• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

cnm o bendede var dokr. cocuk ve kese büyüdükce gerneşme isteği olur dedi sakın gerneşme dedi
bende de var kızlar o istek
ölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorum :KK70:başım ağrıyo uykum geliyo bişyler yapmka istyrm:KK70:
bende içten içe genleşme diye bişe keşfettim onu yapiom :D
Kizlar bu ağızdaki metal tat icin bi çare var mı mahvediyor beni:KK43:(
tatlım bende de var ve o tatla birlikte bulantı geliyorrrr
Günaydınnn TATLI anneler :KK200::anneadayı::KK46::nazar:
günaydınn canım :)

Gunaydin ben bugun sorularimla sizlerleyim :) herkes kabiz olur ben olmadim ya buna bile diyorumki tutmadimi :) iyce kafayi yedim
gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..

gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..
Amin canim bende oyleyim zaman gectikce tedirginligim artiyor insallah guzel sonuclar verecegiz biz iyi dusunup dualarimizi Allaha emanet edelim o en iyi emanete sahip cikandir

Kızlar sanırsam bende varis başladı ;( doktorla görüştüm gebelikte olur sen zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun merak etme dedi günlük kendini yormadan egzersiz yap dedi ;(

Back