• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Biz doktor amcamızdan geldik harmony testimizi verdik ense kalınlığımız 1.26 çıktı burun kemiğimiz iyi...:KK46::nazar: Bebeğimiz kıpır kıpırdı izlemelere doyamadım nasıl özlemişim belli değil:anneadayı::nazar::KK200:
Fakat melesef doktor amcamız cinsiyeti konusunda hiç bir şey demedi erken hayal kurmayın dedi çünkü kesin değil dedi:KK46::KK43::KK200::nazar:
Amaaaa bennnnn çokkkk merak ediyorum mm :KK200::KK12::KK76::KK46:

Hadi gözünaydin canım artık bir dahakine ne zaman kontrol demistim ya bazı doktorlar söylemiyor kolay kolay kaç haftalik oldun sen canim

Kızlar ben ense testi falan yaptırmadım ya gerek duymadım herkes yaptırmış

Canim ikili test kan testi yani onu yaptirmasanda keşke ense kalinligini bir olcturseydin gerçi 15 haftalik olmuşsun artık yanıltıcı bir değer verir 20.haftadan sonra detaylı ultrason girersin bişey olmaz takma kafana

Kizlar merhaba,ben yine fitil kullanmya basladim devllte surekli gttgm doktra icin rht olmadigi icin gttim.o da kahverengi akntnn mntrdan kynaklanmadigini içerde birikmis kann dsari ckrken aldgi renk olduğunu soyledi iki prultn igne ve progstan fitil yazdi.bebegime bakti bebisim iyi 6.9 cm olmus.seyahat yasak cnsel iliski yasak dedi.ama heralde uzun mesafede yolculuklardan bhsetmstr dimi

Kizlar merhaba,ben yine fitil kullanmya basladim devllte surekli gttgm doktra icin rht olmadigi icin gttim.o da kahverengi akntnn mntrdan kynaklanmadigini içerde birikmis kann dsari ckrken aldgi renk olduğunu soyledi iki prultn igne ve progstan fitil yazdi.bebegime bakti bebisim iyi 6.9 cm olmus.seyahat yasak cnsel iliski yasak dedi.ama heralde uzun mesafede yolculuklardan bhsetmstr dimi
Geçmiş olsun canim benimde düşük tehlikem vardı hala devam ediyor . progesteron fitil kullanıyorum. Yol iliski yasak. Evde bol bol dinleniyorum . %90 erkek dedi 1 ay sonra kontrol.

Geçmiş olsun canim benimde düşük tehlikem vardı hala devam ediyor . progesteron fitil kullanıyorum. Yol iliski yasak. Evde bol bol dinleniyorum . %90 erkek dedi 1 ay sonra kontrol.
Gozunaydn canm.sey icn sryrm hani bayramda bizim oldugmz yere esimin ailesi 1 sa benim ailem 2 sa uzklikta bu kdrck mesafyee de shsi arabmzla gidilebilir heralde dimi

Canim cig kofte istio ya da lahmacun ayyy zararli mi bunlar.hamburger dayandm yemedim bu zmana kadar. K bakmayin yazıyorum ama soracak baska kmse yok

Canim cig kofte istio ya da lahmacun ayyy zararli mi bunlar.hamburger dayandm yemedim bu zmana kadar. K bakmayin yazıyorum ama soracak baska kmse yok
Canım etsiz çiğköfte yemende bence bir sakınca yok sonuçta bulgur bebek için çok faydalı... Yolculuk konusunda emin Değilim ama sanuçta çok uzak değil 1-2 saat özel araçla gittikten sonra.... Düşünsene Istanbul da bazen 2-3 saat mecbur Trafiğe kalıyoruz bişey olmuyor... Benimde kanamam varken hastahaneye giderken dönerken kaç kere 1 saat trafikte kaldım... Bunlar mecbur karşılaşacağımız Şeyler... Önemli olan gittiğin yerde çok ayakta kalmaman ve kesinlikle servis yada tepside bişey tutmaman... Bence yoldan ziyade bunlar önemli:) geçmiş olsun canım tekrar Rabbim bebeklerimizi bize bizide onlara bağışlasın... Minnoşlar şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor:KK70:

Canım gözün Aydın :KK68: inşallah bizde öğreniriz :) sen kaç haftalıkken öğrendin?

cnm çok geçmiş olsun öncelikle. 1-2 saatlik yolun sakıncası olacağını pek sanmam ama doktoruna sorsan iyi edersin yine de. ben de kaç kere hamburger yedim canım çok çektiği için :) çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum ya ama abartmamak şartıyla tabi ;)

Cnm dr bana kokoreç ve cig köfte yeme dedi lahmacunun zararli oldugunu dusunmuyorum bol sebze ve et var:)

Ikiz bekleyenler kac kilo aldiniz bende sislik var yemekte normal yiyorum ama 3 kilo aldim sizlerde durum nasil

Gozunaydn canm.sey icn sryrm hani bayramda bizim oldugmz yere esimin ailesi 1 sa benim ailem 2 sa uzklikta bu kdrck mesafyee de shsi arabmzla gidilebilir heralde dimi
Bana bir saatlik yola izin verdi oda bol bol dinlenmek ve yormamak şartıyla. Ama ben rahim anomolisiyim yanı doğuştan yarım rahim. Benim riskim biraz fazla. Kasilmarim oluyor,erken doğum riskide var. Ondan biraz daha temkinliyiz. Sende giderken ayağını uzat koltuğu yatır ben öyle yapıyorum. Zaten bir Dr a gidiyorum kontrol için ayda 1 oda bir saatlik yol. Ultrason da hemen dr yormussun bebeği dedi başı rahim ağzına geliyor,ayakları dikiyor kuzum. Eve gelir gelmez ayagimin altına yastık alıp yatiyorum. Dinlenince yukarı cikiyor yaramaz. Tek iyi olsunlar başka ne isteriz. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah..

Back