapılacak??fıkrı olan var mı?????????

Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Yinede erken değilmi canm 12. günde yapılması gerekmiyomu testin keşke bekleseydin biraz daha. hayırlısı olsun diyelim bu çok zor bir süreç birbirimizden başka bizi kimse anlayamaz bizimde kaderimiz böyleymiş sabredeceğiz...

Selam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)

Back