• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

="sadecim, post: 40921238, member: 484481"]iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok :KK43:[/QUOTE]
Canimm çok üzüldüm Rabbim sabrin i versinn. Hayirlisi boykeymis elden bişey gelmiyor.i İnşallah bi dahaki tedavide güzel sonuçlar alırsın :(

M
Günaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dediler :KK46::KK46:senin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? :nazar::anneadayı: Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın:KK9:
maşallah canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin. İnşallah değerin katlanır.

kızlar benim transferden sonra 13.günüm.5.gün embrysydu.bugün değerim 303 çıktı .nasl szce.çok sükür dyrm ikye katlıyo.74 ile başldım araştrnca herkesin değerleri yüksek.acaba geç mi tutundu?
Gözün aydın canım maşallah cok güzel artmış değerin inşallah sorunsuz bi gebelik süreci geçirirsin.

Günaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dediler :KK46::KK46:senin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? :nazar::anneadayı: Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın:KK9:
gozunaydin canim hayirlisiyla kucagina al insallah. darisi isteyenlerin basina

iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok :KK43:
hayirlisi olsun canim. kendini avutmaya calis. inan her şerde bi hayr var. nasip degilmis hep hep hayirli zamanda hayirlisini istemiyormuyduk demekki hayirli zaman degilmis rabbime sigin rabbim bu derdi verdiyse dermaninida verecektir zamanini bekle tevvekkul et.

T
:anneadayı::KK46::nazar:Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................:KK43:

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................:KK43:

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................:anneadayı::KK46::nazar:

oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................:anneadayı::KK46::nazar:

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................:anneadayı::KK46::nazar:

ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................:anneadayı::KK46::nazar:

supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................:KK43:
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................:anneadayı::KK46::nazar:

zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................:anneadayı::KK46::nazar:

janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan................:anneadayı::KK46::nazar:

bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.......................:anneadayı::KK46::nazar:

tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.......................:anneadayı::KK46::nazar:

yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

shopping......................35.............4............yurtdisi.........................24 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

hayalim77....................?...............?................?......................................?......................:anneadayı::KK46::nazar:

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan...............:anneadayı::KK46::nazar:

ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?........................:anneadayı::KK46::nazar:

damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan...................:KK43:

wertaszx.....................37................1....................?................................?......................:anneadayı::KK46::nazar:

shopping.....................?.................?.................?....................................?.......................:anneadayı::KK46::nazar:

asya5560....................?..................?................?.....................................?......................:anneadayı::KK46::nazar:

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan................:KK43:

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?......................:anneadayı::KK46::nazar:

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede

zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede

BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede

ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.......................beklemede

mirjam.......................32...............?.............yurtdisi...........................02 mayis..............beklemede

yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide

ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup...............9 mayis...............tedavide

TetSt günüm 18 Mayıs tatlim

Innnsaaalllahhh,hayırlı olsun canim arts beni sevndryo.sevndryo.carsamba yaptrsam mi ne dion?
Walla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnm ;)

teşekkr ederm canım cvremdkler kızıo ama ben ister istemez tedrgn oluyrm kötüyü de çğrmak istemyrm ama insann aklına her sey gelio çnkü burda topiği okuduğmda çoğnlkla 300 gibi değerler başlamş bnm 74 145 303 die devam ediyo inş Allh tamamna erdiirr.hemşireye sordum nasıl diye şimdilk bi şey diyemeyiz dedi.
ayy asya senle inofolicte konusmustuk hamile misin yaa tebrik ederim :) bana da dua et

Walla cnm b3n birazdan hemşire yi aricam ne zaman tekrarla derse o zaman yeniden yaptıracam bana kalırsa artık yeter öbür hafta pzt yapsak daha mantıklı dur bakalım hemşirenin cevabını yazarım cnm :KK66:
tamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur mu

tamam canım ben de o zaman cuma yapim hemşirenn dediği vakit :) ama hbrleşlm olur mu
cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım gene :D ayrıca gidişat iyi dedi :)

cnm seninle değerlerimiz aynı hemen hemen. aynı gidioz. hemşire hnm cevap verdi 15 gün sonra dedi :) ama tabiki bana çok geldi haftaya bir gün gider baktırırım gene :KK70: ayrıca gidişat iyi dedi :)
Canım ya sana doktor kese için şu gün gel falan dedimi.... Bide değerlerin maşallah güzel gidiyor katlama oranıda iyi neden tekrar bakıyorlar... Acaba o şekilde baktırmakmı Lazım... Bana Çarşamba gel eğer değerin ikiye katlarsa daha gelme dediler

Back