• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Canım evet ikizlerde ikili tarama Hatalı sonuç veriyor ama ense kalınlığına ve Detaylı ultrason yaptırabilirsin... Birde senin bebişleri sen genetik tanıya göndermemişmiydin (chg) ye...

Saniyorum suanda detayli ultrason ve ense olcumu yapilacak. Cgh yaptirmadik hic. Cunku hic hamile kalmiyordum, dış gebelik, düşük vs de olmadi dogal olarak. O Yuzden de yaptirmalisin demediler sanirim..
Sen yaptirmismiydin?yaptiranlarda bu testlere gerek kalmiyor mu ya da?

Saniyorum suanda detayli ultrason ve ense olcumu yapilacak. Cgh yaptirmadik hic. Cunku hic hamile kalmiyordum, dış gebelik, düşük vs de olmadi dogal olarak. O Yuzden de yaptirmalisin demediler sanirim..
Sen yaptirmismiydin?yaptiranlarda bu testlere gerek kalmiyor mu ya da?
Canım ben cgh yaptırdım... Bunu yaptırdığın Zaman zaten direk Çocuktan Parça alınarak bu tip rahatsızlıklar Konturol ediliyor... Ama senin suanda gittiğin doktor çok başarılı diye okudum netten ense kalınlığı ve Detaylı ultrason ile sana doğru bir sonuç çıkaracaktır... Ama tabi bana sorarsan sen cgh yaptırdığın halde 2'li 3'lü tarama yaptıracakmısın diye eğer gebeliğime ikiz gebelik olarak devam edersem istesemde yaptırmamda bir anlam olmaz ama tek devam edersem yinede. Yaptırmak isterim...

Kızlar bende hamileliğim de 10. Haftasın dayım dr um bu zamana kadar benden hiç tahlil falan istemedi sizler ilk tahlillerinizi ne zaman yaptırdınız.

Canım ben cgh yaptırdım... Bunu yaptırdığın Zaman zaten direk Çocuktan Parça alınarak bu tip rahatsızlıklar Konturol ediliyor... Ama senin suanda gittiğin doktor çok başarılı diye okudum netten ense kalınlığı ve Detaylı ultrason ile sana doğru bir sonuç çıkaracaktır... Ama tabi bana sorarsan sen cgh yaptırdığın halde 2'li 3'lü tarama yaptıracakmısın diye eğer gebeliğime ikiz gebelik olarak devam edersem istesemde yaptırmamda bir anlam olmaz ama tek devam edersem yinede. Yaptırmak isterim...
Ibrhm hoca icin mi diyorsun? Bakalim detayli ultrason da ne diyecek.. 2 li 3 lu testler tek gebelikte yapiliyormus. Bakalim bize ne diyecek dr.. merakla bekliyorum ben de ;)

Ibrhm hoca icin mi diyorsun? Bakalim detayli ultrason da ne diyecek.. 2 li 3 lu testler tek gebelikte yapiliyormus. Bakalim bize ne diyecek dr.. merakla bekliyorum ben de :KK66:
Evet canın İbrahim Hoca için dedim... Tatlım inşallah bebişler için en Güzeli olsun bense merakla bekliyorum bizimde bilgilendirirsen seviniriz ;):KK200::nazar:

Evet canın İbrahim Hoca için dedim... Tatlım inşallah bebişler için en Güzeli olsun bense merakla bekliyorum bizimde bilgilendirirsen seviniriz :KK66::KK200::nazar:
Ibrhm hoca iyi diye dusunuyorum ama sakinligi beni deli ediyor ;)
Haftaya haberlesrz cnm, sagolasin..

Bana yardim edecek yokmu :KK43:
transfer mi oldun canım ? o yüzden mi düz yatıosun?sağına yatmak problem olur mu blmyrm transferden sonra 3. gün çalşmaya başladım masa başı işti ama..transferden ertesi gün yaklşk kırk dk yürüdüm 8.hftnn içindeym çok sükür doktor bana espri olarak aata binme demişti sadece :) bu işin espri kısmı tabi kendini strese sokma ağır ani hareket yapmadğın sürece bi şey olmaz inş dediğim gibi stres yapmaaa

Acibademde miydin? Benim de 11 hafta bitti. Pko yum. Bugun merkezi aradim. Corasprini 32 haftalik oluncaya kadar, Proluton depotu 16 haftalik oluncaya kadar haftada 1, hibora 1 ay daha devam et dedi. Crinone jel, estrofem i birak dedi. Folio folik asit hap yerine de demir vitamini destekli hap ic dedi.
Hayır canım konya novafertilde yaptırdım bende bu kadar erken bıraktırmasına şaşırdım bişey olur diye korkuyorum acaba coraspirine devam etsemmi

transfer mi oldun canım ? o yüzden mi düz yatıosun?sağına yatmak problem olur mu blmyrm transferden sonra 3. gün çalşmaya başladım masa başı işti ama..transferden ertesi gün yaklşk kırk dk yürüdüm 8.hftnn içindeym çok sükür doktor bana espri olarak aata binme demişti sadece :) bu işin espri kısmı tabi kendini strese sokma ağır ani hareket yapmadğın sürece bi şey olmaz inş dediğim gibi stres yapmaaa
Saol canim ya annem yanimda ama pismqn oldum o kadar pimpirikliki

Günaydın güzel anneler
Ben 9.haftanin içindeyim size de oluyor mu sürekli bir korku bebeğim bişey olucak korkusu
Sanirim benim bir önceki gebeliğim sonlandıgi için çok dua ediyorum ibadet ediyorum ama su internette kötü şeyleri okudukça etkilen miyor da degilim

Günaydın güzel anneler
Ben 9.haftanin içindeyim size de oluyor mu sürekli bir korku bebeğim bişey olucak korkusu
Sanirim benim bir önceki gebeliğim sonlandıgi için çok dua ediyorum ibadet ediyorum ama su internette kötü şeyleri okudukça etkilen miyor da degilim
Olmaz mı canım benimde ilk gebeliğim kalbi durduğu için alınmıştı ama onda normal yoldan hamile kalmıştım her kontrole gitmemde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Olmaz mı canım benimde ilk gebeliğim kalbi durduğu için alınmıştı ama onda normal yoldan hamile kalmıştım her kontrole gitmemde aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum

Benim de bebeğiin kalbi durmustu canım bebegide eşimle benimde kromozom gen analizlerimiz yapıldı kan pıhtılaşma temiz çıktı şükürler olsun troid kaynaklı kalbi durmuş bebegimin şimdi ilaç kullanıyorum hersey normal ama yinede korkuyorum işte ilk gebelikte oluyormuş dünden bi arkadaşım kaybetmiş bebeğini iyice üzüldüm Rabbim korusun meleklerimizi hepimizin korkularımizdan emin kilsın insallah

Saol canim ya annem yanimda ama pismqn oldum o kadar pimpirikliki
Canım ne kadar sakin olursan o kadar iyi olur... Inan sağa sola dönerek yatmadan birşey olacağını sanmıyorum... Ama ilk 3-5 gün sadece özel ihtiyaçların için ayağa kalk onun haricinde ben hiç bir şey için kalkmadım... Anneler kızlarından daha Heyecanlı olur kıyamam ben ona o da senin için çabalıyor bir daha bu sorunları yaşamanı istemiyordur eminim :KK200:

ayvakabuguu ayvakabuguu B batmanbeginn @cupecakeask teşkkr ederm çok ben de toxoplzma mı yüksek çkmış dün doktra gsterdm hiç bi şey demedi iiyi dedi bi ay snra gel dedi yine,dediğinz seylere dkkt edicem inşallh
Canım ben bugün senin verdiğin kan testlerinden verdim doktorum 5 gün önce vermişti ama ancak zaman bulabildim vermek için... Bu arada ben bugün hazır gitmişken tekrar konturole Aldı doktorun bebeğim için 7+4 dedi.... Ikizlerin biri gelişmemiş öyle kalmış kesesi... O keseyi yavaş yavaş atarsın kanama ile dedi yada bünye kendi kendine yok edermiş... Ikizlerin diğeri Gitmeye başladığı için daha rahat gelişir dedi Hayırlısı artık Rabbim benimle olan bebeğime uzun Ömür sağlık versin Hayırlısı ile

Back