• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canım onlar da heemen hemen su yerine geçio die bilyrm su yerni tutmasa bile bence cok tkma kafaya ben de kaç gündür ne yumurta ne süt ne fındık hiç canım çekmio zorlamadım napim.benm sorun su hiç bir şey hsstmyrm bebeğimi hisstmyrm korkuyrm kendi kendme
inşallah cnm inşallah biran önce düzeliriz de bebişlerimiz için en doğru şekilde besleniriz...

Merhaba derdest ikimizde aynı yerde yaptırmışiz sanırım bahçecide senin doktorun kim.Ben Erbil hocadayim geçen hafta bende ne yesem cikariyordum artık hafifledi gün içinde 2 3 e indi diyebilirim eşim çok telaş yapmıştı doktora ben yokken söylemiş Erbil hocada hiç korkma ilk 3 ay kandan besleniyor kusma ama beslenmiyor diyede korkma dedi sen artık 3 ayı atlatıyorsun masallah bulaştırır iyice azalip yok olacaktur yinede bir arayıp söyle istersen
Evet canim aynı yerde yaptirmisiz benim dr güvenç bey aradım sordum fitil adı söyledi dayanabilirsen kullan dedi korktum İLK 3 ay bebeklere zararı yokta ben çok halsizlesiyorum çok şükür onlar sağlıklı olsun larda biz herşeye katlaniriz

Evet canim aynı yerde yaptirmisiz benim dr güvenç bey aradım sordum fitil adı söyledi dayanabilirsen kullan dedi korktum İLK 3 ay bebeklere zararı yokta ben çok halsizlesiyorum çok şükür onlar sağlıklı olsun larda biz herşeye katlaniriz

canım iki gündür benimde arttı bu sabah nerdeyse Bayılacak gibi oldum eşim tuttu az kaldı deyip telkin ediyorum kendimi canım geçen hafta lekelenmem olunca fitil kullandim valla beni biraz zorladı ne diyeyim sen bilirsin canım Allah yardımcımız olsun

canım iki gündür benimde arttı bu sabah nerdeyse Bayılacak gibi oldum eşim tuttu az kaldı deyip telkin ediyorum kendimi canım geçen hafta lekelenmem olunca fitil kullandim valla beni biraz zorladı ne diyeyim sen bilirsin canım Allah yardımcımız olsun

kızlar bende günde 3 kere progestan kullanıodum ikiye düşürdüm kendi kafama göre artık çnkü kafamı kaldramaz hale geldm uyku uyku baş dönmesi ağrısı derken napim :KK43:

Kızlar herkese selamlar. uzun zamandır yazamıyordum. inşallah herkesin hamileliği sağlıklı bir şekilde devam ediyrodur. Malumunuz bilen bilir 7. haftaydı sanırım epey bir kanama geçirmiştim. çok şükür şuan her şey yolunda. her gün progestan iğne kullanıyorum . İnanılmaz kaşıntı yapmaya ve iğne yerleri ceviz gibi şişmeye başladı. olsun bunu da çekerim :) bu c.tesi tekrar kontrolümüz var. bu kontrolden sonra aralıklar 2,5 haftaya çıkacakmış. sonrasında ayda 1 çağırıcam dedi doktorum..

hımm bu arada kalple ilgili biraz sıkıntı yaşadım :( çarpıntım oldu 2 gün boyunca. çok şükür şuan iyiyim ama inşallah tekrarlamaz ...

Kızlar herkese selamlar. uzun zamandır yazamıyordum. inşallah herkesin hamileliği sağlıklı bir şekilde devam ediyrodur. Malumunuz bilen bilir 7. haftaydı sanırım epey bir kanama geçirmiştim. çok şükür şuan her şey yolunda. her gün progestan iğne kullanıyorum . İnanılmaz kaşıntı yapmaya ve iğne yerleri ceviz gibi şişmeye başladı. olsun bunu da çekerim :) bu c.tesi tekrar kontrolümüz var. bu kontrolden sonra aralıklar 2,5 haftaya çıkacakmış. sonrasında ayda 1 çağırıcam dedi doktorum..

hımm bu arada kalple ilgili biraz sıkıntı yaşadım :KK43: çarpıntım oldu 2 gün boyunca. çok şükür şuan iyiyim ama inşallah tekrarlamaz ...
çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz rahatsızlığın

P.tesi randevum var ona göre konuşurum bende kac defa kendimden geçtim acile gittim sonuçlar temiz çıktı ama bu kusmalar yüzünden hiç birşey yapacak halim bile yok Rabbim yardımcımız olsun

kızlar bişe dicem ben günde en fazla bir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken :KK43: sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya :KK43:
Canım hiç bir şey için kendiniz zorlama

hımm bu arada kalple ilgili biraz sıkıntı yaşadım :KK43: çarpıntım oldu 2 gün boyunca. çok şükür şuan iyiyim ama inşallah tekrarlamaz ...
canım onunla geçmiş olsun Rabbim hepimize sağlıklı hamişlik nasip etsin

Arkadaşlar ben çok hızlı kilo alıyorum ne ne yaparsam yapayım durduramıyorun malesef ;( üstelik dikkat ediyorum yediklerime ama olmuyor hala alıyorum;( diz hiç kilo aldınız mı en sağlıklısı ilk 3 ay kilo almamakmış ben şuanda 4 kilo aldım her tartıya çıktığımda kendimi daha büyümüş görüyorum;(

Arkadaşlar ben çok hızlı kilo alıyorum ne ne yaparsam yapayım durduramıyorun malesef ;( üstelik dikkat ediyorum yediklerime ama olmuyor hala alıyorum;( diz hiç kilo aldınız mı en sağlıklısı ilk 3 ay kilo almamakmış ben şuanda 4 kilo aldım her tartıya çıktığımda kendimi daha büyümüş görüyorum;(
Bende 1.5 kg aldım cnm.merak etme dikkat ediyorsan sonradan durur kilo alımın.

Ben henüz hic almadim ama bazilarinda ilk aylarda hizli alip sonra yavasliyor. Yiyerek mi aliyorsun canim. Yoksa fazla yemeden mi.

Ben henüz hic almadim ama bazilarinda ilk aylarda hizli alip sonra yavasliyor. Yiyerek mi aliyorsun canim. Yoksa fazla yemeden mi.
Canın fazla yemiyorum baya dikkat ediyorum ama alıyorum... Acaba ben 1 buçuk ay kan ilacı b12 kullandım ondan mı oldu bilemedim... Zaten mide bulantım yok hassasiyetlik var bende... Fakat tek kendimi tutamadığım şey meyve muhakkak gün içerisinde 2 tabak tüketiyorum...

Kizlar Günaydın benim gibi hamile olduğunu hic anlamayan var mi
Günaydın canın acaba bir doktoramı gitsen yine.... Ama ben şimdi hamişlik ile ilgili kitap okuyorum orada 3. Ay olana kadar hissetmesini yazıyor... Çok nadir anneler hissedermiş... Bende sadece sağ kasığıma batma oluyor o şekilde hissediyorum... Birde herseye karşı hassasiyetlik var

Günaydın melek anneler.... Bu hafta aramızda sonuç alacak arkadaşlar vardı onlardan haber alamadık....
basbelasiyim basbelasiyim canın sonuç alacaklardan biri sendin Hatırladığım kadarı ile...
Bir arkadaş dah vardı dün sonuç alacaktı... Ne oldu ?

Günaydın melek anneler.... Bu hafta aramızda sonuç alacak arkadaşlar vardı onlardan haber alamadık....
basbelasiyim basbelasiyim canın sonuç alacaklardan biri sendin Hatırladığım kadarı ile...
Bir arkadaş dah vardı dün sonuç alacaktı... Ne oldu ?
Gunaydin canim benim test tarihim cumartesi gunu insallah guzel haber veririm size :) ama ben cok feci cir cir oldum sadece sabahlari oluyor neden oldu bilmiyorum

Back