- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Amin canım benim inşallah :)B batmanbeginn insallah canim adet sancisi gibi test günu pozitif sonucu alsam ahhhh keşke alsam nasil bi mutluluk bende yaşasam
Korkma cnm bebeğin yerinde dursun inşallah Allahım sana bsğışlasınKızlar cok üzgünüm bugün 6+3 gunluk hamileyim sabah Dr randevum varsi. Keseyi gördük kalp atışını duyduk işimiz bitti eve geldik kanamam başladı. Oyle aazda değil boşanırcasına. Sonra tekrar hastaneye gittik. Bebek yerinde kalp atışını d duyduk ama içerde kanama devam ediyor dedi Dr. JEL kullanma artik dedi iğneye basladi. İnsallah birşey olmaz bebegime dau edin bize cok korkuyorum. Niye boyle oldu anlamadim.
Inşallah hayırlısıyla transferin fe olur bebişin de tutunur annesiKızlar şimdi çıktım doktordan 6 günde 11 Mme ulaşmışlar benim yumoslar. Igne lere baslamadan önceki son muaynede 150yle başlama kararı vermişti doktorum iyiki de öyle yaptık yoksa çok şişmiş olacaktın vaktinden önce almamız gerekecekti dedi. Çarşamba ikinci kontrole çağırdı. Inşallah ohss olmadan opu ya varacak yolum :)
Hala inanamıyorum gelecek hafta içimde bebeğimin olabileceğine
Canım dr ne diyor görüştün mü. 2 günde arttıyor ya belki o yüzden aynı kalmıştır. Inşallah öyledir cnm yaArkadaslar dun aksamki sonucumu yazmistim 32.27 idi bu aksam testi tekrar yaptiralim dedik ve sonuc 32.28. Bu da olmadi sanirim ,gucum tukendi artik