- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
HADİ BAKALIM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİOSSSGünaydınnnn Kızlar bugün ikinci testimi vereceğim..,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HADİ BAKALIM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİOSSSGünaydınnnn Kızlar bugün ikinci testimi vereceğim..,,
Canım ben senin Acıbadem maslakta tedavi gördüğünü bilmiyordum... Sen doktor değiştirdin ya hala Acıbadem gurubu içindemisin... Ben maslakta kalmayı düşünüyorum ama tüp bebek dışına çıkmak istiyorum senin tavsiye edeceğim bir doktor var mı ?Bilmiyorum ama maslak acibadem in genel proseduru sanirim..
Bu arada hibor kullaniyorum hergun (kan pihtilasmasini onleyici), 3gun de 1 de proluton depot igne kullaniyorum (düşük olmasini onlemek icin). Onun disinda estrofem,crinone jel,folic kullaniyorum. Corasprini de doguma 1hafta kala birakacakmisim..
Belki bendeki durumdan dolayi belki de tedbir amacli veriyorlar bilmiyorum ama cok sukur hersey gayet iyi gidiyor. Gittigim baska dr , depot iyi gelir _iyi olmus vermeleri demisti.
Ablamin da normal yolla ilk cocugu kan pihtilasmasi yuzunden 1.5 aylikken dusmustu.
çok sevindim canım, tebriklerKizlar öncelikle pozitif sonuc alanlari cok tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin. Negatif alan arkadaslarin da en kisa zamanda bebelerine kavusmalarini diliyorum. Bugün benim de kontrolüm vardi. Veeee iki kese göründü. Haftaya tekrar cagirdilar. Allahim insallah ikisi de gelisir. Dua edin nolur kizlar.
Canim cok gecmis olsun, insallah dusuk tehliken gecmistir.bende kasilma yok ama ayni haftalarda degiliz onun icin yanlis olur ne desem, habersiz birakma.Günaydın kizlar bu hayırlı aylar hürmetine Rabbim herkes hayırlı evlatlar nasip etsin ben şimdi ikizlere hamileyim kalp atışını duyduktan sonra kanamam oldu düşük tehlikesi var dedi kan toplanmış dedi bugün kontrole gidicem inşallah geçmiştir tehlike ikiz anne adayları benim göbekte kasilmalar oluyo sizde de oluyo mu çok korkuyorum
Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin :)HADİ BAKALIM İYİ Bİ SONUÇ BEKLİOSSS
cnm bhcg değerin kaçtaKızlar kese gözükmedi off doktor erken gözükmeye bilirdedi ama çok kotu oldm ya
Kanaldilar simdi bilmiyorm kacta gecen hafta pazartesi 155 idi doktor haftaya çarşamba gel bkalm dedi simdi de gozkmeyince kan istedicnm bhcg değerin kaçta
Canim karindan mi bakti,vajinalmi bakti, karindan baktiysa gorulmez.Kanaldilar simdi bilmiyorm kacta gecen hafta pazartesi 155 idi doktor haftaya çarşamba gel bkalm dedi simdi de gozkmeyince kan istedi
Vajinal baktı cnm yha knanmm da yok başka ne olabilir kiCanim karindan mi bakti,vajinalmi bakti, karindan baktiysa gorulmez.
Hcg degerlerin yavas baslayip sonradan artmis , anca gorulur merak etme, kan sonucu haber ver cnmVajinal baktı cnm yha knanmm da yok başka ne olabilir ki
Kan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda kiHcg degerlerin yavas baslayip sonradan artmis , anca gorulur merak etme, kan sonucu haber ver cnm
benim 15nisanda transferim olmustu 27nisan pozitif sonuc aldik. 8mayista kese gorduk. kan sonucum en son 2501 di. bazi kisilerde daha gec gozukebiliyormus endiselenme bebislerimiz sabrimizi sonuna kadar tuketiyo :)))Kan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
kan sonucun gayet iyi. dr ne diyor cnm inşallah biran önce görünürKan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
Canim hcg sonucun iyi cikmis, telas edecek bir durum yok, bebisini yakin zamanda gorursun. Ben dokyora gittigimde hcg 5000 civariydi kese gorunfu, ama bir kese daha vardi o gorunmemisti, sonradan gittigimde gorduk:) telaslanma cnmKan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
cnm bnde senn gibi kan değerm yüksek çıkıyordu ama kanamam da vardı dış gebelik geçirdim ama sende kanama falan yok sanırımKan sonucun 2635 cnm ama kese niye yok anlamda ki
cnm sen ne zmaan gidiceksin kese görmeye_?kan sonucun gayet iyi. dr ne diyor cnm inşallah biran önce görünür
cnm bnm karnımın alt kısmında hareket ederken falan ağrılar oluyor sende de oluyor mu?Canim hcg sonucun iyi cikmis, telas edecek bir durum yok, bebisini yakin zamanda gorursun. Ben dokyora gittigimde hcg 5000 civariydi kese gorunfu, ama bir kese daha vardi o gorunmemisti, sonradan gittigimde gorduk:) telaslanma cnm
Agri yok ama, hala ara ara kahverengi akintim var.cnm bnm karnımın alt kısmında hareket ederken falan ağrılar oluyor sende de oluyor mu?