- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 40
arkadaslar crınone jeli kaç haftalıkken bıraktınızzz
Ben tam 12+0da bıraktım canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar crınone jeli kaç haftalıkken bıraktınızzz
Canım seninde güzel Kadir gecen hayırlı olsun Rabbim hepimizin Bebeğini hayırlı sağlık Ömürlü bir şekilde nasip etsinGüzel Anneler kadir gecemiz mübarek olsun bu özel günde Rabbim dualarımizi kabul eder bebislerimize sağlıkla hayirla kavuşmamizi nasip eder inşallah.Amin
11+3 te bıraktımarkadaslar crınone jeli kaç haftalıkken bıraktınızzz
Canım seninde güzel Kadir gecen hayırlı olsun Rabbim hepimizin Bebeğini hayırlı sağlık Ömürlü bir şekilde nasip etsin
Çok sevindim canım inşallah bizimkide güzel gelir inşallah hep böyle güzel haberler alırızSaol canım Allah razı olsun bu arada bugün harmony testimizin sonucu geldi şu güzel gecenin yüzü gözü hürmetine tertemiz çıktı darısı başına canim
Çok sevindim canım inşallah bizimkide güzel gelir inşallah hep böyle güzel haberler alırız
tsk ederım11+3 te bıraktım
Gözünaydın bende birinin kız olmasını çok istiyorum:)Kızlar harmony test sonucum için aradılar temiz çıkmış çok şükür
Kızlar harmony test sonucum için aradılar temiz çıkmış çok şükür
gözünyadın canım:) hayırlı olsun kızçe'n de.sen kaç haftalıktın?Kızlar harmony test sonucum için aradılar temiz çıkmış çok şükür
Hayırlı olsun canım :)Kızlar bugün başka bir
doktora gittim cinsiyetini söyledi %90 kız dedi
Hayırlı olsun canım :)
gözünyadın canım:) hayırlı olsun kızçe'n de.sen kaç haftalıktın?
Hadi gözün aydın canim
Canım Rabbim sağlıklısını hayırlısını ve ömürlüsünü sonrada gönlüne göre olanını verir inşallahGözünaydın bende birinin kız olmasını çok istiyorum:)
Aminnn:))Canım Rabbim sağlıklısını hayırlısını ve ömürlüsünü sonrada gönlüne göre olanını verir inşallah