• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kizlar doktor bundan sonraki rutin randevularinizi kac kaftada bir dedi. Ikiz bekleyen arkadaslar sizin nasil?

Kabizlik yasayan arkadaslar demir hapi kullaniyor musunuz? O da cok kabizlik yapiyor cünkü.

Hayırlı cumalar hepimize öncelikle
Bugün benim minnos biraz korkuttu beni ne yalan söyleyeyim sabah bir iki damla kanama oldu hemen doktorumda aldım soluğu nasıl oynuyor içerde kanama alanida yok şükürler olsun Rabbime doktor olur böyle telaşa gerek yok dedi 1 hafta istirahat verdi gerçi hep yatıyorum ama aksamlari bazen çıkıyorduk eşimle
Rabbim bebislerimizi şu mübarek günde bizlere bagislasin Amin

Kızlar sanırsam bende varis başladı ;( doktorla görüştüm gebelikte olur sen zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun merak etme dedi günlük kendini yormadan egzersiz yap dedi ;(
canım ben de ayağımın iç yan kısmında damarlar var ya orda mor mor ince damarlar gördüm bi de tek bacağımda 3 tane ince mor mor daamrlar gördüm bunlar varis başlangıcı galiba dimi.bu arda herkes kan veya demir hapı kullanmak zorunda mı acaba mesela bana sağlık ocağındaki doktor kan ilacı kullnmaana gerek yok kanım 14 çıktı

canım ben de ayağımın iç yan kısmında damarlar var ya orda mor mor ince damarlar gördüm bi de tek bacağımda 3 tane ince mor mor daamrlar gördüm bunlar varis başlangıcı galiba dimi.bu arda herkes kan veya demir hapı kullanmak zorunda mı acaba mesela bana sağlık ocağındaki doktor kan ilacı kullnmaana gerek yok kanım 14 çıktı
Canım benimde o şekilde... Ben kan ilacına transferim olmadan 2 hafta önce başladım kullanmaya ve 2-3 gün önce bitti 2 kutu kullandım... Aynı şekilde 2 hafta önce B 12 ilacına başladım 3-3 gün önce oda bitti.... Sadece suanda mevcut ilaçlarıma ve folik asite devam ediyorum... Ve son verdiğim kan tahlillerimde iyi çıkmış çok şükür...

Hayırlı cumalar hepimize öncelikle
Bugün benim minnos biraz korkuttu beni ne yalan söyleyeyim sabah bir iki damla kanama oldu hemen doktorumda aldım soluğu nasıl oynuyor içerde kanama alanida yok şükürler olsun Rabbime doktor olur böyle telaşa gerek yok dedi 1 hafta istirahat verdi gerçi hep yatıyorum ama aksamlari bazen çıkıyorduk eşimle
Rabbim bebislerimizi şu mübarek günde bizlere bagislasin Amin
Cok gecmis olsun. Allaha emanet yavrularimiz.

Cnm benim 2 hafta sonraya verdi haftaya randevum ikiz benimde bakalim inş.
Yani 2 haftada bir gideceksin di mi? Benimki 24. haftaya kadar 4 haftada bir dedi. Sonra 2 haftada bir. Cook zor beklemek bebeleri görmeden. Insan sürekli tedirgin oluyo bisey oldu mu diye.

Canım benimde o şekilde... Ben kan ilacına transferim olmadan 2 hafta önce başladım kullanmaya ve 2-3 gün önce bitti 2 kutu kullandım... Aynı şekilde 2 hafta önce B 12 ilacına başladım 3-3 gün önce oda bitti.... Sadece suanda mevcut ilaçlarıma ve folik asite devam ediyorum... Ve son verdiğim kan tahlillerimde iyi çıkmış çok şükür...
valla ben hiç bir şey kullnmyrm ne tedvi olduğum doktor ne devletreki doktor ne sağlık ocağı hiçbie şey demedi bebeğim Allaha emanet inş

neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dedi

Canim bol bol su iç bir surup vardı adı dupholuc öyle bişey yanlış yazmış olabilirim veriyordu doktorlar birde salatani zeytinyağı ile yap Allah şifa versin canim

Canın doktorunla konuşsan sana duphalac falan verse bu sorunundan kurtulursun gebelerde kullanabiliyor bu ilacı... Bu şekilde devam edersen hemoroid olabilirsin çok dikkat etmesin kimisinde Kays'ı falan çözüm olmuyor..
duphalagı ilk transfer gününden beri kullanıyorum gecen gittiğimdede maflor plus verdi sabahları ac karnına ılık su içiyorum yogurt suyu içiyorum kayısı zeytin yağı ilaçlar neler neler yaa ama inanılmaz bişekilde faydası yok dr bile şaşırıyo nasıl faydası olmaz diye

Yani 2 haftada bir gideceksin di mi? Benimki 24. haftaya kadar 4 haftada bir dedi. Sonra 2 haftada bir. Cook zor beklemek bebeleri görmeden. Insan sürekli tedirgin oluyo bisey oldu mu diye.
cnm benim dr da 9 haftadasın 12 haftaya kadar gelme dedi ama benim tek

duphalagı ilk transfer gününden beri kullanıyorum gecen gittiğimdede maflor plus verdi sabahları ac karnına ılık su içiyorum yogurt suyu içiyorum kayısı zeytin yağı ilaçlar neler neler yaa ama inanılmaz bişekilde faydası yok dr bile şaşırıyo nasıl faydası olmaz diye

peki normalde kabızlık çeken biri misin ben hiç olmam mesela hamileliğin ilk haftalarında oldum sanırım benimki ilaçlardandi şimdi geçti ben tedavi aşamalarında da oluyorum kabiz cunku

Canim bol bol su iç bir surup vardı adı dupholuc öyle bişey yanlış yazmış olabilirim veriyordu doktorlar birde salatani zeytinyağı ile yap Allah şifa versin canim
saol cnm Allahım tüm şifa bekleyenlere şifa versin saf zeytin yağı içiyom kaşıkla cnm çocuğum için herşeyi yapıyom sadece Allahım yardım etsin bende kabızlık vardı ama ben ömrümde görmedim böyle kabızlık

saol cnm Allahım tüm şifa bekleyenlere şifa versin saf zeytin yağı içiyom kaşıkla cnm çocuğum için herşeyi yapıyom sadece Allahım yardım etsin bende kabızlık vardı ama ben ömrümde görmedim böyle kabızlık

Inşallah Rabbim bir an önce şifa verir canım çokta kafana takma bu sefer hiç düzelmez ben psikolojiye çok inanan biriyim vücutta beyine o emri veriyor sen bol su kayısı zeytinyağına devam benim annemde çok kabiz olur sorum yeni bir şey öğrenirsem yazarım canim

Cnm 6 hafta 4 günlük gittim sonra 2 hafta sonra tekrar cagirdi bilmiyorum artık bundan sonra ne kadar sürede çagirir benim dr her muayenede 300tl alio birde 2 haftada bir cagirirsa yandim:)

Back