• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

teşekkürler ayvakabuguu ayvakabuguu peki arkdşlarımza doktrlar söylememiş mi ilk muayene gttklernde kesenn rahim içinde olmadığını? sonradan mı anlaşlmş bnm burda çok kafam karştı.
Bilemedim.... Aslında bazen doktorlarda gelişi güzel davranıyorlar bence ... Onun için gerçekten güvendiğin ve bu iste iyi olan bir doktora gitmek Lazım çünkü sadece dış gebelik değil bir çok şeyi üzerinde duymadıkları için görmüyorlar... Gebe oldun bitti diye bişey yok daha bunun ikili testleri var üçlü testleri var ense kalınlığı var sürekli anneye kan Sayımı idrar testi yapmak Lazım tosopilazması var varda var... Ondan dolayı doğru doktoru şeçmek Lazım... Doktor üzerinde durmuyorsa biz bilinçli anneler olarak araştırıp Üzerinde durmalıyız... Çoğu zaman soru sormuyoruz Aklımızda ne kadar soru varsa sormalıyız yanıt vermeliler... Diye düşünüyorum

Bilemedim.... Aslında bazen doktorlarda gelişi güzel davranıyorlar bence ... Onun için gerçekten güvendiğin ve bu iste iyi olan bir doktora gitmek Lazım çünkü sadece dış gebelik değil bir çok şeyi üzerinde duymadıkları için görmüyorlar... Gebe oldun bitti diye bişey yok daha bunun ikili testleri var üçlü testleri var ense kalınlığı var sürekli anneye kan Sayımı idrar testi yapmak Lazım tosopilazması var varda var... Ondan dolayı doğru doktoru şeçmek Lazım... Doktor üzerinde durmuyorsa biz bilinçli anneler olarak araştırıp Üzerinde durmalıyız... Çoğu zaman soru sormuyoruz Aklımızda ne kadar soru varsa sormalıyız yanıt vermeliler... Diye düşünüyorum
doktoru iyi seçmek önmli hklısın..ve doktrların çoğu zaman da klı çok karşk olablyo,çok hastaları oluyo vs..ama çoğumuz ilk muyenmzi tedvi gördğümz doktrmuza olduk onlar ilk bakşta rahimde mi değil mi diye anlayamıyolarsa biz ne kdrsak okursak okuyalım kendi teşhis koyacağımız bi şey olmadığı için bi yere kadar...

doktoru iyi seçmek önmli hklısın..ve doktrların çoğu zaman da klı çok karşk olablyo,çok hastaları oluyo vs..ama çoğumuz ilk muyenmzi tedvi gördğümz doktrmuza olduk onlar ilk bakşta rahimde mi değil mi diye anlayamıyolarsa biz ne kdrsak okursak okuyalım kendi teşhis koyacağımız bi şey olmadığı için bi yere kadar...
Haklısın canım yaaa... Neyse güzel Şeyler Düşünelim artık herşey güzel olsun...
Ben hamile günlüğü tutmaya başladın zevkli oluyor... Sizede tavsiye ederim... Birde doktorum bir kitap verdi gün gün bebekte ne gb Değişiklikler oluyor onu anlatıyor her gün bakıyorum bugün bebişimde neler oluyor diye... Ayyy okudukça kıyamam nasıl hızlı gelişiyorlar onu görüyorum resmen Büyümek için sabırsızlanıyorlar... Bonibonlarım (bu ismi ben taktım bebişime)

Haklısın canım yaaa... Neyse güzel Şeyler Düşünelim artık herşey güzel olsun...
Ben hamile günlüğü tutmaya başladın zevkli oluyor... Sizede tavsiye ederim... Birde doktorum bir kitap verdi gün gün bebekte ne gb Değişiklikler oluyor onu anlatıyor her gün bakıyorum bugün bebişimde neler oluyor diye... Ayyy okudukça kıyamam nasıl hızlı gelişiyorlar onu görüyorum resmen Büyümek için sabırsızlanıyorlar... Bonibonlarım (bu ismi ben taktım bebişime)
isim süper:nazar:günlük de çok güzel fikr benm aklıma geldi bi ara her elime aldığımda yazacak bi şey bulamayıp geri bırakıyorum.dediğin gibi inş güzel olur her şey.dün devlete gttm ya bana bir ay snra gel dedi

Cnm peki dis gebelikte kalp atisini duydunmu suanda benim kasigim agriyo bugun agrilarim var ya ben 20mayibebeeyi kalp atisini duyduk fakat agrilarim olunca korktum
Tamam iste gorduysen sikinti yok,dis gebelikte kese dahi gorulmez benim altan bakilar degerim 1900 lerdeyken gorulmedi,devamli lekelenmem oluyordu,agrularinin bununlailgisi yoktur canim rahat oldis gebelik soz konusu degil sende

[QUOTE="asya5560, post: 41188635, member: 642569"olmay ve kalp atışı görülmüş müydü ?[/QUOTE]
Hayir canim kese gorulmesi,soltupumde kalinlasma olmustu sadece 2 ay boyunca hergun lekelenmem oldu kahverengi,sol tupume yerlesmisti kacak

Cnm b
cnm sen ne yaptın gittimmi dr benim dr aradım kanaman varmı dedi yok dedim ben şehir dışındayım dedi pazartesi gel diyo ağlıcam valla korkmaya başladım sağ kasıgım ağrıyo bacağımla birlikde düşük iğnesi vurunuyorum 4 güne bir onumu agrıtıyo bilemedim
Cnm biraz once geldim drdan, cnm gaz sancidi dedi dr, bebisleri girfuk, hattta baya oynuyirlardi:) cok mutlu oldum.hersry yolunda dedi dr, sende telaslanma, dr olabilir agrilar dedi, dinlenmeye calis.bence onemli birseyin yok.

Cnm b

Cnm biraz once geldim drdan, cnm gaz sancidi dedi dr, bebisleri girfuk, hattta baya oynuyirlardi:) cok mutlu oldum.hersry yolunda dedi dr, sende telaslanma, dr olabilir agrilar dedi, dinlenmeye calis.bence onemli birseyin yok.
yaaaaaaaaa.10 haftalıkken öyle oynuyo mu? fark edilyo mu ?ayy ne güzel

[QUOTE="asya5560, post: 41188635, member: 642569"olmay ve kalp atışı görülmüş müydü ?
Hayir canim kese gorulmesi,soltupumde kalinlasma olmustu sadece 2 ay boyunca hergun lekelenmem oldu kahverengi,sol tupume yerlesmisti kacak[/QUOTE]
peki iki aya kadar neden müdahele edilmedi, kese görülür diye mi beklendi,k.bkma çok soru srdum

Hayir canim kese gorulmesi,soltupumde knlasma olmustu sadece 2 ay boyunca hergun lekelenmem oldu kahverengi,sol tupume yerlesmisti kacak
peki iki aya kadar neden müdahele edilmedi, kese görülür diye mi beklendi,k.bkma çok soru srdum[/QUOTE]
Dis gebelik oldugungec anlasildi oncelikle kimyasal gebelik kendiliginde duser dedi,bhgc dusmeye baslamisti fakat sonra yeniden yukseldi, kanamadan oturu 15 gun hastanede yattim .kan degerim yuksrliyor ams kese gorulmuyordu sonrada tupum kalinladinca igneyle sonlandirildi 2 gunde bir kan verdim,sanirim dr tup bebek oldugu icin emin olmak istemisti

Cnm b

ayyyyy cokkk sevindim öyle mutlu oldumki seni bekliyodum acaba dr sana ne dedi diye bende hala süren kabızlık var zaten hiç geçmedi belki benimde buyüzdendir burda acayip yagmur yağıyodu hava gürülüyor hava karardı dr pazartesiye kadar yokum dedi hastanenin acili yok ağrı bastırdıda bastırdı çok korktum geliyomu diye şimdi ağrılarım hafifledi moralim yerine geldi ama hepinize teşekkür ederim

CNm sen keseyi görmüşn rahimde niye hala evham yapıyorsun ?
ya cnm çok şiddetli ağrım oldu çok korktum nerde lüzumsuz sey var hepsini nette okudum kasıkta ağrıyı okudukca korkumu tarif bile edemem doktrmu aradım ilğilenmedi bile çok korktum kanama felan olmayınca eşimi arayıp korkutmak istemedim ama kendim çok koktum acaba adet günüm geldi ondanmı üsüttümmü sundanmı bundanmı ağrıyo diye kendi kendim teşhis koymaya çalıştım
Arkadaşlar dış gebelikte kese olur mu kalp atışı olur mu? Sorusuna bişeyler buldum...
saol kuzum araştırmışsın bulmuşsun

Tamam iste gorduysen sikinti yok,dis gebelikte kese dahi gorulmez benim altan bakilar degerim 1900 lerdeyken gorulmedi,devamli lekelenmem oluyordu,agrularinin bununlailgisi yoktur canim rahat oldis gebelik soz konusu degil sende
saol cnm benim çok yardımcı oldun korku başa bela

Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 144.9 H 5 - 9.9
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0 L 0.8 - 0.99
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 22.92 H 6.4 - 9.9
Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 46 H 4 - 6
Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya 0.04 L 0.7 - 0.9
HCV (Kemoluminesans veya benzeri) 0,02 N 0.8 - 1.0
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,11 N 0.9 - 1.0
Anti HBs (Mikropartikül immün assay-MEIA veya ben 3,1 N 8 - 12 mIU/mL
Anti HIV (Kemiluminesans veya benzeri) 0,05 N 0.01 - 1.00 Index
Eliza Testleri
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri) 0,1 N 1 - 50

bi fikri olan var mı bu dğerlerler ilgili bunlar nedir? bazı değlerim olması gereknden çok yüksek

ayyyyy cokkk sevindim öyle mutlu oldumki seni bekliyodum acaba dr sana ne dedi diye bende hala süren kabızlık var zaten hiç geçmedi belki benimde buyüzdendir burda acayip yagmur yağıyodu hava gürülüyor hava karardı dr pazartesiye kadar yokum dedi hastanenin acili yok ağrı bastırdıda bastırdı çok korktum geliyomu diye şimdi ağrılarım hafifledi moralim yerine geldi ama hepinize teşekkür ederim
Hiç bozma moralini cnm, bnmde 4 gundur cok agrım vardı bugun daha iyiyim. Gaz içinde metsil çiğnene tableti verdi cnm.kabızlık da agrı yapıyor , hamikelikten dolaşım sistemi çok etkileniyor,

ya cnm çok şiddetli ağrım oldu çok korktum nerde lüzumsuz sey var hepsini nette okudum kasıkta ağrıyı okudukca korkumu tarif bile edemem doktrmu aradım ilğilenmedi bile çok korktum kanama felan olmayınca eşimi arayıp korkutmak istemedim ama kendim çok koktum acaba adet günüm geldi ondanmı üsüttümmü sundanmı bundanmı ağrıyo diye kendi kendim teşhis koymaya çalıştım
Ağrı bende de oluyor ama sonuçta hamileyim diyorum geçiyorum yani

Back