- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
ekliorum canim idrar güvenme kesin sonuç kan dir canimbu arada listeye benide eklermisiniz 2 mayista tranferim yapildi yasim 32 yurtdisinda yasiyorum bugun 8. gun ve ben dayanamayip test yaptim negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekliorum canim idrar güvenme kesin sonuç kan dir canimbu arada listeye benide eklermisiniz 2 mayista tranferim yapildi yasim 32 yurtdisinda yasiyorum bugun 8. gun ve ben dayanamayip test yaptim negatifti
biliyorumda burda kan testi kesinlikle yapmiyolar tranferi yapiyolar 14 gun sonra kendin test yap bizi ara diyolar nefret ediyorum bu prosodurlerdenekliorum canim idrar güvenme kesin sonuç kan dir canim
Hangi ulke cnmbiliyorumda burda kan testi kesinlikle yapmiyolar tranferi yapiyolar 14 gun sonra kendin test yap bizi ara diyolar nefret ediyorum bu prosodurlerden
biliorum canim bende yurtdisindayimbiliyorumda burda kan testi kesinlikle yapmiyolar tranferi yapiyolar 14 gun sonra kendin test yap bizi ara diyolar nefret ediyorum bu prosodurlerden
gozunaydin canim hemen ekliorum :)EsEs50 ben de vereyim bilgilerimi yas 35, 24 Nisan Transfer 3. gün embriyosu 13. gün kan testi 454. 9 gün idrarda cikmisti. 1. tüp bebekten bir kizim var. 2. deneme dondurulmus sonuc negatif. 3. deneme dondurulmus sonuc düsük. 4. deneme taze embriyo bu seferki deneme oluyor cok sükür pozitif Allah tamamina erdirirse. Yurtdisindayim. Endometriosis hastasiyim.
Hangi ulke cnm
biliorum canim bende yurtdisindayim
ev dr una git o da mi yapmio
gozun aydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsinEsEs50 ben de vereyim bilgilerimi yas 35, 24 Nisan Transfer 3. gün embriyosu 13. gün kan testi 454. 9 gün idrarda cikmisti. 1. tüp bebekten bir kizim var. 2. deneme dondurulmus sonuc negatif. 3. deneme dondurulmus sonuc düsük. 4. deneme taze embriyo bu seferki deneme oluyor cok sükür pozitif Allah tamamina erdirirse. Yurtdisindayim. Endometriosis hastasiyim.
hmmm anladim canim cok giciklarrr duygusuzlar...hollandada yasiyorum canim
14 gun olmadan yapmiyolar malesef
aynen oyle bu arada sen nerde yasiyosun?hmmm anladim canim cok giciklarrr duygusuzlar...
Amin canim saol. Hepimizin icinden gecen ayni sey allahim hepimize nasip etsin insallahgozun aydin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
amiinn canim insallah Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eylesinAmin canim saol. Hepimizin icinden gecen ayni sey allahim hepimize nasip etsin insallah
Rabbim evladini sana bagislasdin canim saglikla buyudugunu gormeyi nasdip etsin,burdaki kimse kolay seyler yasamamis,yazini okuyunca ben olsaydim pes ederdim dedim o kafar guclu degilim malesef ,ilk negatifi aldigimda bilincsizce 2 saat yurudum acisi bi haftada zor cikti( ayaklarimin: )İkincisine pozitifti ama dis gebelik i daha zordu.hastanede dogum yapanlarla ayni odada kaldim bir tanesinin tup bebekti onlar sevindi ben agladim,mutlulukkarini tahmin bile edemedim dusmesi icin igne vurulduktan sonra her aksam bagira bagira agladfim.eltim yeni dogum yapmis alt katta herkes onu seviyor kahkahalari yukari geliyordu,,ben fbitkin dusene kadar agladim,bu aksam test yaptirdim degerim 32 cikti sevinemiyorum korky var icimde en zor kisim basdladi benim icin ,yine ayni seyleri yasamak olumden beter,merhaba canim ben seni tanimiyorum ama tesadufen yazini gordum ve acini icimde hissettim cunku sanki benim 2 yil onceki halim gibisin, bende senle ayni durumdaydim, 5 yil dile kolay gormedigim tedavi kalmadi bende endometriozis var.. 3 d. a ameliyat oldum geri geldi 4 asilama sonra 7 ay ignelerle gecici menepoz ve sonra bir tup bebek malesef 7 yumurtamin hic biri dollenmedi bile..
doktoruma iyi bir haber almak icin gittigimde bana ( sen artik vazgec cunku senin yumurtalarinda bozukluk var, gel senin yumurtaliklarini ve rahmini alalim seni hastakliktan kurtaralim) dedi, dusune biliyonmu dunyam karardi cocuklugumdan beri cocuklara deli olan benim kendi cocugum olmayacakmi diye kafayi yedim gorumcemler kv herkes uzulme Allahin gucune gider felan dedi bense uyusmustum resmen doktorla konustugum gece saat 3 te esim uyurken kalkip secade serdim ve oturdum ve icimi Rabbime doktum, hemde aglaya aglaya... canimin acisiyla... doktorun en son bir umut icsi deneyelimmi demisti sabah kalkip doktoru aradim icsi yapalim dedim 2 ay menepoza soktular sonrasinda basladim sadece 4 yumurta olustu ve sadece 1 tanesi dollendi dollendigini duydugumda dunyalar benim oldu cok sukur o bir yumurta simdi kucagimizda 14 aylik dunyalar tatlisi oglum oldu 5 yil sonra Rabbim hediyesini bizede verdi cok sukur sende vazgecme ne olur kendini birakma bak ne guzel annen yakin git saril annene agla icini dok rahatla sonra daha guclu bir sekilde kimsenin sozune aldirmadan yeniden basla..
buarada kusura bakmayin biraz uzun oldu
Canım dualar ım seminle inşallah bebişindir aminArkafaslar sonucu aldim 32.27 sevinmelimiyim bilemedim,
Bence koyma cnm o emiş tir gerektiği kadarını. Baxen venim de öyle oluyorKızlar bişey sorucsm progestan fitili kullandım gitmemiş kalmış aynı yerinde yumusamis ana tam erimemis tekrar mi koysam bilenedim ya bi fikir verin bana
cnm aynen benim yaşadıklarumı yaşıyorsun inşallah bebiştir :)Ben 6. iğnemi yaptım yarın ilk kontrolum var allahın izniyle. Bakalım ne durumdayız merak ediyorum Kasıklarımda baya bi gerilme var 150 ml vuruyorum ama sanki baya gelişmişler gibi hissediyorum. Bacak bacak üstüne attığımda ve dik oturduğumda çok baskı hissediyorum. Yarın akşamı iple çekiyorum :)) İnşallah güzel haberler getiricem size yarın :)
Masallah cnm, biliyordum artacagini , hayirlisi olsun:)
Canim ben kalpatisini gorunce ekledim ama sen bana bakma burda arkadaslarimizin cogu hemen ekledi, icinden nasil geliyorsa nasil mutlu olacaksan oyle yap.:)Canım çok sağol.. Daha keseyi görmedik.. Keseyi görmeden hamilelik takvimi eklesem mi eklemesem mi bilemedimm
Canim ben kalpatisini gorunce ekledim ama sen bana bakma burda arkadaslarimizin cogu hemen ekledi, icinden nasil geliyorsa nasil mutlu olacaksan oyle yap.:)