Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin , bende ikiz bebek bekliyorum, ama oyle oyle aman aman bulantim yok, gun ici cok nadir 1-2 dk oluyor.ki ikizlerde cok bulanti kusma olurmus,gunaydin arkadaslar
bulanti ve kusma durumlariniz nasil benim henuz ne bulanti ne kusma ne aserme hic biseyim yok sizde durumlar ne? genelde bulanti ve kusma ne zaman baslar?
cnm mide bulantısı aşerme falan var mı sende?Artis cok iyi,korkma canim, kanama olabilir, benimde oldu.
cnm sen bebeğinin kesesini falan gördün mü,?gunaydin arkadaslar
bulanti ve kusma durumlariniz nasil benim henuz ne bulanti ne kusma ne aserme hic biseyim yok sizde durumlar ne? genelde bulanti ve kusma ne zaman baslar?
Bulanti cok nadir oluyor, asermede eksi ve aci cok istiyor cnm, tatli hic yiyemiyorum, senin nasil?cnm mide bulantısı aşerme falan var mı sende?
evet canim cuma gunu gorduk.cnm sen bebeğinin kesesini falan gördün mü,?
Bulanti cok nadir oluyor, asermede eksi ve aci cok istiyor cnm, tatli hic yiye)
aynıyız cnm:) bendede çok nadir acı ekşi tatlı yemiyorm bende :) ama keseleri görsem daha çok rahatlıcamBulanti cok nadir oluyor, asermede eksi ve aci cok istiyor cnm, tatli hic yiyemiyorum, senin nasil?
yaaa kaç günlük cnm transfer ne zaman olmuştu?evet canim cuma gunu gorduk.
korkma cnm inşallah bebeğindirKizlar ctesi transfer yaptim bugun karnimda şişlik ve adet sancisi gibi agri var gecen denememde 5.gun kanamm olmustu cok korkuyorum
5.gun embriyosu 15nisanda olmustu transferim 27nisanda pozitif sonuc aldik 8mayis ilk randevumuzdu keseyi gordukyaaa kaç günlük cnm transfer ne zaman olmuştu?
canım kaçtı değerin senin?5.gun embriyosu 15nisanda olmustu transferim 27nisanda pozitif sonuc aldik 8mayis ilk randevumuzdu keseyi gorduk
Canim bazilarinda erken baslar bende henüz bisey yok. Ilk gebeligimde de 7./8. haftalarda baslamisti ama cok rahat gecirmistim. Insallah bunda da öyle olur.gunaydin arkadaslar
bende de daha hiç birşey yok.. ilk hamileliğimde sadece 1 gün bulanmıştı midem, umarım bu da böyle rahat geçerCanim bazilarinda erken baslar bende henüz bisey yok. Ilk gebeligimde de 7./8. haftalarda baslamisti ama cok rahat gecirmistim. Insallah bunda da öyle olur.
Koydum gece canım daha kapsül yuvarlak şekliyle duruyordu sadece yumusamis di . Koydum ben de :)Canım dualar ım seminle inşallah bebişindir amin
Bence koyma cnm o emiş tir gerektiği kadarını. Baxen venim de öyle oluyor
cnm aynen benim yaşadıklarumı yaşıyorsun inşallah bebiştir :)
Insallah canim. Kese görmeye gittin mi acaba?bende de daha hiç birşey yok.. ilk hamileliğimde sadece 1 gün bulanmıştı midem, umarım bu da böyle rahat geçer
bugün 14.gün, değerim 696 çıktı çok şükür... perşembeye randevu verdilerInsallah canim. Kese görmeye gittin mi acaba?
Darısı bana inş Cnm ya bende 18.de transfer oldum şimdi ayın 18.de kese görmeye gitcez5.gun embriyosu 15nisanda olmustu transferim 27nisanda pozitif sonuc aldik 8mayis ilk randevumuzdu keseyi gorduk