• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

B batmanbeginn insallah canim adet sancisi gibi test günu pozitif sonucu alsam ahhhh keşke alsam nasil bi mutluluk bende yaşasam
Amin canım benim inşallah :)
Kızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
Korkma cnm bebeğin yerinde dursun inşallah Allahım sana bsğışlasın
Kızlar şimdi çıktım doktordan 6 günde 11 Mme ulaşmışlar benim yumoslar. Igne lere baslamadan önceki son muaynede 150yle başlama kararı vermişti doktorum iyiki de öyle yaptık yoksa çok şişmiş olacaktın vaktinden önce almamız gerekecekti dedi. Çarşamba ikinci kontrole çağırdı. Inşallah ohss olmadan opu ya varacak yolum :)
Hala inanamıyorum gelecek hafta içimde bebeğimin olabileceğine:KK49:
Inşallah hayırlısıyla transferin fe olur bebişin de tutunur annesi ;)
Arkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik
Canım dr ne diyor görüştün mü. 2 günde arttıyor ya belki o yüzden aynı kalmıştır. Inşallah öyledir cnm ya

Arkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik
canim transferin kacinci gunundesin? hemen uzulme ne olur cok streslisin hem degerinde dusme olmamiski iki gun sonra yine tekrarla testi

cok uzuldum gercekten insallah bisey olmaz canim sen stres yapmamaya calis ne olur sakin kalmalisin Rabbim yardimciniz olsun insallah dualarim sizinle[/QUOcok teşekkür eder im canim iyiki bu topik var cok rahatlatti burada yazismak ALLAH razi olsun. Aallahim hepimizi bebislerimiz e kavustursun.

slm ben senin msjını yeni gördüm daha ksr bakma geç cvp veriyorum, 27 nisanda yumurtam toplandı ama hafif ohss olduğum için transfer hazirana ertelendi 10 tane 5.gün embriyom donduruldu
Benim de aynisiydi, iyi de olmustu aslinda. Bak ben dondurulmus tedaviyle 2aylik ikizlere hamileyim, darisi basina caniimm ;)

Kızlar dün test sonucu alan arkadaşlarımız olması lazım neredesiniz kızlar ayvakabuguu ayvakabuguu bir kişi daha vardı hatırlayamadım. Kızlar kötü bir şey yok inşallah :KK43:

Günaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dediler :KK46::KK46:senin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? :nazar::anneadayı: Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın:KK9:

Günaydınnn canım benim... Dün pek zamanım olamadığı için yazamadım çok şükür test sonucumu aldım 414 çıktı iki gün sonra tekrar gel dediler :KK46::KK46:senin nasıl gidiyor ağrın falan varmı ? :nazar::anneadayı: Teyzesi bize dua et diğer testimizde 2 ye katlasın:KK9:
AYYY MAŞALLAH MAŞALLAH inşallah hepimizin değerleri katlana katlana gitsin canım benim :)

Önemli olan degerin düzenli artmasi canim. Gözün aydin
teşekkr ederm canım cvremdkler kızıo ama ben ister istemez tedrgn oluyrm kötüyü de çğrmak istemyrm ama insann aklına her sey gelio çnkü burda topiği okuduğmda çoğnlkla 300 gibi değerler başlamş bnm 74 145 303 die devam ediyo inş Allh tamamna erdiirr.hemşireye sordum nasıl diye şimdilk bi şey diyemeyiz dedi.

teşekkr ederm canım cvremdkler kızıo ama ben ister istemez tedrgn oluyrm kötüyü de çğrmak istemyrm ama insann aklına her sey gelio çnkü burda topiği okuduğmda çoğnlkla 300 gibi değerler başlamş bnm 74 145 303 die devam ediyo inş Allh tamamna erdiirr.hemşireye sordum nasıl diye şimdilk bi şey diyemeyiz dedi.
canım benim de 84 158 ve bugün alacam dünkü sonucu öyle gidior. ve doktorum gayet güzel dedi. evhamlanma bebişin seninle keyfini çıkar :)

canım benim de 84 158 ve bugün alacam dünkü sonucu öyle gidior. ve doktorum gayet güzel dedi. evhamlanma bebişin seninle keyfini çıkar :)
ayy çok teşkkr ederm.inşallh bi de bnm kanamam oldu ya test gününden bi gün önce napim korkuyom.hemşire bana bi daha cuma yap dedi ama ben blki çrşmba tekrar yaparım.bana sonucunu yaz olur mu

Masallah :nazar:, hayirlisi olsun canim, Allah kucagina almayi nasip etsin, canim testin 2 ye katlanir merak etme, degerin cok iyi.

ayy çok teşkkr ederm.inşallh bi de bnm kanamam oldu ya test gününden bi gün önce napim korkuyom.hemşire bana bi daha cuma yap dedi ama ben blki çrşmba tekrar yaparım.bana sonucunu yaz olur mu
canım 289 çıktı artış düzenli. seninkide düzenli inşallah problem olmadan geçiririz şu ayları. insan tedirgin oluyor

Canim hayırlı olsun inşallah artar değerin ben daha önce gebe kalmıştım kendiliğinden. 670 çıkmıştı değeri iki gün sonra 600 e düştü dış gebelik olabilir demişti doktorum sonra kendi kendine düştü yavrum :KK43: progestan kullaniyomusun dusuk onleyici .doktorunla konuş bi de tekrar yaptir inşallah yükselir
iğne,jel bant hepsinide kullandım dün test yaptım değerim 4 e düştü yani bebiş yok :(

Back