• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

:KK74::KK74:

Teyzesi yesin olarıııı:KK46::KK200::nazar: maşallahhh meleklerimizeeee:nazar::nazar: her dakika her saniye bende çok şükrediyorum :KK74: Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini versin inşallah bizede sağlıklı Ömürlü hayırlı bir şekilde kuçağımıza almayı nasip etsin:KK46::KK46: inanın elimden usg yi düşüremiyorum çok özlüyorum özellikle doktora gitmeden bir gün önce heyecandan doğru düzgün bile uyuyamıyorum :anneadayı::nazar: çok şükür binlerce şükür

Binlerce şükür onları veren Rabbime. Canım çok tatlı yediğini yazmışsın ben tedavi döneminde şeker yüklemesi yaptırmıştım yüksek çıkmıştı ilaç kullandım sürekli yeni bıraktık sayılır çileği çok düskunumdur bir kilo yiyorum hamileliğin ilk başlarında doktorum çok kızdı 5 tane oda yoğurda katarak şekerin yükselmesin dedi şimdide şekerli bişey ağzıma süremiyorum tiksindim resmen yinede dikkat et derim daha önümüzde şeker yüklemesi var çok abartmadan az az ye.Yoksa bir tane pipilimi geliyor:))))​

Canım maşallah bacağını havaya dikti açtı gösterdi kendini :) kız olacak inşallah büyükihtimalle :nazar::nazar::KK200::KK200::KK46::KK46:
Ayyyyyy bianda hepimizin test sonuclarimizi beklerken hamilemiyiz degilmiyiz derken bugunnnn cinsiyetlerini ogreniyoruz rabbim sennn cok buyuksunnn kucuk sipalarimiz artik burdayiz demeye basladilar böyle duydukca yerimde duramiyorum haftaya sali carsamba gitcem bakalim benimki gostercekmi

canım hayırlı olsun :):)sennkisi öyle harektli miydi harektlerini fark ettin mi.benmki öyece duruyodu hiç hareket etmiodu.
Canım benimki de pısmış uyuyordu dr bir salladı bişi olacak diye korkudan öldüm. Ondan sonra hareketlendi kızım :) yazık çocuğum dombalak düştü bacağı havaya dikti :D öyle gördük zaten teyzesiiii :nazar::KK200::KK46:

Ayyyyyy bianda hepimizin test sonuclarimizi beklerken hamilemiyiz degilmiyiz derken bugunnnn cinsiyetlerini ogreniyoruz rabbim sennn cok buyuksunnn kucuk sipalarimiz artik burdayiz demeye basladilar böyle duydukca yerimde duramiyorum haftaya sali carsamba gitcem bakalim benimki gostercekmi
Aynen canım çok şükür bugünlere :nazar: :) eğer tecrübeli bilgili bir doktorsa görür anlar zaten inşallah senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz :nazar::KK200::KK46:

Binlerce şükür onları veren Rabbime. Canım çok tatlı yediğini yazmışsın ben tedavi döneminde şeker yüklemesi yaptırmıştım yüksek çıkmıştı ilaç kullandım sürekli yeni bıraktık sayılır çileği çok düskunumdur bir kilo yiyorum hamileliğin ilk başlarında doktorum çok kızdı 5 tane oda yoğurda katarak şekerin yükselmesin dedi şimdide şekerli bişey ağzıma süremiyorum tiksindim resmen yinede dikkat et derim daha önümüzde şeker yüklemesi var çok abartmadan az az ye.Yoksa bir tane pipilimi geliyor:))))​
Evet canım yaaa tatlıyı kesmem Lazım... Aslında son 3-4 gündür baya azalttın ama bu seferde rüyamda yiyiyorum :KK53::kk77::nazar: normal de hayatımda Çayı bile şekerli içen biri Değilim... Bu arada benimde babamda şeker var...

Kizlar 12+3deyim kahverengi akintim olmus.ne diosunuz.uzun zamndr olmamsti en son 7 haftalikken filan olmstu

Canım sen harmony testine giderken aç mı gittin?

Kizlar bisey sorcam size 4.ayina girince tatile gitmeyi dusunuyoruz arabayla sizce uzun yol sakincalimi hala

Canım sen harmony testine giderken aç mı gittin?

Canim benimki nifty testiydi zaten sadece isim degisikligi farkı yok ama verdikleri formda % 99 yazıyordu ona eminim aç tok farketmiyor aynı ikili test gibi günün herhangi bir saatinde verebiliyorsun canim

ayvakabuguu ayvakabuguu canim cvbin icin tesekkr ederm.dktra gttm acile hemen alttn muayene oldum.doktor mantar enfeksyonu olduğunu akntnn bu sebepten olduğunu söyledi fitil verdi

ayvakabuguu ayvakabuguu canim cvbin icin tesekkr ederm.dktra gttm acile hemen alttn muayene oldum.doktor mantar enfeksyonu olduğunu akntnn bu sebepten olduğunu söyledi fitil verdi
Canım ya çok geçmiş olsun gebelikte mantar çok zor aman dikkat... Bu arada hamilelikte benimde akıntılarından dolayı iç çamaşırım ıslanıyor mantar olmamak için sürekli değişiyorum günde 3-4 kere

Canim benimki nifty testiydi zaten sadece isim degisikligi farkı yok ama verdikleri formda % 99 yazıyordu ona eminim aç tok farketmiyor aynı ikili test gibi günün herhangi bir saatinde verebiliyorsun canim
Canım teşekkür ederim peki ne zaman çıkacakmış sonucun canım benim yarın doktor kontrolüm var inşallah bebişin gelişimine bakaçak doktorumuz sonra da harmony vereceğim inşallah belki bebişin cinsiyetini Söyler :KK200::anneadayı::nazar::KK46:

Canım teşekkür ederim peki ne zaman çıkacakmış sonucun canım benim yarın doktor kontrolüm var inşallah bebişin gelişimine bakaçak doktorumuz sonra da harmony vereceğim inşallah belki bebişin cinsiyetini Söyler :KK200::anneadayı::nazar::KK46:

Kan alan bayan 15 güne çıkıyor dedi ama doktorum konuşurken artık eskisi gibi değil erken geliyor sonuçlar dedi zaten ilk telde konustugumuzda da 1 hafta 10 guns çıkar sonuç demişti. Söyler canım inşallah ama bazı doktorlar yapılmamaktadır için söylemiyorlar benim doktorum yüzde doksan dedi bakalım hayırlısı hiç farketmez

Kızlar bugün doktor amcamıza gidiyoruz :KK71::KK71: bebişimi göreceğin ense kalınlığına burun kemiğine ve birde harmony testi vereceğiz bugün doğum günüm belki doktor Amca'sı cinsiyetini söylerse banada doğum günü hediyesi olacak :KK200::anneadayı::KK46::nazar:

Kızlar bugün doktor amcamıza gidiyoruz :KK71::KK71: bebişimi göreceğin ense kalınlığına burun kemiğine ve birde harmony testi vereceğiz bugün doğum günüm belki doktor Amca'sı cinsiyetini söylerse banada doğum günü hediyesi olacak :KK200::anneadayı::KK46::nazar:
hadi inşallah bebişin doğum günü hediyesini verir :) doğum günün kutlu olsun bu arada cnm :)

Biz doktor amcamızdan geldik harmony testimizi verdik ense kalınlığımız 1.26 çıktı burun kemiğimiz iyi...:KK46::nazar: Bebeğimiz kıpır kıpırdı izlemelere doyamadım nasıl özlemişim belli değil:anneadayı::nazar::KK200:
Fakat melesef doktor amcamız cinsiyeti konusunda hiç bir şey demedi erken hayal kurmayın dedi çünkü kesin değil dedi:KK46::KK43::KK200::nazar:
Amaaaa bennnnn çokkkk merak ediyorum mm :KK200::KK12::KK76::KK46:

Back