- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Maşallah canım hayırlı olsun:)Sonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım hayırlı olsun:)Sonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
Canım ne güzel bebişinin kalp atışını duydunuz maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinTünaydin anneler
Biz de dün kalp atışını duyduk maşallah
Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin mucizeeeer
Cnm hayirli olsunSonuç 151 kandeğerim pozitiff. İnanamıyorum. İsteyen herkese versin Allahım
Cnm benim çok üzüldüm ya inşallah bu son negatifin olur ve yavrunu kucağına alırsın. Canım bir yerde okumuştum aslında sebebini bulamadıkları için sebepsiz derlermiş. Yoksa bir sebebi varmış. Farklı bir iki dr a görünsen. Birisinin dikkatini çekmeyen diğerinin dikkatini çeker belkiSlm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
Aminn... canim napalım kısmeti yokmuş ben en zor anımi 6 haftalik Bebeğimi kaybettigimde bi de ilk başarısız tüp bebekte yaşadım. O zaman yikildik resmen eşimle sanki dünya başımıza yikilmisti. Ana bunda kendime uzulmeme adına negatife odakladim ilk günden beri umudum yoktu sizlerle de paylaşmistim zaten. Canm 5 yıldır farkli sehirlerde bi çok doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söyledi. Ama şimdiye kadar hep özel hastanelere gittim. Belki bi üniversite hastanesine gitsem mi bilmiyorum. En azından orda Prof.lar var bişey bulurlar belki. Ne zaman karar veririm bilmiyorum ama tüp bebek tekrar denersem burda yaptırmam belki istanbul ya da ankara iyice arastirmam gerekecek.batmanbeginnst: 41001719 .!.:Cnm benim çok üzüldüm ya inşallah bu son negatifin olur ve yavrunu kucağına alırsın. Canım bir yerde okumuştum aslında sebebini bulamadıkları için sebepsiz derlermiş. Yoksa bir sebebi varmış. Farklı bir iki dr a görünsen. Birisinin dikkatini çekmeyen diğerinin dikkatini çeker belki
Canım bununla geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldurur inşallah canım benimSlm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
AMİN.. canım Allah razi olsun...Canım bununla geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldurur inşallah canım benim
canım dualarım seninle şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. AminAMİN.. canım Allah razi olsun...
normal cnm sıkıntı yokArkadaşlar merhaba ben daha iğne aşamasındayım bugün 12. Günüm
14 ya da 15.gün yumurta toplanıcak a
Az kaldı yani ilk denemem olucak cok heyecanlıyım sorum su..iki gündür göğüslerim sızlıyo adet olacak gibi daha iğne aşamasındaym normal mi bu iğnelerden mi acaba olumsuz bişey mi ki bu durum
Sagol canm olmusmuydu sende decanım dualarım seninle şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
normal cnm sıkıntı yok
canim benim bende seni merak ediodumSlm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
Oldu cnm korkma hepimiz yaşıyoruz bunlarıSagol canm olmusmuydu sende de
Allah razi olsun canım . Duaya ihtiyacım olduğu bi gerçek...canım dualarım seninle şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
normal cnm sıkıntı yok
Çok iyisiniz sizler gibi yüreği güzel sevgi dolu arkadaşlarım var şükür. Tanımasak görmesek de kalplerimzi bir. Hepinizden Allah razi olsun. Öyle canım elden bişey gelmiyor. İmtihan devam ediyor..canim benim bende seni merak ediodum
cook uzuldumm hay Allah yaaaa.....
sakin umidini yitirme fistigim inşallah tez vakitte gelir bebein
daha vakti var demekki ...elden de bisi gelmiooo ki ...
Canım hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme vardır bir vakti zamanı. Bende 3 yıllık evliyim evlendiğim zamandan bu yana bi sürü Dr a gittim özel e.devlete,araştırmaya. Bi sürü tedavi gördüm hep sebepsiz infertilite dendi. Rahim filminde bile göremedi ler rahatsızlığımı Oysaki azıcık dikkatle incelemek tanıyı koymaya yeterliymiş. Yani sebepsiz değilmiş. sonuç alamadığımız 3 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar verdik. Bunun özel bi merkeze gittim rahim filminde birşeyler den şüphelendiğini kesin tanı için alt basın emar çektirmemi söyledi. Şüpheleri yersiz değilmiş, doğuştan yarım rahimliymişim. Hamile kalmaya engel bi durum değilmiş ama düşük ve erken doğum riski var dedi Dr. Tedavisi de yok. Ikinci tüp bebek denememde hamileyim düşük tehlikesi atlat tım gecen hafta. Biraz uzun oldu ama sana umut olsun istedim. Asla vazgeçme başka Dr lara da git. Allahım muradına tez zamanda verir inşallah.Slm arkadaşlar bu gün test yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
senden de Allah razi olsun bitanemmmmÇok iyisiniz sizler gibi yüreği güzel sevgi dolu arkadaşlarım var şükür. Tanımasak görmesek de kalplerimzi bir. Hepinizden Allah razi olsun. Öyle canım elden bişey gelmiyor. İmtihan devam ediyor..
İğneden dolayı sızlar canım. Sonra göbekte şişkinlikte olur. Hiç stres yapma rahat ol. Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar merhaba ben daha iğne aşamasındayım bugün 12. Günüm
14 ya da 15.gün yumurta toplanıcak a
Az kaldı yani ilk denemem olucak cok heyecanlıyım sorum su..iki gündür göğüslerim sızlıyo adet olacak gibi daha iğne aşamasındaym normal mi bu iğnelerden mi acaba olumsuz bişey mi ki bu durum