2015 NiSAN da tüp bebek:))

MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN
dr a sor istersen cnm. belki geç tutunmuştur. kaçıncı gün embriyosuydu

MRB ARKADAŞLAR TRANSFERDEN SONRA BUGÜN 14.GÜN SABAH KAN VERDİM 26 ÇIKMIŞ SİZCE BU DEĞER NASIL BANA DÜŞÜK GELDİ AÇIKCASI NOLUR CEVAP YAZIN
canim 5 ve uzeri pozitif diye kabul ediliyor ve senin 26 cikmis pozitif demek. dusuk cikmasi moralini bozmasin 2 gun sonra tekrarla eminimki yukselecektir.

benim transferim 15nisanda yapildi 5.gun embriyosuydu. 28 yasimdayim 2.denememdi. evet nasipse ayni zamanlarda bebislerimizi kucagimiza alicaz
Benimde 15 nisan 5, gün embriyosu bizimde 2. Denememiz yaş 33, kalp atışı için Dr a gittiniz mi ben çok heyecanlıyım kısmetse pazartesi gideceğiz.

Maşallah ya ne bereketli bir ay daha cok Hamile haberi duyarız inşallah

Benimde 15 nisan 5, gün embriyosu bizimde 2. Denememiz yaş 33, kalp atışı için Dr a gittiniz mi ben çok heyecanlıyım kısmetse pazartesi gideceğiz.
bizim randevumuz yarin 11.de bende cok heyecanliyim ama biz keseyi gormeye gidicez ilk randevumuz kalp atislari icin henuz erken degilmi? bildigim kadariyla once kese gorunuyor 2 hafta sonra falanda kalp atisi.

Kizlar bisey diyin ya , bugun transferin 9 gunu parol ictim dun gece migrenim baslamisti cok canim sikkin icmeseyidm artacak ve midemi tamamen bosaltana kadar belkide buna ragmen gecmeyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…