- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
B'nde de hareket ederken falan ağrılar oluyor kanama yokAgri yok ama, hala ara ara kahverengi akintim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B'nde de hareket ederken falan ağrılar oluyor kanama yokAgri yok ama, hala ara ara kahverengi akintim var.
Agrida olabilirmis cnm normal yani.B'nde de hareket ederken falan ağrılar oluyor kanama yok
Cnm dün hemşire 15 gün sonra gel dedi. Herhalde kese içindircnm sen ne zmaan gidiceksin kese görmeye_?
hadi inşallah görürsünüz cnm :)selam kızlar .. bende bugün 4,30 da kese görmek için gideceğim .. heyecandan ölüyorum
inşallah normaldir cnm :)Agrida olabilirmis cnm normal yani.
inş. görürsün cnm transferin ne zaman olmuştu?selam kızlar .. bende bugün 4,30 da kese görmek için gideceğim .. heyecandan ölüyorum
Cnm dün hemşire 15 gün sonra gel dedi. Herhalde kese içindir
hm yani onun içindir cnm.=)
18 nisandı transfer günüm.. herlade bugün görürüz keseyi :)inş. görürsün cnm transferin ne zaman olmuştu?
Canimm hayirli olsunn hadi bakalim,bence gaayet iyisinn cok sukurArkadaşlar ben ikinci test sonucumu aldım 1.662 çıktı maşallah bebişlerim büyüyor Rabb'ime binlerce şükür... Allah'ın herkese nasip etsin... 13 gün sonra keseye çağırdılar
Çok şükür canım baya Tedirgindim ama içim rahatladı inşallah keseyide görürüz:)Canimm hayirli olsunn hadi bakalim,bence gaayet iyisinn cok sukur
Masallah , hayirlisi olsun canim, ilk degerin 414 sanirim.testlerin aralarinda 2 gunmu vardi? İki gun varsa kesin cogul gebelik gibi duruyor:))Arkadaşlar ben ikinci test sonucumu aldım 1.662 çıktı maşallah bebişlerim büyüyor Rabb'ime binlerce şükür... Allah'ın herkese nasip etsin... 13 gün sonra keseye çağırdılar
aynı gün transfer olmuşuz bulantın aşermen falan var mı cnm_?18 nisandı transfer günüm.. herlade bugün görürüz keseyi :)
Sağol canım Rabbim herkese nasip etsin... Evet testlerimin Arasında 2 gün varMasallah , hayirlisi olsun canim, ilk degerin 414 sanirim.testlerin aralarinda 2 gunmu vardi? İki gun varsa kesin cogul gebelik gibi duruyor:))
Saol canim kasilmalar normal dedi az kanama görünüyor lekeyle atarsınız iki hafta daha dikkat et dedi çok şükür bebislerde çok iyi gorunuyordularCanim cok gecmis olsun, insallah dusuk tehliken gecmistir.bende kasilma yok ama ayni haftalarda degiliz onun icin yanlis olur ne desem, habersiz birakma.
Canim daha çok küçük ben 18.000 binlerde gördüm hiç korkma daha çok erKan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
Insallah canim yha oyledir doktor ikiz olabilir oylede gozukmez dedi ama insann ici rahat olmuyor isteCanim daha çok küçük ben 18.000 binlerde gördüm hiç korkma daha çok er
Insallah canim oyledir doktor da oyle dedi ikiz olabilir o yuzden de gozukmez dedi insallah oyledirCanim hcg sonucun iyi cikmis, telas edecek bir durum yok, bebisini yakin zamanda gorursun. Ben dokyora gittigimde hcg 5000 civariydi kese gorunfu, ama bir kese daha vardi o gorunmemisti, sonradan gittigimde gorduk:) telaslanma cnm
Doktor pazartesi gel dedi olabilir kimi biraz gec gorunur ikizde olabilir dedi bilmiyorum bende sasirdimkan sonucun gayet iyi. dr ne diyor cnm inşallah biran önce görünür
Benm kanamm yok senin degerlerin nasil katlandi iki iki mi benim hep ikiye katlandi dis gebe nasil anlasiliyor ki bu arada sanada cok gecmis olsuncnm bnde senn gibi kan değerm yüksek çıkıyordu ama kanamam da vardı dış gebelik geçirdim ama sende kanama falan yok sanırım