• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Slm arkadaşlar bu gün test.yaptırdım sonuç beklediğim gibi negatif. Hayirlisi boyleymis napalım kısmet değilmiş. Böylelikle 2 . Denememsde de sonuç değişmedi. Sebepsiz infertilite ne zormuş ...bunu araştırıp üzerine giden hiç bi doktor yok . Hiç bi sorununuz yok diyip gonderiyorlar. ama buna da şükür. Rabbim dert verip derman aratmasin,dermansiz dert vermesin.
Canim cok uzuldum vardir bundada bi hayir Rabbim tez zamanda kucagini doldursun ins

Kizlar aranizda kabiz olan varmi artik kabizliktan ne yiyecegimi sasi

Canim bugun merakla seni bekliyorum hadi hayirlisi iyi haberlerle gel ins
canım ben kronik kabızım. yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum. sabah uyanınca 4-5 kuru kayısı üstüne 1 veya iki bardak ılık su içiyorum. ve ağır şeyler yemiyorum. yani hamur işleri falan ekmeği de bıraktım. tam buğdaylı yiyorum onu da yarım dilim kadar. ve bir miktar yürüyüş de önemli.

Kizlar aranizda kabiz olan varmi artik kabizliktan ne yiyecegimi sasi

Canim bugun merakla seni bekliyorum hadi hayirlisi iyi haberlerle gel ins
canım ben de kabızım 1.5 lt su içyrm nafile,zeytnyağı içtim bi kaşık işe yaradı gibi.bi ara kayısı yedim.yine olmadı sanki yenidünya fayda etti bi ara şimdi yine öyle

CNM BUGÜN YİNE KAN VERDİM ARTIŞI GÖRMEK İSTEDİM. yarın alırım sonucu. eğr düşündüğüm gibi çıkarsa perşembe kese görmeye gidicem inşallah. sen naptın nasılsın
napim bi huzursuzum yine bugün ben anlamıyrm kendimi.cuma günü kan verdm demştm ya işte hemşireye dedim perşembe ya da cuma gel dedi.bilmyrm nolcak ben korkumu atamıyrum bi türlü.Allah korusun herkesi ve bebeğini.kese 1500lerde görünür demişti o gün değerim 1895 çıktı sanırım işi sağlama almak istedi.ne midem bulanıo ne de başka bi şey sadece biraz çok uyuyrm galiba bilmyrm yaaa o_O

napim bi huzursuzum yine bugün ben anlamıyrm kendimi.cuma günü kan verdm demştm ya işte hemşireye dedim perşembe ya da cuma gel dedi.bilmyrm nolcak ben korkumu atamıyrum bi türlü.Allah korusun herkesi ve bebeğini.kese 1500lerde görünür demişti o gün değerim 1895 çıktı sanırım işi sağlama almak istedi.ne midem bulanıo ne de başka bi şey sadece biraz çok uyuyrm galiba bilmyrm yaaa o_O
cnm bende de bulantı yok çok şükür inşallah da olmadan rahat bir hamilelik geçiririz. korkma ya tevekkel Allah ne gelirse ondan. sen keseyi görmemiş miydin ya. bir de aslında 5000 lerde gitmek mantıklı sanki kalp atışıyla birlikte öğrenmiş oluruz.

cnm bende de bulantı yok çok şükür inşallah da olmadan rahat bir hamilelik geçiririz. korkma ya tevekkel Allah ne gelirse ondan. sen keseyi görmemiş miydin ya. bir de aslında 5000 lerde gitmek mantıklı sanki kalp atışıyla birlikte öğrenmiş oluruz.
yok görmedim canım.bilmyrm ki belki de ikisini birarada görmek istediğinden böyle geç çağrdı.inş canım inş sağlıkla kucağımza alırız.ne bilim kan vermeyince onlardan haber alamıyo ve huzursuz oluyorum :)

yok görmedim canım.bilmyrm ki belki de ikisini birarada görmek istediğinden böyle geç çağrdı.inş canım inş sağlıkla kucağımza alırız.ne bilim kan vermeyince onlardan haber alamıyo ve huzursuz oluyorum :)
sorma yaaa bende huzursuz oldum hemen sağlık ocağına gittim :) ya hemşire de bir kan aldı iki kolumu deşti resmen:mad: ama napim yavvumdan haber almam gerek :KK46::nazar::anneadayı:

Canım hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme vardır bir vakti zamanı. Bende 3 yıllık evliyim evlendiğim zamandan bu yana bi sürü Dr a gittim özel e.devlete,araştırmaya. Bi sürü tedavi gördüm hep sebepsiz infertilite dendi. Rahim filminde bile göremedi ler rahatsızlığımı Oysaki azıcık dikkatle incelemek tanıyı koymaya yeterliymiş. Yani sebepsiz değilmiş. sonuç alamadığımız 3 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar verdik. Bunun özel bi merkeze gittim rahim filminde birşeyler den şüphelendiğini kesin tanı için alt basın emar çektirmemi söyledi. Şüpheleri yersiz değilmiş, doğuştan yarım rahimliymişim. Hamile kalmaya engel bi durum değilmiş ama düşük ve erken doğum riski var dedi Dr. Tedavisi de yok. Ikinci tüp bebek denememde hamileyim düşük tehlikesi atlat tım gecen hafta. Biraz uzun oldu ama sana umut olsun istedim. Asla vazgeçme başka Dr lara da git. Allahım muradına tez zamanda verir inşallah.
Amin canım. Rabbim korusun bebeğini inşallah. Ben 4.5 yıldır uğraşıyorum canım aynı şekilde bi çok tedavi gördüm hap iğne 3 aşılama derken 2. Tüp bebekte negatif.. zamanı var diye düşünüyorum ben de . Dünya bir imtihan hepimiz farklı imtianlardan geçiyoruz farkında olmadan. Bizlerin imtihanı da evlat hasreti. Rabbim imtuhanimuzi kolaylastirsin tez vakitte özlemler bitsin inşallah..

A
senden de Allah razi olsun bitanemmmm
gonul istio ki olsunnn gelsin bebisler....ama Rabbim in bildiği güzellikler var hakkimizda ...
dur bakalim bizleri neler bekliooo onumuzu goremioruz maalesefff...
bu tedavide herseyimi Rabbime havale ettim bende ol derse olacak inşallah
hemen yeni tedavi için arastimalara giriş canim sana tavsiyem
hayat cok kisa ,zaman kıymetli ,beklemek yokkkkk ...bebeisler gelesiye ugrasicaz inşallah
Allah guc kuvvet versin insallahhh
aynen canım hayat çok kısa yıllar şu gibi akıp gidiyor. Evliligimde 5 yilimizi dolduruyoruz temmuzda. Yaş 29 oldu hiç beklemek istemiyorum . Ramazandan sonra Allah in izni ile tekrar yola devam...

Canim cok uzuldum vardir bundada bi hayir Rabbim tez zamanda kucagini doldursun ins
Allah razi olsun canım amin Rabbim tüm isteyenlerin kitabını doldursin inşallah . Bu arada Kabız olmuşsun. Hep kutu kayısı incir ye derler ana ben onları tuketemedim .yenidunya ye canım bol bol. Çok rahat çıkarıyor tuvalete.

Benimki kronik kizlar sabah ilik su iciyrum ibrahim saracin sayfasina baktim kendiniz yaptiginiz yogurdun suyunu ic yaziyo onu iciyorum duphalac iciyom artik kayisi ve armut yemekten sikildim hep kepekli ekmek corba salata yiyorum bu gun hastaneden aradilar nasilsin diye ordakiler bile nefes alis verisime sasirdi sanki saatlerce kosmusum gibi zor aliyorum yapmadigim seyler kalmadi bide agrilarim var ikisi birlesince bazen durmuyacak burakip gitcek diyorum carsamba gorcez bakalim kesemiz olustumu

Arkadaslar tunaydinn.. hamile olan arkadaslar bhcg ile beraber progesteron hormon degerlerinz kacti hatirliyor msnz? Bnm 12.gun bhcg 245 ve progesteron 16 cikti. Progesteron dusuk gbi geldi bana., sizin kacti??

Back