• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Saol canım Allah razı olsun bu arada bugün harmony testimizin sonucu geldi şu güzel gecenin yüzü gözü hürmetine tertemiz çıktı darısı başına canim
Cok sevindim hayirli olsun. Harmony test ve nifty test hakkinda bilgi verir misiniz? Turkiye de yapilmiyor degil mi ve ne kadar?
İkizlerde ikili ve uclu testler guvenli sonuc vermiyormus. Detayli ultrason da ayni isi gorur mu?

Ben 16 haftaligim 4 kilo aldim. İkizlerim de erkekler
Canım çok iyi kilo gidişin ben 13+5 ve tam 6-7 kilo aldım ve ne yaparsam yapıyım durduramıyorun yaaa acaba siz yemek yemiyormusunuz anlamadım ki acaba daha yediklerimi ne kadar azaltabilirim... Bu arada bende harmony yaptırdım evet Türkiye'de yapılmıyor benimki Amerika'ya gönderildi yaklaşık
1-2 hafta içinde Yanıt geliyor ikili üçlü testlere gerek kalmıyor Genelde ikizlere de bu testi öneriyorlar... Bu ara prenslerin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin sen kaç haftalıkken cinsiyet öğrendin? Bu arada Ücret sormuşsun biz harmony'e Bin Dolar verdik

Cok sevindim hayirli olsun. Harmony test ve nifty test hakkinda bilgi verir misiniz? Turkiye de yapilmiyor degil mi ve ne kadar?
İkizlerde ikili ve uclu testler guvenli sonuc vermiyormus. Detayli ultrason da ayni isi gorur mu?

Merhaba canım
Benim yaptırdığımda nifty testti zaten sadece marka değişikliği değişen bişey yok.
türkiyede yapilmiyor yurtdışına gönderiliyor 2250 ödeme yaptık biz ayrıca cinsiyet icinde bilgi veriyor % 99doktorum bana ikili Test günü kız demişti test sonucunda da kız olarak geldi.Ikiz ve çoğul gebelikler için çok güvenilir tavsiye ederim canım 10gunde de yanıtı geldi.
detaylı ultrason çok farklı canım o ilerleyen haftalarda bakılan birsey iç organlar ve gelişimi için daha çok

Merhaba canım
Benim yaptırdığımda nifty testti zaten sadece marka değişikliği değişen bişey yok.
türkiyede yapilmiyor yurtdışına gönderiliyor 2250 ödeme yaptık biz ayrıca cinsiyet icinde bilgi veriyor % 99doktorum bana ikili Test günü kız demişti test sonucunda da kız olarak geldi.Ikiz ve çoğul gebelikler için çok güvenilir tavsiye ederim canım 10gunde de yanıtı geldi.
detaylı ultrason çok farklı canım o ilerleyen haftalarda bakılan birsey iç organlar ve gelişimi için daha çok
Canım senin sonuç kağıdının üzerinde mi yazıyor cinsiyeti? Benim kağıdımda yazmıyor... Gerçi daha doktorla görüşmedin hastaneden mail attılar hastaneyi Aradım benim doktorumun asistanlığını yapan başka bir doktor sonucun iyi Olduğunu söyledi

Canım senin sonuç kağıdının üzerinde mi yazıyor cinsiyeti? Benim kağıdımda yazmıyor... Gerçi daha doktorla görüşmedin hastaneden mail attılar hastaneyi Aradım benim doktorumun asistanlığını yapan başka bir doktor sonucun iyi Olduğunu söyledi

Canim ama benimki nifty testti yani belki harmony de cinsiyet için araştırma yapılmıyor olabilir. Ben formu doldururken görmüştüm suna suna bakılıyor % 99 sonuç bildiriyor diye dinde doktor kontrolünde doktorumuz baktı evet burdada kız cevabı gelmiş dedi.

Merhaba canım
Canım çok iyi kilo gidişin ben 13+5 ve tam 6-7 kilo aldım ve ne yaparsam yapıyım durduramıyorun yaaa acaba siz yemek yemiyormusunuz anlamadım ki acaba daha yediklerimi ne kadar azaltabilirim... Bu arada bende harmony yaptırdım evet Türkiye'de yapılmıyor benimki Amerika'ya gönderildi yaklaşık
1-2 hafta içinde Yanıt geliyor ikili üçlü testlere gerek kalmıyor Genelde ikizlere de bu testi öneriyorlar... Bu ara prenslerin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin sen kaç haftalıkken cinsiyet öğrendin? Bu arada Ücret sormuşsun biz harmony'e Bin Dolar verdik

16+4 haftalik oldum. Doktorum ikili ve uclu yaniltici sonuc verir dedi ben yaptirmamistim. Harmony artık benim icin cok mu geç? Gerci sonuc olumsuz ciksa ne olacak ki, siz aldirir miydiniz? Ben aldirmam.
Ben de cok kilo mu aldim diyorum karnim ayina gore bayagi belirginlesti gorenler hamile der yani :anneadayı: yanlarim da genisledi. İgnelere devam ediyor musunuz yada hangi ilaclari kullaniyorsunuz simdi?

16+4 haftalik oldum. Doktorum ikili ve uclu yaniltici sonuc verir dedi ben yaptirmamistim. Harmony artık benim icin cok mu geç? Gerci sonuc olumsuz ciksa ne olacak ki, siz aldirir miydiniz? Ben aldirmam.
Ben de cok kilo mu aldim diyorum karnim ayina gore bayagi belirginlesti gorenler hamile der yani :anneadayı: yanlarim da genisledi. İgnelere devam ediyor musunuz yada hangi ilaclari kullaniyorsunuz simdi?

Iki üçlü testler zaten risk bildiriyor kesin sonuç bildirmiyor harmony yada nifty gibi testler % 99guvenirliligi olduğu için öneriliyor zaten. Rabbim korusun evlatlarımizi. Ben tam 13.haftada yaptırmıştım canım inan bilmiyorum ne zaman yapılıyor ense kalinligina ve burun kemik oluşumuna bakılmadi mi canım oda büyük oranda bilgi veriyor bebeklerin sağlığı hakkında. Biz 12.haftada herseyi bıraktık doktor artık normal bir gebeden farkın yok dedi. Şu an elevit omega ve benim troid ilacı var onlara devam.

Evet sevgili anne adayları hepinizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transfer olacaklara da şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuçlar alırsınız. Bana gelince bugün iyice artan kanama sonucu dr umu aradım test yaptır dedi sonuç 0.08 yani yine negatif. Bu 3. Negatifim. İnsan her seferinde daha az üzülürüm sanıyo ama öyle olmuyomuş her seferi aynı üzüntü. Bugüne kadar 3 dış gebelik geçirdim tüplerim alındı 3 tane de negatif tüp bebek denemesi. 2.5 yıldır bu yaşadıklarımdan öğrendiğim şey ise embriyo ister 3 ister 5 günlük olsun ister a isterse b kalite olsun fark etmiyor. Rabbim ol demedikten sonra vakti gelmedikten sonra hiçbişey olmuyor. Ben de şu önümdeki 2 saatte biraz daha üzülüp eşim geldiğinde ona sarılıp hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam edeceğim. İnş son negatifimdir dualarınıza beni de ekleyin sevgiyle kalın. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
canım arkadaşım.yazdıklarını okudum, benımde ıkı dış gebelığım var tuplerım alındı malesef.tup bebek yontemıyle hamıle kaldım.oğlum var.uzulme hıç.umudunu kaybetme.dedığın gıbı rabbım verecek olduktan sonra.dualarım senınle allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerını beklıyorum

Cnm benimde ikiz meleklerim olacakmış bugün öğrendim benimde 15+2 4 kilo fln aldim ama hizla büyüyor karnim sanirim yememizle ilgili degil ben baya takmıştim biara artik kabullendim:)

arkdsşlarr merhba,bugün meleğimle 15+1 deyiz dün dayanamadık eşimle doktora gttik cnsyt öğrenmeye.doktor emin değil ama oğlan gibi duruyor dedi.gerçi bu gttiğim doktor nasıl oluysa bi hastaya 9 ay boyunca erkk demiş kız cocuğu dünya getrmiş pek güvenemedim :Dbebeğim 124 gr imiş.ben 58 ile tedaviye başladım.tedvi srasında şiştm 1 kilo aldım.şimdi 61 kiloyum.ilk üç ay hiç almayan var.bu arada kızlar biraz üzüldm açkcası gögüslerim çatlıo benm.arkadaşım 3.ayına grmeden lierac kullanmştı en iisi o diye duydum.dün o arkdsla konstm bi gecede çatladı karnım bacaklarım ddi.o da dün gtmiş biooil almış bu daha ii demişler.ben netten katı kakao yağını duydum.bilmyrm napsam.kalça göbek duydum da göğüs çok duymadım.zaten benm kalça ve bacağımın üst kısımlarında ergenlkten kalma çatlaklar var.:D

arkdsşlarr merhba,bugün meleğimle 15+1 deyiz dün dayanamadık eşimle doktora gttik cnsyt öğrenmeye.doktor emin değil ama oğlan gibi duruyor dedi.gerçi bu gttiğim doktor nasıl oluysa bi hastaya 9 ay boyunca erkk demiş kız cocuğu dünya getrmiş pek güvenemedim :KK70:bebeğim 124 gr imiş.ben 58 ile tedaviye başladım.tedvi srasında şiştm 1 kilo aldım.şimdi 61 kiloyum.ilk üç ay hiç almayan var.bu arada kızlar biraz üzüldm açkcası gögüslerim çatlıo benm.arkadaşım 3.ayına grmeden lierac kullanmştı en iisi o diye duydum.dün o arkdsla konstm bi gecede çatladı karnım bacaklarım ddi.o da dün gtmiş biooil almış bu daha ii demişler.ben netten katı kakao yağını duydum.bilmyrm napsam.kalça göbek duydum da göğüs çok duymadım.zaten benm kalça ve bacağımın üst kısımlarında ergenlkten kalma çatlaklar var.:KK70:

canım benimde göğüslerim çatlamaya başladı benım annemin çatlamamis çatlamamis son ayda çatladı ne kadar kozmetik ürünlere inanmasamda ben de dün kakao yağı kremi acı badem sütü tatlı badem yağı ve kayısı cekirdegi yağını karistirdim başlıcam sürmeye hiçte sevmem söyle duş sonrası yaglanmayı ama yapacaz mecbur benim gögüslerim büyüdü baya toparlayici giymesem halim fena.Bu arada oğluşun hayırlı olsun canim

Kizlar hayirli cumalarr uzun zamandan beri girmiyordum millet gider mersine ben giderim tersine 3aydan sonra bulantim kusmam basladi gece gunduz cikariyorum bazen kafami bile kaldiramiyorum bulantidan herkez bulantidan kurtuldu ben yeni basladim

canım benimde göğüslerim çatlamaya başladı benım annemin çatlamamis çatlamamis son ayda çatladı ne kadar kozmetik ürünlere inanmasamda ben de dün kakao yağı kremi acı badem sütü tatlı badem yağı ve kayısı cekirdegi yağını karistirdim başlıcam sürmeye hiçte sevmem söyle duş sonrası yaglanmayı ama yapacaz mecbur benim gögüslerim büyüdü baya toparlayici giymesem halim fena.Bu arada oğluşun hayırlı olsun canim
Cnm ne kadar dogru bilmiorum gazi üni. Prof. Dr gitmistim badem yağı kullanma son araştirmalara göre deri altına gidio önermiyoruz kakao yaği kullanabilirsin demisti..

arkdsşlarr merhba,bugün meleğimle 15+1 deyiz dün dayanamadık eşimle doktora gttik cnsyt öğrenmeye.doktor emin değil ama oğlan gibi duruyor dedi.gerçi bu gttiğim doktor nasıl oluysa bi hastaya 9 ay boyunca erkk demiş kız cocuğu dünya getrmiş pek güvenemedim :KK70:bebeğim 124 gr imiş.ben 58 ile tedaviye başladım.tedvi srasında şiştm 1 kilo aldım.şimdi 61 kiloyum.ilk üç ay hiç almayan var.bu arada kızlar biraz üzüldm açkcası gögüslerim çatlıo benm.arkadaşım 3.ayına grmeden lierac kullanmştı en iisi o diye duydum.dün o arkdsla konstm bi gecede çatladı karnım bacaklarım ddi.o da dün gtmiş biooil almış bu daha ii demişler.ben netten katı kakao yağını duydum.bilmyrm napsam.kalça göbek duydum da göğüs çok duymadım.zaten benm kalça ve bacağımın üst kısımlarında ergenlkten kalma çatlaklar var.:KK70:
cnm benım doktorum johnsan baby bebdk yagını kullan baska bısey önermıorum dedı

Kizlar canim skkin.tuy Dökücü krem kullandm.tam surdum elimi yikamaya lavaboya giderken birden midem bulandi kokusndan ckardim.hemen yikadim vücudumu korktum netten okuyunca pek onerilmiyormus.daha önce kullanmstm bi sey olmamsti.yaptığımda cok yorgundm ve açtım.acaba bunların etkisi olur mu.yaa b8 kereden bi sey olur.mu

Kizlar canim skkin.tuy Dökücü krem kullandm.tam surdum elimi yikamaya lavaboya giderken birden midem bulandi kokusndan ckardim.hemen yikadim vücudumu korktum netten okuyunca pek onerilmiyormus.daha önce kullanmstm bi sey olmamsti.yaptığımda cok yorgundm ve açtım.acaba bunların etkisi olur mu.yaa b8 kereden bi sey olur.mu
Bişi olmax cnm Allahın izniyle ama dikkatli ol kozmetik ürünleri riskli olabilir.

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek :(((( cooook üzgünüm

canımm çok üzüldüm yaa :KK43:
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah amin

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek :KK43:((( cooook üzgünüm
canımm çok üzüldüm yaa :KK43:
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah amin

Back