- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
ben yutuyordum 1 tane 2 tanede vajınaya koyuyordumKızlar bişey sorucsm progestan fitili kullandım gitmemiş kalmış aynı yerinde yumusamis ana tam erimemis tekrar mi koysam bilenedim ya bi fikir verin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yutuyordum 1 tane 2 tanede vajınaya koyuyordumKızlar bişey sorucsm progestan fitili kullandım gitmemiş kalmış aynı yerinde yumusamis ana tam erimemis tekrar mi koysam bilenedim ya bi fikir verin bana
3. Günkaçıncı gün transferden sonra
Günde 3 tane fitil . Akşamki gitmemiş ileriye. Bu gün 3. Gunben yutuyordum 1 tane 2 tanede vajınaya koyuyordum
1 tane daha at vajınaya bıse olmazGünde 3 tane fitil . Akşamki gitmemiş ileriye. Bu gün 3. Gun
degern çok güzeel3. Gün
amin fistigim...cok saolasin güzel dileklerin için...Canım geçmiş olsun... Inşallah güzel haberler alırız bebişlerden... Seninde anneler günün kutlu olsun tatlım
aminnnnn canimmm aminnnnnMaşallah canım inşallah kaliteli ve güclü ilerlerler bundan sonraki aşamalarda da
aminnnnn canimmm aminnnnn
sen ne durumdasin ?
Artis cok iyi,korkma canim, kanama olabilir, benimde oldu.Transferin 9günü 74, 11.gunu 145 ckti kızlar. Nasıl kanamam oldu ya korkyrm braz.yyarın tekrar yaptrcam ins
Cok saol hep moral veriosun bna böyleArtis cok iyi,korkma canim, kanama olabilir, benimde oldu.
kızlar tüp bebekten sonra adet düzensizliği oluyor mu?adetim 5 gün grçtiiiiArtis cok iyi,korkma canim, kanama olabilir, benimde oldu.
Canim inan ki icimen geliyor:) hem moralin yukselsin hemde gercekten burda cogu kiside oyle yada boyle kanama oluyor canim, bosuna uzme kendini , onun icinCok saol hep moral veriosun bna böyle
Bilmiorum ki canim, benim ilk tup zaten, ama olabilir tahmini diyorum, cunku hormonlar degisiyor.kızlar tüp bebekten sonra adet düzensizliği oluyor mu?adetim 5 gün grçtiiii
Canim su an kanama yok ama bakalim bu sabah bi tane pihti attim galiba bi tanesi gitmisti,sevinemiyoruz henuz insallah bu sefer hersey daha iyinolurCanım hayırlı olsun geç tutunmuş olabilir sen doktorunu haberdar et, kanamadan dolayı iğne on erecektir salı günüde tekrar yaptırır katlandığını görürsün inşallah, benimde 9. Gün 31 çıkmıştı katlanacak bak bol bol su iç dinlen
Yarin ariycam arkadasim 2 denemde ilk 19 du sonra yukselmisti ama o dis gebeliktiCanım doktorunla görüştün MÜ o ne dedi bende bilemedim şimdi... Ama güzel Düşünelim ve Rabbimden hayırlısını isteyelim.... Ama sonucu ne olursa olusun sen çok güçlü bayansın ve ben sana çok güveniyorum...
İlk test canim sadece bazi korkularimiz var ,ailecek sevinemiyoruz henuz,yarin bi dahatest yaptiricam, bu sefer esim istiyo yaptirmami bakalim,yenibidsadece40900075 .!.:İlk test mi bu eger ilk test se tabi ki iyi tatlım hadi gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin
Canim 4 gun embriyosu bu gun transferin 12 gunu merkezde yarin yaptirmami soylemislerdi dayanamadim bugun yaptimkaçıncı gün transferden sonra
merhaba canim ben seni tanimiyorum ama tesadufen yazini gordum ve acini icimde hissettim cunku sanki benim 2 yil onceki halim gibisin, bende senle ayni durumdaydim, 5 yil dile kolay gormedigim tedavi kalmadi bende endometriozis var.. 3 defa ameliyat oldum geri geldi 4 asilama sonra 7 ay ignelerle gecici menepoz ve sonra bir tup bebek malesef 7 yumurtamin hic biri dollenmedi bile..Bu aksam igneden sonra test yaptiricam umudum yok ama ,negatif cikarsa sehir disina gidicem annemin yanina biraktigim sigaraya devam edicem inatla.belki psikolojik destek almam bile gerekicek cunku cevremde bebegi olan beni anlamayan ben hamileligimde soyle yaptim boyle yaptim benim oglum soyle kizim boyle diyen ve bisuru densizlik yapan eltilerimden nefret edicem,anneme siginip bu aksam onun kollarinda agliycam hickira hickira kaderime isyan edicem,adaleti yeniden sorgulicam,insallah siz bunlari yasamazsiniz arkadaslarim,rabbim hepinizin yardimcisi olsun ,insallah hepiniz hsyirlisiyla hamile kslir bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz arkadaslar
bu arada listeye benide eklermisiniz 2 mayista tranferim yapildi yasim 32 yurtdisinda yasiyorum 14 aylik oglum var ve ikinci yavrum icin basladim yine bugun 8. gun ve ben dayanamayip test yaptim negatiftiArkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan...............
bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.....................
tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.....................
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan...............
hayalim77....................?...............?................?......................................?.....................
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..............
ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?......................
damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan..............
wertaszx.....................37................1....................?................................?....................
shopping.....................?.................?.................?....................................?.....................
asya5560....................?..................?................?.....................................?....................
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.............
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?....................
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede
ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.......................beklemede
yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup...............9 mayis...............tedavide