• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

hayirlisi olsun canim. kendini avutmaya calis. inan her şerde bi hayr var. nasip degilmis hep hep hayirli zamanda hayirlisini istemiyormuyduk demekki hayirli zaman degilmis rabbime sigin rabbim bu derdi verdiyse dermaninida verecektir zamanini bekle tevvekkul et.
allah razı olsun sağolasın

="sadecim, post: 40921238, member: 484481"]iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok :KK43:
Canimm çok üzüldüm Rabbim sabrin i versinn. Hayirlisi boykeymis elden bişey gelmiyor.i İnşallah bi dahaki tedavide güzel sonuçlar alırsın :KK43:[/QUOTE]
amin sağolasın

Canim tup bebek dr una gitme tabiki kendini rahat hissedeceksen. Ben de baska dr a gidiyrm. Gittigin dr a soyle ama tup bebek oldugunu. Ama hangi merkeze gidersen git tup bebek merkezinin verdigi ilaclari 3ay boyunca kullandirtiyorlar. Ben de 2aylik oldum, hala tup bebek merkezimin dedigi igneleri vurduruyorum. Ben de kurtuldum burdan psikolojisiyle,birdaha adımimi bile atmam merkezin kapisina , orda beklemek bile beni strese sokuyordu :KK66:
kusura bakmayin bisey sorcam neden 3 ay boyunca igne ve ilac kullaniyonuz:KK57: benimde oglum tup bebekti suan 15 aylik progestan diye fitil kullaniyodum onuda hamile oldugumu ogrendigim hafta azaltarak biraktirmisti doktorum

image.jpg
Kizlar bisey sorucam benim bugun transferimin 10. Gunu bugun yine test yaptim ilk basta negatifti testi cope atmayi unutmustum birkac saat sonra banyoyu temizlerken orda unuttugumu farkettim sonra baktim bembeyaz olan kisim boyle...:KK57: olmus sizce bu ne demek bende hala umut varmi dersiniz:KK61:

Kizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.

Kizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.
Cnm darısı bize ya aşermen falan var mo bulantıların

Gozunaydin canim, sende ikiz anesi olacaksin:KK9:insallah hersey istedigin gibi olur, hayirlisi olsun.

55 yumurtadan kaç tanesi döllendi peki senin, kaç dondurma yaptılarki

55 yumurtadan 45 i olgun cikti. 27 tanesi dollendi toplamda. Bunlarin 13 tanesini genetige falan giderse diye tedbir amacli olarak 3.gun dondurdular. Geriye kalan 14 embriyonun 12si 5.Gune geldi.(Bunlardan 8 tanesi 1.kalite. 2tanesi de transferde kullanildi) son 2 si de 6.gune gelerek donduruldu.
Yani toplamda, benim yuzumu guldurecek olan 8tane daha blastokist embriyo var.

Toplamda saglam olan 27 embriyonun 13 u 3.gun, 14 u 5._6.gune geldi. Bunlardan 8 tanesi blastokist embriyo.

Aynen canım yaaa bende doktor arayışına girdim şimdi harıl harıl doktor arıyorum kendime ... Hayırlısı artık.... Peki şimdi gittiğin doktor baya ilgilimi her aradığımda ulaşbiliyormusun

Ben perinatoloji bolumune gidyrm(riskli gebelikler,cogul gebelikler bolumunde ihtisas yapmis anlaminda)
Dr um cok yogun, prof. Istedigim an ulasamiyorum tabiki aksam 8den sonra maillerime cevap verebiliyor ancak. Cep ten aramiyrm hic,acil bisey olmadigi icin.
Bilgisine guveniyorum, cok sakin bi dr. Tup bebek yaptirmadan once de ona gitmistim, sen de sorun yok hamile kalman gerekir 6 ay icinde dedi. Bizi oyalamadi, 3 ay sonra tup bebek denemelisin yoksa imkansiz dedi esinden dolayi.. dondurulmus tup bebek denemesiyle ugraslarimin 7.ayinda hamileyim cok sukur.

Ben perinatoloji bolumune gidyrm(riskli gebelikler,cogul gebelikler bolumunde ihtisas yapmis anlaminda)
Dr um cok yogun, prof. Istedigim an ulasamiyorum tabiki aksam 8den sonra maillerime cevap verebiliyor ancak. Cep ten aramiyrm hic,acil bisey olmadigi icin.
Bilgisine guveniyorum, cok sakin bi dr. Tup bebek yaptirmadan once de ona gitmistim, sen de sorun yok hamile kalman gerekir 6 ay icinde dedi. Bizi oyalamadi, 3 ay sonra tup bebek denemelisin yoksa imkansiz dedi esinden dolayi.. dondurulmus tup bebek denemesiyle ugraslarimin 7.ayinda hamileyim cok sukur.
Çok iyi canım ya çok sevindim bende o şekilde bir doktor bulabilirsem iyi olacak :) Rabbim sonunuda güzel eder inşallah

kusura bakmayin bisey sorcam neden 3 ay boyunca igne ve ilac kullaniyonuz:KK57: benimde oglum tup bebekti suan 15 aylik progestan diye fitil kullaniyodum onuda hamile oldugumu ogrendigim hafta azaltarak biraktirmisti doktorum

Bilmiyorum ama maslak acibadem in genel proseduru sanirim..
Bu arada hibor kullaniyorum hergun (kan pihtilasmasini onleyici), 3gun de 1 de proluton depot igne kullaniyorum (düşük olmasini onlemek icin). Onun disinda estrofem,crinone jel,folic kullaniyorum. Corasprini de doguma 1hafta kala birakacakmisim..
Belki bendeki durumdan dolayi belki de tedbir amacli veriyorlar bilmiyorum ama cok sukur hersey gayet iyi gidiyor. Gittigim baska dr , depot iyi gelir _iyi olmus vermeleri demisti.
Ablamin da normal yolla ilk cocugu kan pihtilasmasi yuzunden 1.5 aylikken dusmustu.

Back