- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle guzel yazmssnki cook duygulandim Allahim yardimcin olsun ins hayirli neticeler alirsin..Arkadaşlar bende saat 15.30 da transferim olacak hastaneye emanet Bıraktığım bebeklerimizi Alıp evimize getirmeye gideceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Herşey çok güzel olsun canımArkadaşlar bende saat 15.30 da transferim olacak hastaneye emanet Bıraktığım bebeklerimizi Alıp evimize getirmeye gideceğim lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Hayirlisi olsun , kutlarim cnmKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Cook sevindim cnm hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin ins. Belirtin varmiydi hic paylasirmisin bizlerleKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Kızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Maşallah canım Kutlarım cok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.Kızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin canımKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Canım sen ohss mi oldun..nasılsın şimdi nasıl atlatcak misiz..Hayirlisi olsun , kutlarim cnm
Canımmmm hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun :)Kızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Transferin 7. Gununde sismeye basladim, ama iyiuim simdi. Sislik var ama geciyor,Canım sen ohss mi oldun..nasılsın şimdi nasıl atlatcak misiz..
ooo iyi canim ya yeniden tedaviye başlamana sevindimkızlar bende suan ıgne tedavısının 2.gunumdeyım eğer bu sefer teerslık cıkmaz da opu olursam benımde haftaya bellı olucak mayıs ayını bende cok sevıyorm umarım ugur getırır
amin cnm sağol hepimize insallah bu arada az once sordum benm adetın 3.gnu bugun kanamam hızlandı ılacada dun basladım kanamanın zararı olmaz ınsallah normalde hıc adetlı ılac kullanmadım da hep 2.gunu kesılırd ılkd efa olduooo iyi canim ya yeniden tedaviye başlamana sevindim
Rabbim hayirlisi ile nasip etsin bebislerimizi inşallah...
canim benim her sayfayi okuyamaiorum topluca sorayim dedim sonuç bekleyenlere..canim ben yazmistim :) 9. gun 13.12 , 11. gun 28.22
olmaz bence adetle baslanio zaten iğnelere yumurtalar gelişmesi adetle beraber oluo canim hangi ilaçla basladin?amin cnm sağol hepimize insallah bu arada az once sordum benm adetın 3.gnu bugun kanamam hızlandı ılacada dun basladım kanamanın zararı olmaz ınsallah normalde hıc adetlı ılac kullanmadım da hep 2.gunu kesılırd ılkd efa oldu
Tebriklerrr sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar pozitif sonucum Allah isten herkese nasip etsin
Gece uykumdan uyanıyorum kaşık ağrısındanTransferin 7. Gununde sismeye basladim, ama iyiuim simdi. Sislik var ama geciyor,
bu sefer doktorumda ılac protokulumde degıstı cnm gonal f basladım koldan vuruluyor dun ılk vuruldm bugun kanamam arttı hyret ıcındeyım ınsallah bu kanamalar ıcerdekı yumurta rezervlerınden alıp goturmez cnm ılk defa adetımın 3.gunu adet göruyorm saskınlıgım bundan :) bu arda kızkardesımın elınde tedavısınden kalan gonal f menagon falan vardı sagolsn onları göndderdı bana doktorda gonal f dıyınce bır oh cektım ama kardesımın gonderdıgı sadece4 gun kullanımlık olsn 4 gunde bıle en az 500 tl gıderdı ona ugur getırdı o ıgnelr ınsallh banada sans getırırolmaz bence adetle baslanio zaten iğnelere yumurtalar gelişmesi adetle beraber oluo canim hangi ilaçla basladin?