• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü . Evde test yaptım altta fotoda görebilirsiniz. Umut var mı dersiniz? Stres üst seviyede. Kan testim pazartesi aslında ama bugün yaptırayım diyorum sizce erken mi ? Akıl verin bana ?

11. Gün çok silik ????

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 67
kan sulandirici igne kullaniyordum coraspin ve progestan fitil.. bu 3 unu kesti. progestan 50mg 2×1 verdi

Evet igne daha etkili. Ben basindan beri progestani iğne olarak kullaniyorum. 10 haftalik olana kadar da devam ediliyor. Acibadem doktorlari deneyimlerine gore hep boyle veriyormus. Doktorunla konus igneyi kesmeden devam et. Hergun igne olmaktan popom delik desik ve mosmor oldu ama en sagliklisi bu.

Merhaba kızlar bugün transferin 11. Günü . Evde test yaptım altta fotoda görebilirsiniz. Umut var mı dersiniz? Stres üst seviyede. Kan testim pazartesi aslında ama bugün yaptırayım diyorum sizce erken mi ? Akıl verin bana ?

Transferimin 7.gunu, 5.gun cift embriyosuyla hcg degerim 118 di. 11.Gun yani test gunumdeki sonuc da 730 du.
Bence cikar canim, idrarda cok gec cikiyor zaten.. insallah hayirli haberlerle gelirsin :KK19:

Back