• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bugün kalp atışını duyduk çok şükür ben 7 haftalık diye gittim 6+1 çıktı niye böle oldu ya sorun diil dedi ama off kafama takıyorum ya

Daha iyiyim ekim sonu tekrar deniycez insallah ,sen hic korka bi tanidigimda boyle olmustu icerden kanama vardi devam etti hamoleligi yakinda doguracak insallah
Canım dualarım seninle olacak ... Valla Arkadaşının gözüaydın Rabbim inşallah bizede nasip eder ama böyle duyunca içim rahatlıyor ;)

Kuzum sakin korkma benim arkadasimada tup bebekten sonra rahim kanamasi vardi 9ay kanamayla gecirdi yatti ama gecen hafta Ikizlerini cikardi suanda bir oglu bir kizi var ve dogdular bir haftalik bile oldular
Sağol canım benim inşallah Rabbim hepimize nasip etsin

galiba hastlanıyorum kış boyunca hiç olmadım ama şimdi halsizim kulağım ağrıyor yorgun gibiym ve işteyim :(

Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Kızlar geldim drdan. Allaha şükür bebişler iyi ,5 er cm olmuşlar. 3-4 gun onden gidiyorlar. Kıpır kıpır oynuyorlar:) ense kalınlıklarına baktı o.8 ve 1 mm çıktı. İyi dedi.burun kemikleride oluşmuş şükür.harmony testi için kan verdim.sanırım 7-10 gun içinde sonuçlanır dedi dr.benden haberler bu kadar . Sizlerden de guzel haberler bekliyorum. Allahım hepİmize hayırlı doğumlar nasip etsin.
41 kere masallah canim. Ne güzel mutlu haberlerini Gelsen hep insallah. benim kontrolüm 10 gün sonra günler gecmiyor.

Merhaba arkadaşlar , bu konuda hamılelık haberını alan cok olmus cok sevındım hepınızın gozu aydın , sızlere bır sorum olucak, bende pazartesı gunu 5. Gun embrıyo transferı oldum , 2 tane koydurdum, ertesı gun hafıf acık pembe akıntı geldı, doktorum tahrıse baglıdır normal dedı, dün yanı 3. Gunde sabah adet agrısı ıle uyandım koyu kahverengı yogun akıntı gelmıs , gun ıcerısınde gene oeceteye sıldıgımde tertemız degıl hafıf bır sarılık kahvelık geliyor , bugun 4. Gun gene adet agrısı ıle uyandım ,hafıf kahvelik devam edıyor, doktorum boyle seyler cok normal ne ıyıye be kotuye ısaret degıl dedı , benım gıbı yasayanlar olup pozıtıf sonuc alan oldumu yada kupkurumu olması gerekıyordu cevaplarsanız cok sevınırım
Tahris olmus gibi geldi bana ama tutunuyor da olabilirler. Sen bol bol dinlen. Allah gönlüne göre versin canim insallah.

Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bugün kalp atışını duyduk çok şükür ben 7 haftalık diye gittim 6+1 çıktı niye böle oldu ya sorun diil dedi ama off kafama takıyorum ya
Ultrason hesabinda hep yanilma payi oluyor canim hic kafana takma. Ilerleyen haftalarda daha netlesir. Ayrica + 2 , - 2 haftaya kadar hepsi normalmis.

Canim cok sevindim adına bebislere de kirkbinkere maşallah ben de dün gittim kontrole bizimkiler oynuyordu şükürler olsun Rabbime senin ikiz olduğu için mi harmony testi yapıldı ikili Test İkizlere yanıltıcı oluyor diye biliyorum benimde bir sonrakinde ikili tarama yapılıp ense kalınlığı olculecek inşallah güzel haberlerle gelelim hep

Canim adet tarihine göre hesapliyorsun ama bizimkiler tüp bebek kimisine Blast kimisine 3.gun embriyosu kimisine taze kimisine dondurulmus transfer yapılıyor hiç takma kafana bebeğin sağlıklı olsun yeter benimki -2 olarak gidiyor ama doktorum haftasına göre uyumlu diyor her seferinde

canım ben anlatim sen karşılaştır.28 nisanda transfer oldum 5. gün embriyo iki tane koydular.5 mayıs yani transferden yedi gün snra sabah kahve akıntım gelmşti azdı ama ben de bez gibi bi şey koydum biraz daha koyu biraz daha fazla akıntım gelmşti öğlene durdu.iki gün snra yani transferden snra 9. gün bn kan testi yaptrdım poztfdi sonucu adktan bi sa snra açık pembe koyu kahve kırmızı ortaya karışık bi akıntım oldu adet ağrsyla hemşireyi aradım.normal dedi yok dedm içim rahat değil günde 3 kere progestan 200mg fitil atıodum.hemşireye npim dedim o da progestan iğne var onu vurul dedi devam ederse artık iğneye döneriz dedi.iğneyi vuruldım ertesi gün akıntı azalrk drmştu iki gün snra kan ikiye ktlnmştı.15 gün snra da keseyi görmeyi Rabbim nasip etti.
Canım oncelıkle umarım hastalanmazsun kendıne cok dıkkat et.cok tesekkur ederım cevabın ıcın benı rahatlattı umarım bende senın gıbı pozıtıfı gorurum, sanırım bu kahverengıler hep surecek bende ne Zaman peceteyle sılsem gelıyor, ister istemez kafaya takıyorum ,bakalım ne olucak.9. Gün kan testinde sonucun kactı canım bıde ıkızmı ?bide adet agrısı gıbı alt taraflarda agrın oluyormuydu

Tahris olmus gibi geldi bana ama tutunuyor da olabilirler. Sen bol bol dinlen. Allah gönlüne göre versin canim insallah.
Tesekkur ederım canım inşallah dedıgın gıbıdır cunku ıc camasırıma gelmesede ne Aman sılsem goruyorum kupkuru hıc olamadı yanı .ınsallah güzel haberler verırım :(

Canim cok sevindim adına bebislere de kirkbinkere maşallah ben de dün gittim kontrole bizimkiler oynuyordu şükürler olsun Rabbime senin ikiz olduğu için mi harmony testi yapıldı ikili Test İkizlere yanıltıcı oluyor diye biliyorum benimde bir sonrakinde ikili tarama yapılıp ense kalınlığı olculecek inşallah güzel haberlerle gelelim hep
Tesekkur ederim cnm,bnm ikiz olduğu için harmony testi önerdi drum. ZTen benim önceden de hep aklımda vardı.onun için yaptırdım.senden de guzel haberler bekliyorum cnm:)

Canım oncelıkle umarım hastalanmazsun kendıne cok dıkkat et.cok tesekkur ederım cevabın ıcın benı rahatlattı umarım bende senın gıbı pozıtıfı gorurum, sanırım bu kahverengıler hep surecek bende ne Zaman peceteyle sılsem gelıyor, ister istemez kafaya takıyorum ,bakalım ne olucak.9. Gün kan testinde sonucun kactı canım bıde ıkızmı ?bide adet agrısı gıbı alt taraflarda agrın oluyormuydu
teşkkr ederm bu psikoliyi anlıyrum ben de tuvalete grmek istemiyodum bi şey görmemek için.sen hemşireyle iritbata geçtin mi ya da doktrla ne önerdi canım ben de öle bi şey belki bi kere oldu ağrı transferden snra 7.gündü ya da ben uydurdum ağrı sandım bilmyrum.benim kan sonucum ( bana onuncu gün yap dedilerdi ben 9. gün yaptım ) 74 çıktı.sağlk ocağındaki doktor bilmyrm çok erken gebelk diye kayda bile almadı beni 20 gün sran gel dedi ama bebişim katladı değerlerini Allhın iznyle inş sen de hayrlsyla pozitifi görürsün

Back