• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ohhhh misss ellerine sağlık canım :KK66: kahvaltınn bebişine bal şifa olsun :KK200: yaaa evet kimisi iç Karnı geniş olanlar pek hissetmiyormus ama merak etme bebişin sağlıklı bir şekilde seninle maşallah :KK46: bide iç Karnı geniş olanın karnında ileri gebelikte Çatlak çok olmaz derler :KK71:bende rahim içi kanama devam ettiği için hala ev işlerine başlayamadım malesef mecburen yemeğimi çamaşırımı falan yapıyorum ama inşallah geçecek :anneadayı::nazar:
Bende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.

Bende de rahim içi kanama devam ediyor hala. 1 ay oldu iğne kullanıyorum, hala devam ediyormuş düşük tehlikem. Sana ne dedi canim Dr. İnsallah bisey olmaz bebislerimize. Ben onları emanetleri kaybollmayan rabbime emanet ettim. Sağlıkla hayirli bir şekilde kucgimiza almak nasip olur inşallah.
Âmin canım ben Mayıs 26 da gittim benim ki ikizdi kesenin birinin Etrafında kanama başlamıştı diğeri sağlık ve kalp atışı vardı doktor kanaman var dedi diğer konturole kadar yat dinlen dedi başka bişey demedi... Zaten ben transferimden beri proton Depot iğne, crinonel jel kullanıyorum...doktor kontrolüm 10 haziranda ama ben dayanamadım gittim doktora ikizlerin biri hala gelişmemişti ve kanama devam ediyordu ... Çok şükür diğer bebeğim benimle şimdi çok çok şükür...randevu günümü bekliyorum şimdi

Güzel Anneler esleriniz her gün parmağını sizin karninıza koyup 99 kere ya mubdi çeksin düşük tehlikesi ve tehlikelere karşı Rabbime emanet bebeklerimiz benimde ikiz olarak başladı ama kesenin biri gelişmedi cuma günü bi kaç damla kanama olunca iğne ve fitil kullandim bende kanama alanı yok belkide vücut diğer kesesi atıyor olabilir yinede dikkat edin kendinize fazla yormayin doktorum yatak istirahati demedi ama 1 hafta istirahat verdi çalıştığım için duaların hepinizle ve anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin insallah

Ins atlatirsin cnm merak etme Rabbim buyuk ya hafız cek cunku tek koruyan rabbim bir an once atlatirsinda ayagiya kalkarsin cunku surekli yatmak cok zor

semelf./basbelasiyimm kizlar az kaldi sizin sonucada ins. Rabbim sizlerede pozitifi gosterir inanin bana bugunler gene cabuk gectigini sonradan farkedeceksiniz ama keseyi gormek icin olanki gunler hic gecmiyo surekli bi kosturmacanin icine dusuyorsunuz keseyi gorme kalp atisi surekli oyun gibi lever atlamak zorundasiniz her 15 gun bisey bekliyorsun

Kizlar hepinize merhaba bir suredir yazamiyodum nasil herkes bende tek kese gorundu cok kanama oldu progestan vutdum ayakaltina yastik 10gundur yatiyorum doktor karindan bakti 6haftalik kalp atisi icin 2hafta sonra gel dedi. Umarim hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz cok korkulu geciuot kanamadan dolayi ama yinede hamile olmak guzel. Bende hic ama hic bi belirti yok.

Kızlar ben de hiçbir sey hsstmyrm yation bugun ise gitmedim oyle evdeyim bana doktor bi ay snra gel demisti yani bu ayin sonunda zman nasl gecer blmyrm

Merhaba kizlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantisinda tel. Bile bakamıyorum ne yesem çıkarmak zorundayım çok korkuyorum bebislerime zararı olur mu diye sizlerde durumlar nasil p.tesi kontrolümüzde var çok heyecanlıyım

Merhaba kizlar uzun zamandır yazamıyorum mide bulantisinda tel. Bile bakamıyorum ne yesem çıkarmak zorundayım çok korkuyorum bebislerime zararı olur mu diye sizlerde durumlar nasil p.tesi kontrolümüzde var çok heyecanlıyım

Merhaba derdest ikimizde aynı yerde yaptırmışiz sanırım bahçecide senin doktorun kim.Ben Erbil hocadayim geçen hafta bende ne yesem cikariyordum artık hafifledi gün içinde 2 3 e indi diyebilirim eşim çok telaş yapmıştı doktora ben yokken söylemiş Erbil hocada hiç korkma ilk 3 ay kandan besleniyor kusma ama beslenmiyor diyede korkma dedi sen artık 3 ayı atlatıyorsun masallah bulaştırır iyice azalip yok olacaktur yinede bir arayıp söyle istersen

kızlar bişe dicem ben günde en fazla bir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken :( sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya :(

kızlar bişe dicem ben günde en fazla bir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken :KK43: sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya :KK43:
canm inş mide bulantın tez zamanda geçer.bence kendini zorlama.peki tze sklmış meyve suyu komposto o tarz şeyler içeblio musn? ya da ayran

içiyorum canım onları sıkıntı yok şükür. ama su içemiom işte :KK43:
canım onlar da heemen hemen su yerine geçio die bilyrm su yerni tutmasa bile bence cok tkma kafaya ben de kaç gündür ne yumurta ne süt ne fındık hiç canım çekmio zorlamadım napim.benm sorun su hiç bir şey hsstmyrm bebeğimi hisstmyrm korkuyrm kendi kendme

Back