• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bence de canım, mutlaka iç folik
ya doktor hayır gerek yok diyince ben bi şey diyemedim sağlık ocağındki doktra sordum doktrn ne dedyse öyle yapalım dedi bi şey diyemedm ondan önce içmiştim folik inofolik ne buldysam kasımdan beri içiodum :D

ya doktor hayır gerek yok diyince ben bi şey diyemedim sağlık ocağındki doktra sordum doktrn ne dedyse öyle yapalım dedi bi şey diyemedm ondan önce içmiştim folik inofolik ne buldysam kasımdan beri içiodum :KK70:
sonuçta bi zararı yok, doktolar veriyo mutlaka

GÜNAYDIN CNM. ŞİMDİ ALDIM SONUCU 4280 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR :) BU AYIN 18 İNDEKİ kan değeri bugün daha da artmıştır 5000 i çok geçmiştir bence. yarın kalp ve kese için gidicem :)
wuhuuuuu maşALLAHHHH:nazar:ay çok güzel çıkmış bulantın ne drumda haala yok mu .bnm yok sadece göğslerim ağrıyo.ben de meraktan ölyrm kaç oldu diye

wuhuuuuu maşALLAHHHH:nazar:ay çok güzel çıkmış bulantın ne drumda haala yok mu .bnm yok sadece göğslerim ağrıyo.ben de meraktan ölyrm kaç oldu diye
sağol canımm ya :) bulantı yok şükür. kaçtan sonra çıkmaya başlar ki acaba :( hiç sevmediğim bişi bulantı. göğüslerim de sütyeni çıkartırken ağrıyor ve sabah kalktığımda akşam yatarken biraz ağrıyor o kadar.

sağol canımm ya :) bulantı yok şükür. kaçtan sonra çıkmaya başlar ki acaba :KK43: hiç sevmediğim bişi bulantı. göğüslerim de sütyeni çıkartırken ağrıyor ve sabah kalktığımda akşam yatarken biraz ağrıyor o kadar.
benm bulntım yok ya ona da telaş yapıom ,inş az olur insan onu da yaşamak istio

sağol canımm ya :) bulantı yok şükür. kaçtan sonra çıkmaya başlar ki acaba :KK43: hiç sevmediğim bişi bulantı. göğüslerim de sütyeni çıkartırken ağrıyor ve sabah kalktığımda akşam yatarken biraz ağrıyor o kadar.
Kızlar bende de hiç bulantı kusma yok , olmayabilşr, ki bnm ikiz hamilelik cok daha kötü oluyormuş.

Kızlar aranızda hiç kilo alan varmı? Yada şişlik hisseden.... Benim karnım 3 aylık gb şişti iki günde ne oldu anlamadım halbu ki daha kese bile görmedim... :KK43:

canım Günaydın
O şişlik oluyor malesef beni gören hamile olduğumu anlar o derece bağırsaklardan kaynaklanıyor. Eşim ne güzel işte gerine gerine yürü tadını çıkar diyor

hahahha ay çok hoş ya aminnnn inşşşş ağzın bal yesin.sağlıklı hayrlı bebeler nasip etsin hem bize hem her isteyene :)
aminnnnnn :) tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin Rabbim inşallah ve bize de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

Back