• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ca
Selam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)
canım merhaba benim de 2.denemem negatifle sonuçlandı.sen daha tecrubelisin ne yapmalıyım

Ca
Yinede erken değilmi canm 12. günde yapılması gerekmiyomu testin keşke bekleseydin biraz daha. hayırlısı olsun diyelim bu çok zor bir süreç birbirimizden başka bizi kimse anlayamaz bizimde kaderimiz böyleymiş sabredeceğiz...
canım benim blast embriyoydu asıl test tarihim yarın ilaçlarım bitti eğer pozitif çıksaydı gidip ilaç alacaktım fakat sanırım gerek kalmadı:(

Selam kızlar, Bende 20 Nisanda dondurulmuş 2 adet 6. gün blast transferim gerçekleşti. Test günüm 5 Mayıs. Bu 4. denemem. Allah'ım hepimize bu güzel ve özel duyguyu yaşatsın inşallah :)
Aminn insallah, güzel haberlerimizi hep burdan paylaşırız inşallah

Ca
canım merhaba benim de 2.denemem negatifle sonuçlandı.sen daha tecrubelisin ne yapmalıyım

Merhaba Zerancığım. Aslında yapacak pek bir şey yok. Sadece düşünme test gününe kadar dikkatli davran ama sanki transferin yapılmamış gibi hayatına devam et. Ben ilk iki denememde çok kafama taktım çok düşündüm transferin 5. ve 6. günleri regl oldum. 3. denememde düşünmedim normal hayatıma devam ettim, pozitifti sonuç ama 7 haftalıkken kaybettim maalesef. Yoğun kan pıhtılaşması varmış bende ve kan sulandırıcı iğnemin değeri az gelmiş. Ne yaparsan yap veya ne yapmazsan yapma her şeyin bir vakti var, vakit gelmeyince Allah'ım ol demeyince olmuyor. Gönlünü ferah tut...

Merhaba Zerancığım. Aslında yapacak pek bir şey yok. Sadece düşünme test gününe kadar dikkatli davran ama sanki transferin yapılmamış gibi hayatına devam et. Ben ilk iki denememde çok kafama taktım çok düşündüm transferin 5. ve 6. günleri regl oldum. 3. denememde düşünmedim normal hayatıma devam ettim, pozitifti sonuç ama 7 haftalıkken kaybettim maalesef. Yoğun kan pıhtılaşması varmış bende ve kan sulandırıcı iğnemin değeri az gelmiş. Ne yaparsan yap veya ne yapmazsan yapma her şeyin bir vakti var, vakit gelmeyince Allah'ım ol demeyince olmuyor. Gönlünü ferah tut...
Peki siz ya da eşinizden detaylı test ya da herhangi bir müdahale istediler mi.2 defa olmayınca ayrıca bişey yaptınız mı.histeroskopi falan?sizi de meşgul ediyorum ama cevabınız için şimdiden teşekkürler :)

Peki siz ya da eşinizden detaylı test ya da herhangi bir müdahale istediler mi.2 defa olmayınca ayrıca bişey yaptınız mı.histeroskopi falan?sizi de meşgul ediyorum ama cevabınız için şimdiden teşekkürler :)

Estağfurullah ne meşguliyeti seve seve cevaplarım :) Bizim sağlık problemimiz eşimin sperm sayısı az ve sadece yerinde hareketli olduğu için tedaviye başlamıştık bundan 7 sene önce benim yaşım 21 iken.... İlk denemem Zeynep Kamil hastanesinde oldu, o zaman hiçbir şey bilmiyorum neyin önemli olmadığını bilmiyordum. Sadece önemli olan rahim filmini çektirtmişlerdi. başka hiçbir şey yapılmadı, tabi rutinler dışında. 2. denemede biraz daha araştırma yaptım Bahçeci Umut Tüp bebekte Süleyman hocaya gitmiştim, o zaman bizden genetik test istemişti, diğer tahlillerim ve rahim filmim iyi çıktığı için başka bir şeye gerek yok demişlerdi. 2. denememde hüsranla sonuçlandı. 2. denemeden sonra 2 yıl ara verdik, ama yinede bahçeciden vazgeçmedim nedense bir şeyler itiyor beni oraya, belkide gerçektwn A dan Z ye tüm personelin ilgisidir, insanın psikolojisin rahat oluyor o zaman :)) 3. denememi de bahçeci umut da yaptırdım geçen yıl Ulun bey vardı. Ulun bey ve Üroloji Emre Bey bize normal alınan sperm ile gebelik şansımızın olmayacağını belirtti ve mikro enjeksiyon olması lazım dedi , spermden dolayı olduğu için benden çok çok fazla test istemediler. Fakat bu 3. denememde düşük ile sonuçlanınca Ulun Bey benim üzerime yoğunlaştı çünkü gerçekten çok güzel blastlarımız oluşmuştu. Yaptırdığım testte kan pıhtılaşmam çıktı ve CD.56 test değerim yüksek çıktı. Tabi ben tekrar hemen tedaviye başlamayı düşünmediğim için herhangi bir şey yapmadım. Bu sene yine Bahçeci de oldu tedavim ama bu kez Fulya da yaptırdım Burçak Hanım'a, testlerim tekrarlandı ve yine aynı sonuçlar çıkınca kullandığım ilaçlarda farklılaştı. Bahçeci merkezinin laboratuvarına ve Dr. gerçekten çok güveniyorum. Bakalım Masyıs 5 de sonucum ne olacak... Biraz uzun bir cevap oldu ama kusura bakma :KK39:

Kızlar benim 9. Gün değerim 0,67 yani negatif.sizlerden güzel haberler bekliyorum.allah hayırlısını versin
Canım bence erken bak bende dün yaptırdım 7.günümdü negatif çıktı çok üzüldüm ama daha sonradan değer değişebiliyor o yüzden genede bence test günün gelince bir daha yaptır derim doktoruna söyledinmi

Ca

canım benim blast embriyoydu asıl test tarihim yarın ilaçlarım bitti eğer pozitif çıksaydı gidip ilaç alacaktım fakat sanırım gerek kalmadı:KK43:

Canım ayrıca doktorun ile görüşmeden sakın üzülme. 9. gün çok erken. Benimde blast olmasına rağmen test günümü dr. 15. güne verdi. Farklı bir şey bu hormon bakarsın yarına pozitif sonucunu alırsın inşallah...

Canım ayrıca doktorun ile görüşmeden sakın üzülme. 9. gün çok erken. Benimde blast olmasına rağmen test günümü dr. 15. güne verdi. Farklı bir şey bu hormon bakarsın yarına pozitif sonucunu alırsın inşallah...
Canım blast olduğundan 14.gün oluyor ama Dr la konuştum yarın tekrar test istediler.bakalım hayırlısı artık

Selam cnm nasilsin durumun nasil senin bugun 6. Gunun durum ne dir nasil gidiyor ?

selam canım sabırsızlıkla bekliyorum..
biraz endişeli biraz sevinçli ama olmayacak diye çok üzülüyorum...
kasık ağrılarım var. ilaçlardan dolayı göğüslerim çok fena ağrıyor ara ara.. sende durumlar nasıl...

çarşamba günü 6 mayıs test günüm... beklemedeyim :)

Bnmde bugun gogus agrim azaldi bnde umutsuzum nedense olmicak gbi:KK43: transfern 6. Gunu bugun ve sadece bacagima vuran bi agrim var. Aah ahh sonumuz hayirli olsun..

merhaba , aynı gün transferimiz yapılmış.. benimde senin gibi ilk zamanlar daha çok göğüs ağrılarım vardı. şuan çok değil. ama ilk günden beri kasıklarımda ağrılarım var ve ara ara bıçak saplanıyor gibi hissediyorum. bende senin gibi ümitsizliğe kapılıyorum ama inş. bunlar tutunduğunun belirtileridir. hayırlısıyla alalım güzel haberlerimizi.

Kızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin

hayırlı olsun Zeynep.güzel haberler bizi de umutlandırıyor.
inş. sağsalim alırsın bebişini kucağına.... :anneadayı::nazar::nazar:

2 mayis test günüm goguslerimde hic aci sizi yok kasiklarim arada batiyor hafif yanma oluyor onun disinda belirti yok var mi belirtisi olmayan benim gibi

Bende belirti yok umudum da yok niyeyse hiç ama hiç heyecan yok içimde :KK43:
Embriyolarıma çok güveniyorduk her iki seferde de.yaşım da genç.başka bi problem mi var acaba bilmiyorum.kafayı yemek üzereyiz.

Back