- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim, cok sevindim iyi olduklarina, darisi bizimde basimiza , bende ctesi gidecegim kontrole:)Saol
Saol canim kasilmalar normal dedi az kanama görünüyor lekeyle atarsınız iki hafta daha dikkat et dedi çok şükür bebislerde çok iyi gorunuyordular
ilk değerim 7 ikincisi 48 üçüncü 180 di sonra 12.000lere kadar çıkmıştı ama kanamam vardıBenm kanamm yok senin degerlerin nasil katlandi iki iki mi benim hep ikiye katlandi dis gebe nasil anlasiliyor ki bu arada sanada cok gecmis olsun
Canim benim kan degerim dün 4101 cikti ve keseler anca gözüktü. Merak etme artis olmus degerlerinde birkac gün sonra gözükür bence.Kan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
RUHUM HAMİLE DİYE BİLİYORUM
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art.......................13 nisan.........kimyasal gebelik
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan................
bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.......................
tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.......................
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan.................
shopping......................35.............4............yurtdisi.........................24 nisan.................
hayalim77....................?...............?................?......................................?......................
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan...............
ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?........................
damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan...................
wertaszx.....................37................1....................?................................?......................
shopping.....................?.................?.................?....................................?.......................
asya5560....................?..................?................?.....................................?......................
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan................
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?......................
ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.........................
yagmurtugba..............?...............?.....................?.................................?........................
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede
mirjam.......................32...............?.............yurtdisi...........................02 mayis..............beklemede
yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis...............18 mayis
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup...............9 mayis...............tedavide
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
CANIM İNŞALLAH BU SON NEGATİFİN OLUR VE TEZ ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞURSUNarkadaşlar bütün hamile arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum maalesef negatifi görmüş durumdayım inşallah banada rabbim nasip eder bir gün ve tüm isteyenlere
55 yumurtadan 45 i olgun cikti. 27 tanesi dollendi toplamda. Bunlarin 13 tanesini genetige falan giderse diye tedbir amacli olarak 3.gun dondurdular. Geriye kalan 14 embriyonun 12si 5.Gune geldi.(Bunlardan 8 tanesi 1.kalite. 2tanesi de transferde kullanildi) son 2 si de 6.gune gelerek donduruldu.
Yani toplamda, benim yuzumu guldurecek olan 8tane daha blastokist embriyo var.
Toplamda saglam olan 27 embriyonun 13 u 3.gun, 14 u 5._6.gune geldi. Bunlardan 8 tanesi blastokist embriyo.
amin canım inşallah umudumuzu kaybetme noktasına da gelsek o mutlu haberi almak için ömrüm imkanım yettikçe uğraşacağım dünya iyisi bi eşim var Rabbime hamdolsun ben ümitsizliğe kapılmışken hemen 2. denememiz için beni kendime getirdi umarım bu sefer olurCANIM İNŞALLAH BU SON NEGATİFİN OLUR VE TEZ ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞURSUN
Canim rengi goremedim ama renk degil renksiz cizgi bilwe ciksa yeter,Eki Görüntüle 1525470
Kizlar bisey sorucam benim bugun transferimin 10. Gunu bugun yine test yaptim ilk basta negatifti testi cope atmayi unutmustum birkac saat sonra banyoyu temizlerken orda unuttugumu farkettim sonra baktim bembeyaz olan kisim boyle... olmus sizce bu ne demek bende hala umut varmi dersiniz
Benm degerim de kucuk basladi 11.ci gun 5.53 13. Gun 22.9 18.gun 155 27. Gün 2631 yani duzenli artti bilmiyorum oylede olabilir ama doktor hic oyle bisey demedi korkmaya basladim simdiilk değerim 7 ikincisi 48 üçüncü 180 di sonra 12.000lere kadar çıkmıştı ama kanamam vardı
Amin canim senin de güzel haberleri aliriz inşallah önce kan tahlili sonra ikiye katlanirmiyok kese yok kalp atışı yok kontrolde ne çıkacak içRabbim bu yolda yürüyen herkese bizlere yardim etsinMasallah canim, cok sevindim iyi olduklarina, darisi bizimde basimiza , bende ctesi gidecegim kontrole:)
Insallah cnm insallahCanim benim kan degerim dün 4101 cikti ve keseler anca gözüktü. Merak etme artis olmus degerlerinde birkac gün sonra gözükür bence.
inş bu son negatifindr tez zamanda bebeğine kavuşursun canmamin canım inşallah umudumuzu kaybetme noktasına da gelsek o mutlu haberi almak için ömrüm imkanım yettikçe uğraşacağım dünya iyisi bi eşim var Rabbime hamdolsun ben ümitsizliğe kapılmışken hemen 2. denememiz için beni kendime getirdi umarım bu sefer olur
amin canım cümlesi inşallahinş bu son negatifindr tez zamanda bebeğine kavuşursun canm
yeni öğrenip ekledim canimRUHUM HAMİLE DİYE BİLİYORUM