• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
Allah yardimcin olsun canim. Pes etmek yok. Bir dahaki denemende allah yüzüne güler insallah. Belki de kendinden hamile kalirsin canim insallah.

ben de kan sulandırıcı kullanıyorum canım, öyle mi yapmak gerekiyormuş?

Evet canım Ananas çok yararlı bir meyve özellikle hamile bayanlar için fakat diğer bir özelliğidir kanının daha akışkan Olmasını sağlıyor... Şuanda hem kan sulandırıcı iğne olup ondanda çok tüketirsek Zararlı olabiliyormuş... Yani kıvamında tüketmek gerek Allahtan yaz hamişleriyizde çeşit çeşit meyve var ;)

Evet canım Ananas çok yararlı bir meyve özellikle hamile bayanlar için fakat diğer bir özelliğidir kanının daha akışkan Olmasını sağlıyor... Şuanda hem kan sulandırıcı iğne olup ondanda çok tüketirsek Zararlı olabiliyormuş... Yani kıvamında tüketmek gerek Allahtan yaz hamişleriyizde çeşit çeşit meyve var :KK66:
çok iyi oldu canım bunu söylediğin, ben hem clexane iğne yapıyorum, hem de coraspin içiyorum... Aslında 2-3 gündür yemiyodum, iyi olmuş :)

Amin canım. Rabbim korusun bebeğini inşallah. Ben 4.5 yıldır uğraşıyorum canım aynı şekilde bi çok tedavi gördüm hap iğne 3 aşılama derken 2. Tüp bebekte negatif.. zamanı var diye düşünüyorum ben de . Dünya bir imtihan hepimiz farklı imtianlardan geçiyoruz farkında olmadan. Bizlerin imtihanı da evlat hasreti. Rabbim imtuhanimuzi kolaylastirsin tez vakitte özlemler bitsin inşallah..
Amin canım inşallah

ben erik çok yiyorum dayanamıyorum bi de tuzlayıp:S sanırım tuz zararlıdr bi de günde 1.5 lt su içmeye gayret edyrm her gün onun dışında hiçbir şey yaptığım yok.folik molik de içmyrm doktr vermedi.acaba ananas mı yesem:anneadayı:

ben erik çok yiyorum dayanamıyorum bi de tuzlayıp:S sanırım tuz zararlıdr bi de günde 1.5 lt su içmeye gayret edyrm her gün onun dışında hiçbir şey yaptığım yok.folik molik de içmyrm doktr vermedi.acaba ananas mı yesem:anneadayı:
ben folik ve elevit alıyorum, tedavinin başından beri kullanıyorum... doktoruna sorup başlayabilirsin bence

ben folik ve elevit alıyorum, tedavinin başından beri kullanıyorum... doktoruna sorup başlayabilirsin bence
doktora söyledim ben folik asit kullnmalı mıyım diye transferden sonra konuşmştk galiba hayr dedi onun yerine ye dedi.o da öyle söyleynce bi şey diyemedim kaldı.

doktora söyledim ben folik asit kullnmalı mıyım diye transferden sonra konuşmştk galiba hayr dedi onun yerine ye dedi.o da öyle söyleynce bi şey diyemedim kaldı.
Genel olarak kullanın diyor doktorlar. Acaba başka bir sevebi mi var kullanma demesinin kabızlık falan olabilir. Ama bebek için önemli ya

canim cogu dr gebe kalmadan 3 ay once baslatioo
cok önemli bebeğin kemik yapisinda sinir yapisinin olusmasinda
tavsiye ederim al kullan hic bir zarari yok aksine faydasi var ben 1.5senedir kullaniorum

Allah yardimcin olsun canim. Pes etmek yok. Bir dahaki denemende allah yüzüne güler insallah. Belki de kendinden hamile kalirsin canim insallah.
Sağol canım allah razı olsun
Amin inşallah. 1.5 yıl önce kendiliğinden hamile kalmıştım ama artık kendiliğinden olmaz gibi geliyo bu kadar işlemden sonra

Back