amiiinnn çok sağolCanim hayirlisi boyleymis , saglikli bir embriyo olsaydi devam ederdi, Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve bebis nasip etsin,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiinnn çok sağolCanim hayirlisi boyleymis , saglikli bir embriyo olsaydi devam ederdi, Allahim sana en kisa zamanda saglikli bir hamilelik ve bebis nasip etsin,
allah razı olsun sağolasınhayirlisi olsun canim. kendini avutmaya calis. inan her şerde bi hayr var. nasip degilmis hep hep hayirli zamanda hayirlisini istemiyormuyduk demekki hayirli zaman degilmis rabbime sigin rabbim bu derdi verdiyse dermaninida verecektir zamanini bekle tevvekkul et.
Canimm çok üzüldüm Rabbim sabrin i versinn. Hayirlisi boykeymis elden bişey gelmiyor.i İnşallah bi dahaki tedavide güzel sonuçlar alırsın [/QUOTE]="sadecim, post: 40921238, member: 484481"]iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok
bilmiyorum ki dr mlada görüştüm temmuzda tekrar kontrole gel dedi ama araştırma yapacaklarını sanmıyorum kimsayal gebelik olmuşneden böyle oldu cnm bunu araştırın embriyoda mı problem var acaba
kusura bakmayin bisey sorcam neden 3 ay boyunca igne ve ilac kullaniyonuz benimde oglum tup bebekti suan 15 aylik progestan diye fitil kullaniyodum onuda hamile oldugumu ogrendigim hafta azaltarak biraktirmisti doktorumCanim tup bebek dr una gitme tabiki kendini rahat hissedeceksen. Ben de baska dr a gidiyrm. Gittigin dr a soyle ama tup bebek oldugunu. Ama hangi merkeze gidersen git tup bebek merkezinin verdigi ilaclari 3ay boyunca kullandirtiyorlar. Ben de 2aylik oldum, hala tup bebek merkezimin dedigi igneleri vurduruyorum. Ben de kurtuldum burdan psikolojisiyle,birdaha adımimi bile atmam merkezin kapisina , orda beklemek bile beni strese sokuyordu
Cnm darısı bize ya aşermen falan var mo bulantılarınKizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.
Amin canim. Yok henüz aserme baslamadi. Insallah fazla olmaz :)Cnm darısı bize ya aşermen falan var mo bulantıların
Gozunaydin canim, sende ikiz anesi olacaksininsallah hersey istedigin gibi olur, hayirlisi olsun.Kizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.
Saol canim insallah cok tuhaf ve cok güzel bir duygu. Ama insan daha cok korkuyor.Gozunaydin canim, sende ikiz anesi olacaksininsallah hersey istedigin gibi olur, hayirlisi olsun.
Benimde ikiz ve aynen ne yalan soyliyim bende de korku var, nasil bakarim , nasil buyurler, Allahtan hep hayirlisi istedim, oyle dua ettim cnm, hakkimizda hayirlisi.Saol canim insallah cok tuhaf ve cok güzel bir duygu. Ama insan daha cok korkuyor.
3. gün embriyosu 13. gün deger 454Hayirli olsun kan degerleriniz neydi acaba
Canım umarım bir daha böyle şeyler yaşsmazdın ve bebeğini bian önce kucağına alırsınbilmiyorum ki dr mlada görüştüm temmuzda tekrar kontrole gel dedi ama araştırma yapacaklarını sanmıyorum kimsayal gebelik olmuş
55 yumurtadan kaç tanesi döllendi peki senin, kaç dondurma yaptılarki
Aynen canım yaaa bende doktor arayışına girdim şimdi harıl harıl doktor arıyorum kendime ... Hayırlısı artık.... Peki şimdi gittiğin doktor baya ilgilimi her aradığımda ulaşbiliyormusun
Çok iyi canım ya çok sevindim bende o şekilde bir doktor bulabilirsem iyi olacak :) Rabbim sonunuda güzel eder inşallahBen perinatoloji bolumune gidyrm(riskli gebelikler,cogul gebelikler bolumunde ihtisas yapmis anlaminda)
Dr um cok yogun, prof. Istedigim an ulasamiyorum tabiki aksam 8den sonra maillerime cevap verebiliyor ancak. Cep ten aramiyrm hic,acil bisey olmadigi icin.
Bilgisine guveniyorum, cok sakin bi dr. Tup bebek yaptirmadan once de ona gitmistim, sen de sorun yok hamile kalman gerekir 6 ay icinde dedi. Bizi oyalamadi, 3 ay sonra tup bebek denemelisin yoksa imkansiz dedi esinden dolayi.. dondurulmus tup bebek denemesiyle ugraslarimin 7.ayinda hamileyim cok sukur.
kusura bakmayin bisey sorcam neden 3 ay boyunca igne ve ilac kullaniyonuz benimde oglum tup bebekti suan 15 aylik progestan diye fitil kullaniyodum onuda hamile oldugumu ogrendigim hafta azaltarak biraktirmisti doktorum