• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Ben ilac filan almayi düsünüyorum doktora sorucam pazartesi randevum var. Sürekli uzun yolculuk yapmis midesi var berbat.
ben sordum da bana b6 vigen tablet al dedi. estrofem midemi bulandırıyor içemiyorum dedim. climara forte alıp yapıştırın dedi. ne olacak bilmiommmm

bulantılar beniiii mahvettiiiiiiiiiii :mad:
elhamdulillah ama inşallah tez zamanda geçer

Canim dünde doktoruma söyledim ilaçların tesiri için endişelendiriyorum dedim kendini bu aylarda yok yumurtaymis sutmuş Yoğurtmus etmiş kasma bunlar mideni bulandirir hele sıcak şeyler çorba dedi soğuk şeyler ye dedi bu aylarda bebek senden alacağını alıyor ben sana şunu ye bunu ye diyeceğim zamanlar olacak dedi bütün günü krakerle gecirsen bile olur dedi galeta kemir dur dedi:) ki benim ablam iki hamileligindede hiç bişey yiyemiyordu bi yigenim okul birincisi diğerine maşallah i var ben bugun hep kuru şeyler yedim midemi bastırsin diyede süt içtim şimdi de acı su çıkıyo yapacak bişey yok canım sabredicez

ben sordum da bana b6 vigen tablet al dedi. estrofem midemi bulandırıyor içemiyorum dedim. climara forte alıp yapıştırın dedi. ne olacak bilmiommmm
Bence estrifamla ilgisi yok bunun. Genel olarak bi bulanti sözkonusu. Bizim sansimiza artik bunu cekicez. 12-16. haftalarda biter sanirim. Olsun bebelere deger napalim.

Canim dünde doktoruma söyledim ilaçların tesiri için endişelendiriyorum dedim kendini bu aylarda yok yumurtaymis sutmuş Yoğurtmus etmiş kasma bunlar mideni bulandirir hele sıcak şeyler çorba dedi soğuk şeyler ye dedi bu aylarda bebek senden alacağını alıyor ben sana şunu ye bunu ye diyeceğim zamanlar olacak dedi bütün günü krakerle gecirsen bile olur dedi galeta kemir dur dedi:) ki benim ablam iki hamileligindede hiç bişey yiyemiyordu bi yigenim okul birincisi diğerine maşallah i var ben bugun hep kuru şeyler yedim midemi bastırsin diyede süt içtim şimdi de acı su çıkıyo yapacak bişey yok canım sabredicez
evet 3 aya kadar kanla besleniyormuş. yemek yemede sıkıntım yok hatta yemek yerken geçiyor bulantı :) ama sonra hep bi bulantı haliiiii
Bence estrifamla ilgisi yok bunun. Genel olarak bi bulanti sözkonusu. Bizim sansimiza artik bunu cekicez. 12-16. haftalarda biter sanirim. Olsun bebelere deger napalim.
aynen canım bizim de kaderimizmiş. haklısın değer tabiki bebişlerimize:KK46:şuna baksana ne tatlılar :)

ayynen keseye baktirmafmesela dış gebeliği okudum şimdi kafayı ona taktım bebişim benimlemi bıraktımı bide burda bi arkadaş 2 ay sonra dış gebelik olmuş ağrılar ondanmı diye kafayı yicem Allahım geçmez günler vermesin ama su 4 günüde bi atlatıp dr gitseydim kalp atışını tekrar duysam rahatlıcam ağrılardan felan geçtim artık
Canim ben dis gebelik gecirdim oyle hemen agri yapmiyor o,kanama oluyor az azbenim agrim 8 haftslikken olmustu o da kasigimdan bacagima vuran bhi agriydi ve bi gece kotu agridi okadar.kotu dusunme lutfen,msjlarini hepsini okumadim ama uzme bos yere kendini

Canim ben dis gebelik gecirdim oyle hemen agri yapmiyor o,kanama oluyor az azbenim agrim 8 haftslikken olmustu o da kasigimdan bacagima vuran bhi agriydi ve bi gece kotu agridi okadar.kotu dusunme lutfen,msjlarini hepsini okumadim ama uzme bos yere kendini
Cnm peki dis gebelikte kalp atisini duydunmu suanda benim kasigim agriyo bugun agrilarim var ya ben 20mayista keseyi kalp atisini duyduk fakat agrilarim olunca korktum

Maşallah canım büyüyorlar hızlı bir şekilde:) sende hala mide bulantısı yok mu ?
hayır hala yok canım,

arkadaslar mrb kasıklarımda agrım yok bulantımda yok benım gıbı belırtısı olmayan yokmu
ben varım canım

maşallah büyümüşünüz normal tüp bebek doktorunla devletteki dr söylediği hafta uyuşuyormu cnm
devletteknn söylediği 1 gün daha önde canım

kese ve kalp atışı görülmüş müydü ?

Arkadaşlar dış gebelikte kese olur mu kalp atışı olur mu? Sorusuna bişeyler buldum...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 47
Dis gebelikte kese gorulmez ki cnm, onun kalp atisini alamazlar diye biliorum.
cnm sen ne yaptın gittimmi dr benim dr aradım kanaman varmı dedi yok dedim ben şehir dışındayım dedi pazartesi gel diyo ağlıcam valla korkmaya başladım sağ kasıgım ağrıyo bacağımla birlikde düşük iğnesi vurunuyorum 4 güne bir onumu agrıtıyo bilemedim

Back