- 2 Haziran 2015
- 299
- 172
- 33
- 34
ufff gecsin zaman ... idrar da her kesin cikicak diye bisey yok canim.seni bilmemde ben olumsuza kendimi alistirmak icin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ufff gecsin zaman ... idrar da her kesin cikicak diye bisey yok canim.seni bilmemde ben olumsuza kendimi alistirmak icin istiyorum
Oyle ama olsun bilmiyorum naparim sen sali yapican demi kan testiufff gecsin zaman ... idrar da her kesin cikicak diye bisey yok canim.
Bende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.Ohhhh misss ellerine sağlık canım kahvaltınn bebişine bal şifa olsun yaaa evet kimisi iç Karnı geniş olanlar pek hissetmiyormus ama merak etme bebişin sağlıklı bir şekilde seninle maşallah bide iç Karnı geniş olanın karnında ileri gebelikte Çatlak çok olmaz derler bende rahim içi kanama devam ettiği için hala ev işlerine başlayamadım malesef mecburen yemeğimi çamaşırımı falan yapıyorum ama inşallah geçecek
aynen canim sali sabahtan gidicez insallahOyle ama olsun bilmiyorum naparim sen sali yapican demi kan testi
Âmin canım ben Mayıs 26 da gittim benim ki ikizdi kesenin birinin Etrafında kanama başlamıştı diğeri sağlık ve kalp atışı vardı doktor kanaman var dedi diğer konturole kadar yat dinlen dedi başka bişey demedi... Zaten ben transferimden beri proton Depot iğne, crinonel jel kullanıyorum...doktor kontrolüm 10 haziranda ama ben dayanamadım gittim doktora ikizlerin biri hala gelişmemişti ve kanama devam ediyordu ... Çok şükür diğer bebeğim benimle şimdi çok çok şükür...randevu günümü bekliyorum şimdiBende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.
Insallah hayirli haberlerle gelirsinaynen canim sali sabahtan gidicez insallah
Bende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.
Ins atlatirsin cnm merak etme Rabbim buyuk ya hafız cek cunku tek koruyan rabbim bir an once atlatirsinda ayagiya kalkarsin cunku surekli yatmak cok zorBende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.
Merhaba kizlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantisinda tel. Bile bakamıyorum ne yesem çıkarmak zorundayım çok korkuyorum bebislerime zararı olur mu diye sizlerde durumlar nasil p.tesi kontrolümüzde var çok heyecanlıyım
canm inş mide bulantın tez zamanda geçer.bence kendini zorlama.peki tze sklmış meyve suyu komposto o tarz şeyler içeblio musn? ya da ayrankızlar bişe dicem ben günde en fazla bir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya
içiyorum canım onları sıkıntı yok şükür. ama su içemiom iştecanm inş mide bulantın tez zamanda geçer.bence kendini zorlama.peki tze sklmış meyve suyu komposto o tarz şeyler içeblio musn? ya da ayran
canım onlar da heemen hemen su yerine geçio die bilyrm su yerni tutmasa bile bence cok tkma kafaya ben de kaç gündür ne yumurta ne süt ne fındık hiç canım çekmio zorlamadım napim.benm sorun su hiç bir şey hsstmyrm bebeğimi hisstmyrm korkuyrm kendi kendmeiçiyorum canım onları sıkıntı yok şükür. ama su içemiom işte