• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar bende saat 15.30 da transferim olacak hastaneye emanet Bıraktığım bebeklerimizi Alıp evimize getirmeye gideceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Oyle guzel yazmssnki cook duygulandim Allahim yardimcin olsun ins hayirli neticeler alirsin..

kızar benm normalde adetım en fazla 2 gun surer 3.gune kaldıgım nadırdır bugun adetın 3.gunu bırden asırı yogun kanamam basladı buna sevıneyımmı uzuleyımmı normade sızler normal adet oldugunuzdan bılırsınız ılaca dun basladım yanı bugun 2.gunum kanamam var bu nırmal mı sızler tedavıye ılaca basladıgınızda kanamanız varmıydı

kızlar bende suan ıgne tedavısının 2.gunumdeyım eğer bu sefer teerslık cıkmaz da opu olursam benımde haftaya bellı olucak mayıs ayını bende cok sevıyorm umarım ugur getırır
ooo iyi canim ya yeniden tedaviye başlamana sevindim
Rabbim hayirlisi ile nasip etsin bebislerimizi inşallah...

ooo iyi canim ya yeniden tedaviye başlamana sevindim
Rabbim hayirlisi ile nasip etsin bebislerimizi inşallah...
amin cnm sağol hepimize insallah bu arada az once sordum benm adetın 3.gnu bugun kanamam hızlandı ılacada dun basladım kanamanın zararı olmaz ınsallah normalde hıc adetlı ılac kullanmadım da hep 2.gunu kesılırd ılkd efa oldu

amin cnm sağol hepimize insallah bu arada az once sordum benm adetın 3.gnu bugun kanamam hızlandı ılacada dun basladım kanamanın zararı olmaz ınsallah normalde hıc adetlı ılac kullanmadım da hep 2.gunu kesılırd ılkd efa oldu
olmaz bence adetle baslanio zaten iğnelere yumurtalar gelişmesi adetle beraber oluo canim hangi ilaçla basladin?

olmaz bence adetle baslanio zaten iğnelere yumurtalar gelişmesi adetle beraber oluo canim hangi ilaçla basladin?
bu sefer doktorumda ılac protokulumde degıstı cnm gonal f basladım koldan vuruluyor dun ılk vuruldm bugun kanamam arttı hyret ıcındeyım ınsallah bu kanamalar ıcerdekı yumurta rezervlerınden alıp goturmez cnm ılk defa adetımın 3.gunu adet göruyorm saskınlıgım bundan :) bu arda kızkardesımın elınde tedavısınden kalan gonal f menagon falan vardı sagolsn onları göndderdı bana doktorda gonal f dıyınce bır oh cektım ama kardesımın gonderdıgı sadece4 gun kullanımlık olsn 4 gunde bıle en az 500 tl gıderdı ona ugur getırdı o ıgnelr ınsallh banada sans getırır

Back